monisiam 25.10.06, 08:35 Witajcie :) Palec pod budkę kto się wybiera ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Witaj Monisia:))))))) 25.10.06, 10:14 Gdzie sie podziewałaś, jak Ciebie nie było?:) Chętnie bym sie z Tobą wybrała,ale mam inne plany na 10-12 listopad:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monisiam Re: Witaj Monisia:))))))) 25.10.06, 11:16 a tu i ówdzie mnie nosiło :))) hmm... chyba się domyślam co to za plany... :))) normalnie zazdroszczę :) moje - to jedna wielka niewiadoma hehehe ale, zawsze jest cień nadziei ... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Witaj Monisia:))))))) 25.10.06, 11:22 Mów, gdzie Cie nosiło:))) Chociaż fajnie było?:) Tam gdzie sie wybieram to nie kierunek, w którym miałysmy razem się wybrać:))) ...jadę kilkanaście(?) kilometrów dalej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
monisiam Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 12:59 a trochę na interii buszowałam...wracam sobie teraz na gazetę i problemy z serwerem... ehh... A ten kierunek, jak dalej... to prawie ten sam co wspólny :))) ale ja na razie się tam nie wybieram... Miałam jechać w Beskid żywiecki, ale ... kupiłam kompa i niestety z kasą chwilowo cieko :/ a sylwester za pasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 13:11 Prawie, prawie...poczytaj na deseczce;) Jak kupiłaś komputer to noce zarwane murowane masz:) Jakies konkretne plany na Sylwester?:) Odpowiedz Link Zgłoś
monisiam Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 13:24 ehh.... staram się kole północy chodzić spać, bo potem wstać jest taaak ciężko :) a na sylwestra plany nawet bardzo konkretne - Bukowina Tatrzańska i nartyyyyyy :)) jak ktoś chętny to zapraszam ... mam w pokoju wolne łóżko ;) A Twoje plany na Sylwka? są? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 13:27 Ja codziennie niewyspana:( Planów na Sylwestra nie mam. Jeszcze troszke czasu zostało:) Mówisz wolne łóżko...hmmm:) Kobieta może być?:) Odpowiedz Link Zgłoś
monisiam Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 13:35 hmm... jeśli to Twoja postać ma tam przebywać to jak najbardziej :) uuuu ale byśmy zaszalały :)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 13:49 Tak...myslałam o mojej skromnej osobie:) Też tak pomyslałam:) Warszawa się umywa;) Odpowiedz Link Zgłoś
monisiam Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 13:54 ehh pewnie, nie ma co, w lepiej ten czas spedzić w pięknych okolicznościach przyrody o doborowym towarzystwie nie zapominając ;) Z bacówki wychodząc zakładamy nartki i.... zaraz za progiem śmigamy przez 4 wyciągi ziiuuuuu.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 13:56 Kusząca propozycja:) Jeszcze nie byłam w górach na Sylwestra:( A z tymi nartami...yyyy...to ja ogrzeję przy kominku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monisiam Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 14:10 oooo to czas najwyższy się nauczyć :) to jest super :) a Sylwek w górach: o północy z szampanem i fajerwerkami na stok! a potem znowu balanga :)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 14:11 Kiedys musi być ten pierwszy raz;) ...i powrót w "Trzech Króli";)) Odpowiedz Link Zgłoś
monisiam Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 14:24 otóż to :) a powrót... przecież nie mówiłam że wracamy zaraz 2 stycznia :)) jak szaleć to szaleć a co, dokąd śnieg na stokach będzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 14:31 Juz my będziemy dobrze sie bawić:)) do utraty tchu;) A kiedy powinnam dać Tobie znać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
monisiam Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 16:23 jak najszybciej :)) ja już zarezerwowałam miejsce i mam mieć pokój 2 osobowy lub coś w tym rodzaju, także jak będziesz wiedziała i się zdecydujesz to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 16:35 Problem w tym, ze to dopiero październik:( Troszkę za wcześnie:( Obaczymy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
monisiam Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 16:39 nio wiem... :( nikt prawie jeszcze o tym nie myśli... ale jakby co to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 16:40 Jeszcze tyle imprez przed Sylwestrem:) Oczywiście-dam znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
monisiam Re: Witaj Kinguś:))))))) 25.10.06, 16:43 hehehe nio jasne :) andrzejki, mikołajki, urodziny imieniny albo inna okazja :) ja ostatnio byłam na oblewaniu nowych mebelków i kolorów ścian :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Hm... 25.10.06, 10:48 właściwie to czemu nie ;) w końcu 11 to sobota, święto i będzie można sie wyspać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monisiam Re: Hm... 25.10.06, 11:17 To cieszy mnie to :) bo własnie mam dzwonić i rezerwować bilety (o ile jeszcze są hehe) i zbieram chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś