Dodaj do ulubionych

pocałunek

11.09.06, 14:54
Mam pewien problem (może się wydawać i śmieszny ale dla mnie niezwyle istotny).
Na imprezie poznałam pewnego chłopaka, bardzo mi się spodobał i myślę, że ja
mu też (w końcu sam do mnie podszedł), spotkaliśmy się kilka razy (może ze 4)
i na ostatnim spotkaniu zupełnie nieoczekiwanie pocałował mnie na pożegnanie a
problem tkwi w tym, że nie wiem czy powinnam mu na to pozwolić:( Czy waszym
zdaniem nie za szybko to się stało? Dodam, że ja mam 20 lat a on jest ode mnie
starszy o 5 i nadal mamy zamiar się spotykać. Pomocy bo nie mogę przestać o
tym myśleć:(
Obserwuj wątek
    • li_lianna Re: pocałunek 11.09.06, 15:08
      cztery spotkania i buzi...
      eh, croppeczko...;)
      • tapatik Re: pocałunek 12.09.06, 14:43
        li_lianna napisała:

> cztery spotkania i buzi...
        > eh, croppeczko...;)

Z moją pierwszą dziewczyną to ja się całowałem chyba dopiero po 4 miesiącach.
        • color Re: pocałunek 12.09.06, 19:48
          tapatik napisał:

> Z moją pierwszą dziewczyną to ja się całowałem chyba dopiero po 4 miesiącach.

czytaj uwaznie... autorka pisze "pocałował mnie na pożegnanie"
          - no rzeczywiscie, karygodne :))
    • Gość: jacuś cymbał Re: pocałunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:14
      croppko taki problem to nie problem. jak na czwarte spotkanie to oni nie za
      szybko ani nie za późno, szczególnie że to był pocałunek na pożegnanie
      • croppka3 Re: pocałunek 11.09.06, 15:50
        Ja się jednak chyba źle z tym czuję:( czy mogę to jakoś odkręcić? Mam z nim
        porozmawiać czy lepiej przy następnym spotkaniu po prostu odejść? :(
        • khinga Re: pocałunek 11.09.06, 16:18
          Croppko co chcesz odkręcać? Chcesz odejśc dlatego, że pocałował Cię na
          pożegnanie? No coś Ty! I nie rozmawiaj juz z nim na ten temat! :)
          Echhhh....
    • szybki_wytrysk Re: pocałunek 11.09.06, 16:15
      Wedlug standardow juz po trzech spotkaniach mozna sie bzykac. Tak wiec droga croppko , bzykaj sie ile
      wlezie - juz czas.
      • pluton30 Re: pocałunek 11.09.06, 16:21
        ja czasami nie wiem czy sie śmiać czy płakać :))
        dziewczyny wy poważnie macie takie dylematy? :))
        • Gość: ania Re: pocałunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 16:24
          tak:P
          • khinga Re: pocałunek 11.09.06, 16:27
            Łooo matkooo :PPP
          • pluton30 Re: pocałunek 11.09.06, 16:27
            życie trzeba upraszczać
            i jeśli ma się na coś ochotę, albo nie trzeba to jasno formułować
    • justiz Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:29
      Głęboko wstrząśnięta i szczerze oburzona, że w wieku dwudziestu lat zdecydowałaś
      się na tak niecny czyn, jakim jest pocałunek DOPIERO na czwartej randce,
      chciałam Cię przestrzec, że jeśli w takim tempie będziesz pozwalała na więcej
      swojemu chłopakowi – to on straci cierpliwość i zainteresowanie Tobą (jeśli jest
      zdrowy!). A, Ty stracisz chłopaka! ;-)))

To "więcej" jest bardzo przyjemne (biję się teraz w swoje krągłe piersi, że to
      prawda!) :-PPP
      • kamea5 Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:36
        lepiej pozno ,niz wcale;D
        popieram justiz...nie zastanawaj sie ,czy wypada czy nie...kolejny pocałunek
        nalezy do Ciebie,powodzenia;)
      • azaheca Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:38
        Justiz!!! podzielam Twoje oburzenie,ja całowałam się już podczas
        trzeciej,skandal,skandal!!! (i nie żałuję) ;-))))
        • Gość: no...no...no... Re: Oburzające..! ;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:41
          Skoro się tak licytujemy, kto szybciej, to nie powiem ,że na pierwszej, bo to
          żadne osiągnięcie:)

Ja to na randce próbnej (tzn.na tej przed pierwszą właściwą):))))))
          • kamea5 Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:42
            no...no...no...,niezły wynik;D
            • Gość: no...no...no... Re: Oburzające..! ;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:44
              Wygrałam?:))))
              • kamea5 Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:45
                nie wiem tylko ,co kropka na to...moze sie rozbeczec;)
                • Gość: croppka3 Re: Oburzające..! ;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:46
                  spokojnie nie rozbeczy się, nie zbijajcie się:P
                  • kamea5 Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:48
                    croppko,słuchaj starszych,nastepny ruch nalezy do Ciebie;D
                • Gość: no...no...no... Re: Oburzające..! ;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:47
                  Nie ma co beczeć,lepiej niech wyciągnie wnioski, że w życiu trzeba mieć
                  refleks:)
                  • kamea5 Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:48
                    i zyc chwila,a konwenanse schowac do lamusa;D
                    • Gość: no...no...no... Re: Oburzające..! ;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:49
                      I nie odmawiać sobie przyjemności w imię przesądów:)))
                      • kamea5 Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:53
                        w sumie to fajnie,ze kropeczka ma takie dylematy..to dobrze o niej swiadczy;)
                  • Gość: pp Re: Oburzające..! ;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:49
                    refleks? tzn? kto szybszy?
                  • x_adam Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:49
                    sie nabijacie dziewczyny z niej:)))

To co to o pocałunek chodziło??

Eee tam dziewczyno całuj i sie nie pękaj, odkrywanie kolejnych przyjemności
                    przed tobą:))
                    • Gość: no...no...no... Re: Oburzające..! ;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:52
                      No i to jest właśnie zła interpretacja:)dobrych rad Adamie.

Mówimy całkiem szczerze, że pocałunek jest piękną obietnicą, a wiadomo, że
                      często to właśnie obietnice są najpiękniejsze z całego przedsięwzięcia:))))
                      • x_adam Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:53
                        Gość portalu: no...no...no... napisał(a):

> No i to jest właśnie zła interpretacja:)dobrych rad Adamie.
                        >
                        > Mówimy całkiem szczerze, że pocałunek jest piękną obietnicą, a wiadomo, że
                        > często to właśnie obietnice są najpiękniejsze z całego przedsięwzięcia:))))

To musi znaleźć dobrego majstra co te obietnice przekuje w rozkosz
                        • Gość: no...no...no... Re: Oburzające..! ;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:56
                          Adamie nie chciałam tego napisać , ale skoro mnie prowokujesz z tą rozkoszą ,to
                          przytoczę to powiedzenie:" Pocałunek jest obietnicą zwiedzenia miejsc leżących
                          bardziej na południe":)

• x_adam Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:59

> Adamie nie chciałam tego napisać , ale skoro mnie prowokujesz z tą rozkoszą ,to
                            >
                            > przytoczę to powiedzenie:" Pocałunek jest obietnicą zwiedzenia miejsc leżących
                            > bardziej na południe":)
                            >
                            Żar tropików sie tu zaraz zrobi:))
                            • Gość: no...no...no... Re: Oburzające..! ;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:02
                              A skąd by tropików-natomiast żar romantików...jak najbardziej na
                              miejscu:))))))))))
                    • kamea5 Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:55
                      adasiu,my tu całkiem powaznie podchodzimy do tamatu...podobno "niewazne jak sie
                      zaczyna,wazne jak sie konczy";D
                      • x_adam Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:58
                        kamea5 napisała:

> adasiu,my tu całkiem powaznie podchodzimy do tamatu...podobno "niewazne jak sie
                        > zaczyna,wazne jak sie konczy";D

Klasyk leszek tez mawiał że odwazne serce jest ukryte w kształtnej piersi wiec
                        tutaj jak chłopak drązy to dziewczyna powinna pomóc P:)
                        • kamea5 Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 23:05
                          jak kropka,da sie namowic na kolejne spotkanie ,a sadze ze powinna(bo inaczej
                          zwariujemy wszyscy na FR),okaze sie czy wybrała własciwie?;)
                          mam nadzieje ,ze bedzie czas na dialog a nie tylko namietne pocałunki;D
                          • Gość: no...no...no... Re: Oburzające..! ;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:10
                            Oj, Kameo co tu gadać, trzeba działać:))))
                            • kamea5 Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 23:14
                              oczywiscie..jestem za:)
                              ach te motylki...cokolwiek;D
          • justiz Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:52

> Skoro się tak licytujemy, kto szybciej, to nie powiem ,że na pierwszej, bo to
            > żadne osiągnięcie:)
            >
            > Ja to na randce próbnej (tzn.na tej przed pierwszą właściwą):))))))

HAHAHAHA!!!
            Na pierwszej, to faktycznie żadne osiągnięcie! ;-DDD
            Ja to nawet byłabym rozczarowana.. Ach! Rozczarowana?! ZANIEPOKOJONA!!! ..że coś
            było nie tak! ;-)))
            • x_adam Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:55
              justiz napisała:

> Gość portalu: no...no...no... napisał(a):
              >
              > > Skoro się tak licytujemy, kto szybciej, to nie powiem ,że na pierwszej, b
              > o to
              > > żadne osiągnięcie:)
              > >
              > > Ja to na randce próbnej (tzn.na tej przed pierwszą właściwą):))))))
              >
              > HAHAHAHA!!!
              > Na pierwszej, to faktycznie żadne osiągnięcie! ;-DDD
              > Ja to nawet byłabym rozczarowana.. Ach! Rozczarowana?! ZANIEPOKOJONA!!! ..że co
              > ś
              > było nie tak! ;-)))

A wolisz delikatne pocalunki na 1 randce czy mocniejsze:))
              • Gość: no...no...no... Re: Oburzające..! ;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:58
                Justiz...łączę się z Tobą Siostro...Byłabym naprawdę zaniepokojona:)))
                • justiz Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 23:01
                  Przecież wieeeeeeeem! Tylko nadal nie rozumiem, dlaczego cropcia nie pojęłą cudu
                  pocałunku?! Hmmm... ;-PPP
                  • Gość: no...no...no... Re: Oburzające..! ;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:04
                    Tego to ja nie zrozumiem...Jak babcię kocham!!!
                  • x_adam Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 23:05
                    justiz napisała:

> Przecież wieeeeeeeem! Tylko nadal nie rozumiem, dlaczego cropcia nie pojęłą cud
                    > u
                    > pocałunku?! Hmmm... ;-PPP

Bo byscie pokazały dziewczynie co i jak
                    Skoro juz i ja tu zajrzałem to macie modela:)))
              • justiz Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 22:59
                Twoje pytanie jest podszyte wyłącznie męskim wścibstwem, czy masz względem mnie
                jakieś plany?!!!!!!! hehehehehehehehehehe!!!!!!!!
                • x_adam Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 23:01
                  justiz napisała:

> Twoje pytanie jest podszyte wyłącznie męskim wścibstwem, czy masz względem mnie
                  > jakieś plany?!!!!!!! hehehehehehehehehehe!!!!!!!!

na razie badam grunt a potem kto wie:)))
                  • justiz Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 23:04
                    Co z Ciebie za gruntowny badacz, skoro chcesz znać wszystkie odpowiedzi bez
                    badania, a nawet sprawdzenia... Eeeee! ;-PPP
                    • x_adam Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 23:06
                      justiz napisała:

> Co z Ciebie za gruntowny badacz, skoro chcesz znać wszystkie odpowiedzi bez
                      > badania, a nawet sprawdzenia... Eeeee! ;-PPP

a kto powiedział że nie chce ich badać, na razie przyszedłem z wabikiem:))
                      • justiz Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 23:09
                        Jaki "wabik"?! Przecież Ty już jesteś GOŁY!!! hehehehe
                        Cały NASZ!!!! :-DDDDDD
                        • Gość: no...no...no... Re: Oburzające..! ;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:10
                          O Matko!!!Ale popadł!!!!

Szczęściarz...:)))
                        • x_adam Re: Oburzające..! ;-D 11.09.06, 23:11
                          justiz napisała:

> Jaki "wabik"?! Przecież Ty już jesteś GOŁY!!! hehehehe
                          > Cały NASZ!!!! :-DDDDDD

Taaaa mmmm:)) jakiś czipendejlz czy cuś?
                          • croppka3 to nie jest takie śmieszne;P 11.09.06, 23:26
                            Moje obawy związane z tym pytaniem polegają tylko i wyłącznie na tym, że kiedyś
                            też miałam taką sytuację, pozwoliłam na taki niewinny pocałunek dość wcześnie i
                            później ciągle musiałam dawać więcej, w pewnych momentach czułam się jak
                            niewolnica (nie chciałam zrywać z tego powodu bo wydawało mi się, że go
                            kochałam), dlatego boję się, że może się to powtórzyć:(
                            • kamea5 Re: to nie jest takie śmieszne;P 11.09.06, 23:28
                              croppko,nic nie musisz,na tym polega Twoja przewaga:)
                              nie mozesz tak powaznie podchodzic do wzsystkiego,Ty sama musisz wyczuc intencje
                              i brnac w to dalej ,badz nie:)
                            • white.falcon Re: to nie jest takie śmieszne;P 11.09.06, 23:31
                              Jejku, Dziewczyno, Ty nie musisz nic dawać, jeśli nie chcesz. Źle podchodzisz
                              do sytuacji. Ty nie musisz robić nieczego, czego nie chcesz, a jesli ktoś
                              nalega i mówi, że inaczej odejdzie, to niech spada, bo nie chodzi mu o Ciebie,
                              tylko na Twoim miejscu mogłoby znaleźć się 500 innych dziewczyn. Nie jesteś dla
                              tego kogoś wyjątkowa, bo nie zmuszałby Ciebie do czegoś, tylko zrobiłby tak, że
                              sama byś chciała. Od pocałunku może coś zacząć się, ale nie może zacząć się, że
                              Ty musisz. Ty nie musisz - Ty jedno musisz - chcieć sama. :-)
                              • justiz Re: to nie jest takie śmieszne;P 11.09.06, 23:42
                                white.falcon napisała:

> Od pocałunku może coś zacząć się, ale nie może zacząć się, że
                                > Ty musisz. Ty nie musisz - Ty jedno musisz - chcieć sama. :-)

Teraz, to nawet ja nie byłabym pewna, czy "dać", czy nie?!
                                Błagam, nie męczcie już cropci! ;-)))

CROPCO! Jeśli coś robisz - to z przekonaniem, nigdy nie zwracaj uwagi na opinie
                                innych, bo oni nie są Twoim sumieniem!!! O wiele gorzej, jeśli się czegoś nie
                                zrobi, a później po latach się tego żałuje! ;-)))

CAłUJ I NIE żAłUJ!!!!!! ;-PPP
                            • color Re: to nie jest takie śmieszne;P 11.09.06, 23:33
                              croppka3 napisała:

> też miałam taką sytuację, pozwoliłam na taki niewinny pocałunek dość wcześnie

wiesz... nastepnym razem jak znajdzie sie w twoim poblizu to koniecznie trzymaj
                              reke w pogotowiu i jak bedzie chcial cie pocalowac, to szybkim ruchem (tak z
                              zaskoczenia) porzadnie zlap go za jajka, aby mu raz na zawsze odechcialo sie
                              robic takie rzeczy ...

eechhcc.... ludzie to dopiero maja problemy :))
                              • white.falcon Re: to nie jest takie śmieszne;P 11.09.06, 23:35
                                A ja ją rozumiem. Jest bardzo młoda i dla niej ten problem może przesłaniać
                                świat, Colorze. Za parę lat już nie będzie. :-)
                                • color Re: to nie jest takie śmieszne;P 11.09.06, 23:40
                                  white.falcon napisała:

> A ja ją rozumiem. Jest bardzo młoda i dla niej ten problem może przesłaniać
                                  > świat, Colorze. Za parę lat już nie będzie. :-)

zaraz zaraz... 20 lat to bardzo mloda ???
                                  rozumiem takie pytanie w wieku 15 lat... no.. w najgorszym przypadku 14 lat :)
                                  mam wrazenie ze dziewczyna urwala sie z choinki ...

a tak na powaznie - jesli zastosowalaby sie do mojej rady (tak na zdrowy rozum)
                                  - gwarantuje, ze facet nie bedzie siegal "po wiecej" (bez pozwolenia)
                                  • Gość: ania Re: to nie jest takie śmieszne;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:42
                                    tak a na kolejnej randce ma z nim iść do łóżka
                                    • kamea5 Re: to nie jest takie śmieszne;P 11.09.06, 23:44
                                      aniu,nie tragizuj;)
                                      "pojscie do łozka"..fuj nie lubie tego zwrotu,to dla niektorych misterium a dla
                                      innych "sport";)
                                  • white.falcon Re: to nie jest takie śmieszne;P 11.09.06, 23:42
                                    W różnym wieku ludzie dorastają do pewnych rzeczy. Nie wiemy, gdzie się
                                    wychowała, może w jakiejś rodzinie, gdzie wszystko było "tabu"? Z wpisu
                                    przynajmniej dla mnie wynika, że jeszcze jest dużym dzieckiem.

I ona na zastosowanie się do twojej rady, Kolorze, chyba nie odważy się - chyba
                                    nie ten typ charakteru. :-)
                                    • color Re: to nie jest takie śmieszne;P 12.09.06, 00:13
                                      tylko wiesz... falconetta, calowanie to jedna z przyjemniejszych i "niewinnych"
                                      w zyciu rzeczy, a dziewczyna pisze o tym "gescie" jakby to byla dla niej kara...
                                      absolutnie nie namawiam jej aby posuwala sie dalej, gdyz wyraznie dystansuje
                                      swojego wybranka (brawo dla tej pani) i trzyma sie wartosci ktore sama wyznaje,
                                      ale zeby w ten sposob ??? ... "czy lepiej przy następnym spotkaniu po prostu
                                      odejść?"

toz to horror ! przeciez facet jej nie napastuje tylko oczekuje minimum
                                      bliskosci... zwlaszcza ze wpadl jej w oko i jak sama pisze..."nadal mamy zamiar
                                      się spotykać"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka