Gość: Zona Mistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 15:56 ..że niedzielne popołudnie spędzę z Wami..Witam wszystkich..;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja Re: ...postanowiłam.... 04.12.05, 15:57 Gość portalu: Zona Mistrza napisał(a): > ..że niedzielne popołudnie spędzę z Wami..Witam wszystkich..;)))) witaj, a ja wlasnie wychodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: ...postanowiłam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 15:59 ..ale napewno wrócisz...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alizee Re: ...postanowiłam.... IP: *.pl / *.skyware.pl 04.12.05, 15:59 ja tu będę jeszcze kilka minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: ...postanowiłam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 16:59 moze wieczorem będzie Was więcej;( Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: ...postanowiłam.... 04.12.05, 18:03 Gość portalu: Zona Mistrza napisał(a): > ..że niedzielne popołudnie spędzę z Wami..Witam wszystkich..;)))) mocne slowa :) a sam Mistrz, przpraszam, gdzie sie aktualnie udziela ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alizee Re: ...postanowiłam.... IP: *.pl / *.skyware.pl 04.12.05, 18:06 zadajesz niewygodne pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: ...postanowiłam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 18:36 Charytatywnie :P..He he:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: ...postanowiłam.... 04.12.05, 20:56 Gość portalu: Zona Mistrza napisał(a): > Charytatywnie < Podaj dokladniejszy adres. Nie znosze przeplywu pieniedzy (w ktorakolwiek strone) I tez chcialbym poudzielac sie "chyrytatywnie" :) Odpowiedz Link Zgłoś