sraczek 16.09.02, 08:07 Kochanie, witam cie.. dzis mi sie duzo swinstw z toba w roli glownej snilo. opisalem wszystko malpie Buzka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja Re: mud 16.09 16.09.02, 11:42 sraczek napisała: > Kochanie, witam cie.. > dzis mi sie duzo swinstw z toba > w roli glownej snilo. > > opisalem wszystko malpie > > > Buzka nikt cie nie lubi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
belami1 Re: mud 16.09 16.09.02, 12:38 i tak przez wiele jeszcze dni mud straszy na forze, bo oni zaczęli a ja tylko broniłem się. Później zemściłem się na nich a oni chcieli się za to odegrać i nik już nie wie o co poszło ważne że jest wojna, bo tylko walczyć umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
princeza_fijola Re: mud 16.09 16.09.02, 13:42 Jestem, kochanie:) Przybiegłam na wezwanie Twoje! Kocham, kocham, kocham.... Za mało małp dostaje od Ciebie, a fajny film wczoraj widziałam:) Momenty były! Kocham Cię jedyny.... Powiedz mi, dlaczego krucjatę pewna pani czyni na Cię, mój złoty, srebrny, brylantowy? Messjanizm jej w głowie cały czas???? To nie średniowiecze przecież? Za co ona na Ciebie się mści? Powiedz mi proszę? Za to dzisiaj ukołysze Cię moje serce do snu i nie zwracaj uwagi na kretyńskie przymówienia, podkochuje sie w Tobie! A ja Cię nikomu nie oddam! Princeza Fijoła PS. Hipopotam jest mój! Odpowiedz Link Zgłoś