delusa 25.09.06, 19:16 gleboko gdzies... ?????? Inteligencja? NIE....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobietabezserca Re: Mam Was 25.09.06, 20:19 delusa napisała: > gleboko gdzies... > ?????? a gdzie gleboko? jesli w sercu to czy ja moge tez tam sie znalezc? Inteligencja jest wrodzona...chociaz nitzsche mowi na ten temat nieco inaczej...:D > > > > Inteligencja? NIE....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Mam Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:38 deluso z wielką wzajemnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Mam Was IP: *.hsd1.ct.comcast.net 26.09.06, 13:02 Masz racje. Czlowiek wykazuje jakies tam zainteresowanie ich przyjeciem/osobami, zeby zrobic dziewczyna przyjemnosc, a one sie "stawiaja". Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: Mam Was 27.09.06, 15:18 Kobietobezserca? Moge Cie miec w sercu, a gdzie ty mnie bedziesz trzymac? W nerce? :) :) odpowiedz na przeslanie to juz wzajemnosc... chociaz tylko b-analna ;) Miki, stawiaja zawsze i wszedzie, najczesciej pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio ??? 27.09.06, 15:25 delusa napisała: > mam was gleboko gdzies... a jak z orgazmem? tez masz przy tym? :))) Odpowiedz Link Zgłoś