apf 19.02.03, 09:07 "Najbardziej miękkie tworzywo świata Łatwo przenika najtwardsze; Gdzie nie ma już miejsca, Tam wkracza bezkształtne" - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verka.w Re: Z Drogi 19.02.03, 09:31 apf napisał: > "Najbardziej miękkie tworzywo świata > Łatwo przenika najtwardsze; > Gdzie nie ma już miejsca, > Tam wkracza bezkształtne" - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Z Drogi IP: 195.116.222.* 19.02.03, 11:28 Księga przysłów polskich: Głodnemu chleb na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: Z Drogi 19.02.03, 12:02 Gość portalu: B. napisał(a): > Księga przysłów polskich: Głodnemu chleb na myśli. A to moze Ty zinterpretujesz tten wiersz. Ciekawe co wg. Ciebie autor mial na mysli jesli nie tresci erotyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Z Drogi IP: *.acn.waw.pl 19.02.03, 17:24 Zapytaj autora.. ja nie wiem co on miał na mysli.. może myslał o obiedzie?.. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Z Drogi 19.02.03, 12:09 Gość portalu: B. napisał(a): > Księga przysłów polskich: Głodnemu chleb na myśli. w tym wypadku: raczej lody:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula del rio Re: Z Drogi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 12:13 apf, oczywiście że erotyczne, takie soft, miłe i delikatne............ messja, lody waniliowe Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Z Drogi 19.02.03, 12:34 Gość portalu: lula del rio napisał(a): > apf, > oczywiście że erotyczne, takie soft, miłe i delikatne............ > > messja, > lody waniliowe nie wiem czy waniliowe - o tym apf jeszcze nie mowil:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Z Drogi 20.02.03, 22:25 messja napisała: > > > lody waniliowe > > nie wiem czy waniliowe - o tym apf jeszcze nie mowil:) > lody na lodowisku w trakcie jazdy figurowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
j#m Re: Z Drogi 21.02.03, 00:44 apf napisał: > lody na lodowisku w trakcie jazdy figurowej:) ...tylko trzeba uważać na kontuzje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia bardzo, bardzo...... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 17:31 I mam bardzo przyjemne skojarzenie, mmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: bardzo, bardzo...... 20.02.03, 22:23 Gość portalu: Zuzia napisał(a): > I > mam bardzo przyjemne skojarzenie, mmmmmmmmmmm pewnie kojarzy ci się to ze mną, albo moją kreacją, tfurem. Odpowiedz Link Zgłoś