Gość: dede IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 15:30 ja tez jestem sam , mam 20 lat i nie mam dziewczyny, ba nie miałem nigdy, jestem niesmiały, seks to ho ho, nigdy, co robić aby nie sfiksować ogladając tylko xxx strony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duszka2 Re: sam 28.05.06, 15:32 znam osoby, które zaczęły znacznie póxniej, moze fiksujesz od tych stron?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 15:35 wiesz to skomplikowane , wynika bardziej z kompleksów z dziecinstwa, no itego, że rzadziej się spotykam z kolegami a częściej siedze w domu , niekoniecznie wpatrzony w nagie laski na kompie. może to hormony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: sam IP: *.petrus.com.pl 28.05.06, 15:37 pamiętaj nad tym jest serce, a nad sercem głowa - nie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: sam 28.05.06, 17:42 niestety w tym wieku nie kieruje się sercem:)),ale to normalna biologiczna potrzeba:)).Wszystko przyjdzie w swoim czasie młody:))nie martw się,a najważniejsze wyjdż z domu do ludzi.I uśmiechaj się:)a to działa na dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:39 a pomyślałes dlaczego jestes sam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:17 Przynajmniej masz więcej miejsca w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś