kobietabezserca 20.02.06, 15:39 Czy moze mi ktos wyjasnic na czym polega Forum Romantica... w czym rzecz jest? bo jako ta kobieta powinnam wiedziec, sadze ze wiem... a jednak okazuje sie, ze nie !wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzelec0001 Re: hmmm/? 20.02.06, 15:44 jeszcze w zeszłym roku to była prawdziwe forum Romantyka ... a teraz masz co widzisz czyli nic .... Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga.hoop Re: hmmm/? 20.02.06, 15:53 strzelec0001 napisał: > jeszcze w zeszłym roku to była prawdziwe forum Romantyka ... > a teraz masz co widzisz czyli nic .... * wolalabym nie widziec, ale to "pryszcz" w porownaniu z tym co slysze!/widzac:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: hmmm/? 20.02.06, 15:56 strzelcu, a Ty wierny jestes jednak romantycznosci przez duze R...i trwasz tu na PR jak straznik mienia! Pozdr.Kbs P.s czy ksiezniczka sie znalazla?:))) jestem na biezaco! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: hmmm/? 20.02.06, 17:53 Forum Romantica chwilowo ze względu na koniunkurę w kraju, zmienia nazwę na Marynistica. POLSKA OD MORZA DO MORZA, A CO TAM, niech naród śpiewa szanty o Maryni i jej Głównym Argumencie ! Odpowiedz Link Zgłoś