apf 29.03.03, 10:35 na dziewiątą. Ona nie przyjechała, bo się bała. Przeżywała dysonans poznawczy albo ma okres. Krwiodawco dziękuję - Wampir. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunrise1 rany julek ! 29.03.03, 10:41 To moze rzeczywiście wywal ten komputer :) Albo jeszce przemyśl. Trochę krwi na przetwrwanie zawsze się przyda :) z Odpowiedz Link Zgłoś
jayne Re: Umówiłem się z niom 29.03.03, 10:55 apf napisał: > na dziewiątą. > Ona nie przyjechała, bo się bała Przyjedzie o jedenastej. Ukąszenie wampira wydłuża okres przystosowania się do dnia następnego. Przebacz, opatrz i zrewanżuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Umówiłem się z niom 29.03.03, 11:02 jayne napisała: > apf napisał: > > > na dziewiątą. > > Ona nie przyjechała, bo się bała > > Przyjedzie o jedenastej. > Ukąszenie wampira wydłuża okres przystosowania się do dnia następnego. > Przebacz, opatrz i zrewanżuj się. Już jedenasta , przyjechała ? z Odpowiedz Link Zgłoś
jayne Re: Umówiłem się z niom 29.03.03, 17:39 sunrise1 napisała: > > Już jedenasta , przyjechała ? Cicho - szaaa...to dla uzyskania pozytywnych efektów rehabilitacji pacjentki. bidulka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Umówiłem się z niom 29.03.03, 23:28 jayne napisała: > apf napisał: > > > na dziewiątą. > > Ona nie przyjechała, bo się bała > > Przyjedzie o jedenastej. > Ukąszenie wampira wydłuża okres przystosowania się do dnia następnego. > Przebacz, opatrz i zrewanżuj się. Tempo wypowiedzi i osadzenie słów w pełnym zdaniu. Widziałem plakat z napisem "Krwiodawco dziekuję - Wampir". Aha zanim się spotkasz z Jankiem musisz się spotkać ze mną, wiesz bo ja prowadzę selekcję wśród kandydatek na randki w ciemno z Jankiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jayne Re: Umówiłem się z niom 30.03.03, 00:28 apf napisał: > Aha zanim się spotkasz z Jankiem musisz się spotkać ze mną, muszę??? Z Jankiem się nie spotkam, przeanalizowałam swoje grzeszne skłonności i teraz jestem na etapie umartwiania ciała > wiesz > bo ja prowadzę selekcję wśród kandydatek na randki w ciemno z Jankiem:) księgowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
debestofkropeczka Re: Umówiłem się z niom 29.03.03, 18:59 A może nie przyjechała , bo źle sprawdziłeś pociąg?! A może przyjechała , tylko spałeś? Na pewno się nie bała. A swoją drogą , bardzo interesujący nick."Niom". To musi być ktoś wyjątkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Umówiłem się z niom 29.03.03, 23:19 debestofkropeczka napisała: > A może nie przyjechała , bo źle sprawdziłeś pociąg?! A może przyjechała , tylko > > spałeś? Na pewno się nie bała. A swoją drogą , bardzo interesujący nick."Niom". > > To musi być ktoś wyjątkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Umówiłem się z niom . 29.03.03, 23:20 debestofkropeczka napisała: > A może nie przyjechała , bo źle sprawdziłeś pociąg?! A może przyjechała , tylko > > spałeś? Na pewno się nie bała. A swoją drogą , bardzo interesujący nick."Niom". > > To musi być ktoś wyjątkowy. Wiesz, z perspektywy Warszawy Kielce leżą obok Radomia, zresztą każdemu mogą się Kielce z Radomiem pomylić:) Ona nie przyjechała, pociąg pojechał do Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debestofkropeczka Re: Umówiłem się z niom . IP: *.akson.kielce.pl 29.03.03, 23:53 apf napisał: > Wiesz, z perspektywy Warszawy Kielce leżą obok Radomia, > zresztą każdemu mogą się Kielce z Radomiem pomylić:) > > Ona nie przyjechała, pociąg pojechał do Gdańska. Kielce??? Jak na to wpadłeś??? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
electra_edziecko Re: Umówiłem się z niom 30.03.03, 11:30 Trza było umówić się na dziewiontom :-) Napewno by przyjechała. Odpowiedz Link Zgłoś