kobietabezserca 21.10.06, 15:06 ...wszyscy mieli po cztery jablka gdyby wszyscy byli silni jak konie gdyby byki jednakowo bezbronni w milosci gdyby kazdy mial to samo nikt nikomu nie bylby potrzebny... x Jan Twardowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha033 Francuzi ujmuja to ladniej :) 21.10.06, 15:55 kobietabezserca napisała: > gdyby kazdy mial to samo > nikt nikomu nie bylby potrzebny... Tak mianowicie: - Niech zyje ta mala roznica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Francuzi ujmuja to ladniej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 16:20 Dziekuje, ze o tym przypomnialas. Roznica jest niebagatelna! Z rozmyslem stworzona!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Gdyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 16:29 ... to co mam i to czego nie mam nawet to czego nie mam komu dac zawsze jest komus potrzebne jest noc zeby byl dzien cimno zeby swiecila giazda jest ostatnie spotkanie i rozlaka pierwsza modlimy sie bo inni sie nie modla wierzymy bo inni nie wierza .. kochamy bo innym serce wychudlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła na siebie Re: Gdybym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 16:42 ... tak nie chciała, jak chcę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Gdybym 21.10.06, 20:08 Gość portalu: zła na siebie napisał(a): > ... tak nie chciała, jak chcę!!! skoro chcesz to znaczy ze czekasz na...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła na siebie Re: Gdybym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 21:33 ciepło, ciepło... z tym, że już nie czekam, tzn. bardzo bym chciała nie czekać; och, gdyby to było takie proste........... Odpowiedz Link Zgłoś
exman [...] 21.10.06, 22:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Gdybym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 22:48 a ja czesto czekam.. w niewierze czekam na wiare w niekochaniu czekam na milosc w niepogodzie czekam na slonce. dlatego tak mi wiersz x Twardowskiego przypadl do serca a Ty zla, ze co? ze nie chesz czekac bo to trudnosc...? Odpowiedz Link Zgłoś