Dodaj do ulubionych

Czuję się samotna na wiosnę

22.04.06, 21:11
Kto znajdzie dla mnie trochę czasu? Tak bardzo potrzebuję z kimś porozmawiać. Kto potrafi mnie wysłuchać?
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: Czuję się samotna na wiosnę 22.04.06, 21:21
      To znalazłaś się w bardzo dobrym miejscu. Witaj! Rozgość się, zaparz
      szklaneczkę herbatki i opowiedz nam, z czym przychodzisz, co Cię nęka. Może
      ktoś z naszej społeczności forumowych ludzików Ci coś podpowie, doradzi lub
      poprostu pocieszy dobrym słowem i wirtualnym głaskaniem po główce. :-)
      • celinka66 Re: Czuję się samotna na wiosnę 22.04.06, 21:28
        Witaj, jestem po herbacie. Jest mi jednak zimno i nie przyjemnie. Obok mój ukochany flirtuje na gg z koleżanką z lat szkolnych.Ponoć to nic takie / to jego zdanie /,czy to może być rzeczywiście niewinna rozmowa? Wcześniej wyszedł na spacer, ale jak nigdy wcześniej wziął z soba komórkę. Czy to też ma być tylko koleżeński kontakt? Nie potrafię się w tym zanleźć. Acha,wcześniej zadał mi pytanie, czy nie będę zazdrosna, jak sobie na gg będzie z nią rozmawiał i ostrzegł, że brzydzi się zazdrościa. Czy też nic nie znaczy? Jest mi smutno.
        • wmro Re: Czuję się samotna na wiosnę 22.04.06, 21:45
          Celinko, nie wiem jak jest napawdę, bo z krótkiego Twego tekstu nie wiem za
          wiele na temat Twojego obecnego położenia, ale na mój nos masz poważne powody
          do nieprzyjemnego samopoczucia.
          Nie chcę Cię dodatkowo martwić, więc napiszę: słuchaj swojej intuicji, ona wie
          czy możesz zbagatelizować sytuację czy nie.
          • celinka66 Re: Czuję się samotna na wiosnę 22.04.06, 21:52
            Właśnie myślę sobie,aby zrobić to samo.Poszukać kogoś, kto zechce ze mną też na gg poflirtować. Ciekawam jego reakcji. Wtedy się wyjaśni. Kto chce ze mną niewinnie poflirować na gg? Czekam na wiadomość na skrzynkę pocztową.
            • wmro Re: Czuję się samotna na wiosnę 22.04.06, 21:59
              Zrobisz jak zechcesz z tym swoim flirtowaniem na gg.
              Moim zdaniem to zastępczy i wcale niepomocny środek na Twój niepokój.
              Żaden flirt nie zastąpi dojrzałej rozmowy (bez kłótni i wymówek) z Twoim
              partnerem. Powiedz mu co czujesz, jak się czujesz kiedy on flirtuje.
              Prawie każdy związek można uratować jeśli sprawy nie zajdą za daleko i jest
              obustronna zgoda na jego ratowanie.
              Oczywiście, jeśli chcesz to flirtuj ile wlezie, Twój wybór, Twoje życie.
              Powodzenia:))
              • Gość: rabarbar Re: Czuję się samotna na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 22:22
                nie zawsze rozmowa jest dla kobiety dobrym wyjściem, nie musi przecież zabawiać
                się w wieczną panią psychonauczycielkę....właśnie, że pomysł z rozmową na gg
                jest ok, niektórym naprawdę brakuje wyobraźni i empatii i dopóki nie poczują
                jak ta druga osoba się czuje, żadna gadka do ściany nie pomoże

dlaczego Celina ma gadać do ściany, jak ściana chce sobie tylko poflirtować...
                • celinka66 Re: Czuję się samotna na wiosnę 23.04.06, 22:44
                  Własnie rabarbar trafiłaś w sedno tego, o co mi chodzi. Własnie przed pół godziną przeprowadziłam rozmowę. Ale to ja nie mam racji, rację ma mój pan. On potrzbuje dla siebie intymności do której ja nie absolutnie nie mam wstępu.
                  Związek mój nie nalezy do najmłodszych, jest okrutnie zawiły.Myślę, że jak się naprawdę kocha, nie ma się przed nim własnej intymności w postaci skrywanych rozmów z kolezankami. Ja kocham - więc nie mam przed nim nic do ukrycia, nie szukałam nigdy do tej pory żadnych męsko-damskich konatktów na gg.
                  • konrado80 Re: Czuję się samotna na wiosnę 23.04.06, 23:23
                    no to ok, wiec co ma dac ten flirt??
                  • wmro Re: Czuję się samotna na wiosnę 24.04.06, 07:31
                    celinka66 napisała:

> Własnie rabarbar trafiłaś w sedno tego, o co mi chodzi. Własnie przed pół
                    godzi
                    > ną przeprowadziłam rozmowę. Ale to ja nie mam racji, rację ma mój pan. On
                    potrz
                    > buje dla siebie intymności do której ja nie absolutnie nie mam wstępu.
                    > Związek mój nie nalezy do najmłodszych, jest okrutnie zawiły.Myślę, że jak
                    się
                    > naprawdę kocha, nie ma się przed nim własnej intymności w postaci skrywanych
                    ro
                    > zmów z kolezankami. Ja kocham - więc nie mam przed nim nic do ukrycia, nie
                    szuk
                    > ałam nigdy do tej pory żadnych męsko-damskich konatktów na gg.

Jeżeli słowami nie możesz wytłumaczyć jak się czujesz to myślisz, że czynem
                    wytłumaczysz?
                    Tak, coś wytłumaczysz, Sama sprawdź co.
            • konrado80 Re: Czuję się samotna na wiosnę 23.04.06, 01:11
              jak dla mnie jest to najgorsze rozwiazanie jakie mozna wybrac
              to tak jak ze zdrada, dadzil partner to i ja zdradze
              ale jak chcesz porozmawiac na gg to ponizej jest nr do mnie
        • konrado80 Re: Czuję się samotna na wiosnę 23.04.06, 01:09
          witaj
          a na spacer nie chodzicie razem?
          pomysl troche i zobacz co mozna zmienic, moze wyjdzcie razem na jakas kolacje, czy do kina, postaraj sie zajac mu czaszeby nie mial potrzeby rozmawiac z kolezanka
          a jak to nie pomoze to wtedy porozmawiaj z nim, powiedz jak sie czujesz
          bo dla mnie to troche dziwne ze jest z Toba, siedzi obok i flirtuje sobie z dawna kolezanka, no ale moze ja dziwny jestem i to jest normalne, znaczy sie ok, ale raz na jakis czas, a jak oni czesto rozmawiaja, wiesz moze?
    • sierzant_novvak Re: Czuję się samotna na wiosnę 23.04.06, 12:42
      Weź chłopa na rozmowę , a nie szukaj zemsty. Wszystko ponaprawiać można.
      • duszka2 Re: Czuję się samotna na wiosnę 23.04.06, 13:29
        Celinko, jak zaczniesz też flirtowac to powie, że robisz to samo więc o co
        chodzi i dopiero się zacznie jazda...reszta na priw.
    • melea7 Re: Czuję się samotna na wiosnę 23.04.06, 16:06
      Na moje doświadczone życiem oko to celince nie o zemstę chodzi
      a o zwykły "niewinny" flircik na gg. Ta zazdrość to dobry wabik
      na co wrażliwszych, chętnych do pomocy "forumowych ludzików";-)
      Brawo za pomysłowość!
      • chlodnyjedwab Re: Czuję się samotna na wiosnę 23.04.06, 18:14
        A na moje oko ,to nie chciałabym niczego naprawiać.Nie szamocz się,tylko zadaj
        sobie pytanie o Wasz związek...
        Nie poprawisz sobie nastroju,gdy na złość też będziesz "flirtować".Flirt to
        naprawdę świetna rozrywka,ale nie w sytuacji,kiedy robisz to komuś na przekór...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka