Dodaj do ulubionych

co zrobić aby...

26.09.06, 10:54
...aby mieć odrobinę szczęścia w miłości? Mam 25 lat, skonczylem studia, mam
niezłą pracę, nie należe do najbrzydszych ;) a jakoś nie mam szczęścia do kobiet.
Pomóżcie :)
Niech spełnią się słowa: "Warszawa da się lubić - tutaj szczęście można
znaleźć, tutaj serce można zgubić"...
Obserwuj wątek
    • tygryska_28 Re: co zrobić aby... 26.09.06, 11:14
      jeżeli już poznasz ten złoty środek na odrobinę szczęścia w miłości to powiedz,
      niech inni też skorzystają ;)

Bądź sobą, to bardzo ważne, ale też postaraj się troszeczkę dostosować do
      potrzeb drugiej osoby, elastycznym trzeba być ;))

I uśmiechaj się!!!
      Hm i niekoniecznie zgub serducho, przydaje się czasami ;))

• swmikolaj5 Jak można ci pomóc? 26.09.06, 11:27
      Ja spełniam wszystkie zyczenia.
      Tylko wypowiedz
    • khinga Re: co zrobić aby... 26.09.06, 11:33
      Eeee,ale tylko w Warszawie?:)

Nie szukaj na siłę, a pewnego dnia pojawi się miłość:)
    • white.falcon Powodzenia :-) 26.09.06, 12:21
      Nie mam pojęcia, co trzeba zrobić, by znaleźć odrobinę szczęścia w miłości,
      choć w poszukiwaniach tych życzę Ci z całego serca powodzenia. Piękną piosenkę
      zacytowałeś, mam nadzieję, że w Twoim przypadku tak będzie, choć Warszawa jest
      miastem okrutnym - albo Cię przyjmie jako swojego, ale na jej warunkach, albo
      przeżuje i wypluje. Tu nie masz żadnej gwarancji, że to urokliwe miasto -
      miasto spełniających się marzeń, spełni akurat to marzenie. Może spełnić inne,
      a niespełnienie tego uznać za cenę, którą zapłacić możesz za bycie jej
      mieszkańcem, bo obedrze Ci duszę z wiary w akurat takiego rodzaju szczęście i
      przestaniesz na nie czekać, szukać i poprostu z niego zrezygnujesz dla własnego
      dobra, by nie rozczarowywać się więcej. Bywa i tak. Mam nadzieję, że Tobie się
      uda. :-)
    • Gość: miki Re: co zrobić aby... IP: *.hsd1.ct.comcast.net 26.09.06, 13:10
      Jak znales milosc ja nie wiem. Ale napewno powinienes sie nauczyc poznawania
      dziewczyn i obcowania z nimi, a reszta samo sie "zrobi".

PS. W brew powszechnym rada dziewczyn. Nie musisz byc wcale mieczakiem lub jak
      to nazywaja "bez jajowcem", je kopiujacym.
      • Gość: miki Re: co zrobić aby... IP: *.hsd1.ct.comcast.net 27.09.06, 00:12
        Nie interesuje cie wlasy watek. Wiec Sorry, ze sie wysunolem z taka rada. Z
        pewnoscia juz umiesz podrywac dziewczyny i wiesz jak z nimi przebywac, tylko
        biedaku nie umiesz ich pokochac, bo w twoim wieku wogle wie sie jak to robic.
        To mialo byc zabawne, ale TV sie wylaczylo i nie mozesz widziec jak sie smieje.

Jak bys powaznie potrzebowal jakies pomocy damsko meskiej, to moze
        kolega "szybki wytrysk", ktory tu bywa czasami, by mogl cos tobie powiedziec.
        Wkoncy juz przerabialismy ten temat pare lat temu(ok. 2 lata temu) na innym
        forum, ktory juz nie istnieje. Ktos chyba uznal, ze rozmawialismy sobie "za
        ciekawie". Bez swinstw i wulgaryzmow oczywiscie.
    • Gość: onaaaaa Re: co zrobić aby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:23
      niestety na to nie ma zadnej recepty,
      miłość sama przychodzi, i na dodatek w najmniej oczekiwanym momencie
      żyj każdą chwilą...:))
    • 762mm Na tym forum, to lepiej uważaj z tym szczęściem 26.09.06, 17:45
      Nie ufaj wszystkim miejscowym panią. Pod pozorem aniołów, kryją sie niekiedy
      diablice wcielone. Nawet specjalnie tego nie ukrywają. Romantycznie, to jest
      dopóki się taka pani tobą nie znudzi.
      Taka cię oczaruje, człowiek zaufa, otworzy serce i ze skóry wyłazi na forum
      walcząc o jej względy, a jak powinie mu się noga, niewielki błąd nie z własnej
      winy, to niedaj Boże. Nie ma zmiłuj się, nie ma przebaczenia. Zrobi z ciebie
      najgorszego, wmówi wszystko co złe, zrobi kłamcą, zruga, zbeszta przed
      wszystkimi tak, że człowiek zapomni klawiatury pod palcami i potem porzuci cię w
      kąt, jak szmacianego misia i jeszcze wystąpi o status pokrzywdzonej na tym forum.
      • Gość: lia Re: Na tym forum, to lepiej uważaj z tym szczęści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:19
        Trzeba (moim zdaniem ) umiec/uczyc sie poznawac ludzi takimi jacy sa. Ja mam
        takie wrazenie ze panowie czesto swoja postawa (szpanerstwem, coolerstwem,
        wywodami) sprawija ze panie staraja sie do nich dostosowac (gdy im sie dany pan
        podoba ) ;) W wyniku tego ani panowie ani panie nie pokazuja swojego
        prawdziwego ja. I jedni i drudzy tylko dlatego ze chca sie wydac bardziej
        atrakcyjni, fajni, ciekawsi, modniejsi itp. Niestety takie lansowanie sie/nie
        bycie soba może na dłuższa mete przynieś tylko same szkody, rozczarowania...

Wiec moja rada : MÓWMY O SOBIE I POKAZUJMY INNYM SWOJE PRAWDZIWE JA ;) .ludzie
        ktorzy tak robia sa szczesliwsi - zakochani :p w osobie realnej a nie jej
        wyobrazeniu o sobie ;)
      • white.falcon Re: Na tym forum, to lepiej uważaj z tym szczęści 26.09.06, 18:53
        Czyżbyś miał na myśli kogoś konkretnego?
    • libby Re: co zrobić aby... 26.09.06, 19:05
      W Warszawie trzeba jeździć na piłkę albo na rowery do Powsina.
      Tą wiedzę zdobyłam tu na forum, pełnym różnych najdziwniejszych wiadomości.
      Powodzenia :) Ciepło ma być do listopada ;)
      • Gość: KbS Re: co zrobić aby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:07
        ja nie jezdze do Powsina na rowerze, gre w "noge" najczesciej ogladam na
        pobliskiej polanie.
        libby stawiajac pytanie co zrobic aby .. pytasz o sposob na samotnosc..
        hmm nie trudno radzic: ) trudniej zeby rada zadzialala!w kazdym tkwi odrobina
        samotnika, ale czlowiek z natury jest stadny, wiec potrzeba mu
        towarzystwa/towarzyszki/towarzysza/partnera... z takim stadlem wiaze sie
        odwieczna potrzeba kochania, milosci - nawet zgubic serce sie chce ect ect.
        brakuje nam tego. co zrobic zeby nie brakowalo?:) spojrzec przychylnym okiem
        wokolo,bo byc moze jestes wymagajacy w ocenie potencjalnej partnerki :D
        jestes /w swoim mniemaniu idealnym facetem bo i wyksztalcony i mlody i aparycja
        niczego ... sprobuj na innych spojrzec tak jak na siebie patrzysz!!!
        pozdr.KbS
      • Gość: KbS Re:moj wpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:11
        skierowany jest do autora watku.
        libby - Tobie w czesci przytakuje!:D
        chorobcia , nicki mi sie placza!:DDDD
    • elissa2 Re: co zrobić aby... 26.09.06, 19:12
      Zdać sobie sprawę z tego, że nikt nie jest ideałem.
      A więc nie szukać ideału.
      Zaakceptować drugą osobę z jej mniejszymi lub większymi wadami.
      Pracować nad swoimi ujemnymi plusami i w ten sposób zmotywować swoją drugą
      połówkę, żeby też to robiła.
      Nie tylko mówić ale też słuchać.
      Zgrana para to taka, która dostroi się tak by "nadawać" mniej więcej na tej
      samej częstotliwości.
      Powodzenia!
      :)
    • Gość: romantyczka Re: co zrobić aby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:30
      Mozna byc po studiach ,miec niezla prace,nie nalezec do brzydkich LECZ mozna
      byc zimnym,wyrafinowanym draniem ktory chce pobawic sie kobietami udajac
      wielkiego hojraka A KOBIETY TAKICH WYCZUWAJA SZYBKO I PORZUCAJA LECZ mozna tez
      miec to wszystko co wymieniles ale PUSTE WNETRZE !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka