kolorowywidelec 21.11.06, 14:11 Fajni jesteście:)Lubie Was:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygryska_28 Re: Ludzie.... 21.11.06, 14:13 Milutko, ale co Tobą aż tak wstrząsnęło, że zdecydowałeś się na takie wyznanie?? Czyżby ten pomidorek z kanapki? I szukasz kogoś, kto upierze ci koszulę? :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ludzie.... 21.11.06, 14:25 E tam fajni... Od razu fajni... Ja tam wcale nie jestem fajna... Powiem więcej: jestem damską szowinistyczną świnią ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Ludzie.... 21.11.06, 14:27 Ty tez jesteś milutki;) o matko ale tu dzis cukier...zaraz powiedzą o nas towarzystwo wzajemnej adoracji;) a co tam...niech sobie mówią zazdrośnicy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: Ludzie.... 21.11.06, 14:32 monnia3 napisała: > Ty tez jesteś milutki;) > o matko ale tu dzis cukier...zaraz powiedzą o nas towarzystwo wzajemnej adoracj > i;) > a co tam...niech sobie mówią zazdrośnicy;))) A i owszem-zaden wazki problem nie zostal poruszony-ani sie posprzeczac kreatywnie,ani pogaworzyc-mozna jedynie slodzic:) a ja niezbyt slodki jestem... moze nie zgorzknialy:) lecz jednak nie slodki :) monia:( a Ty gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Ludzie.... 21.11.06, 14:34 Jak to gdzie? toz jestem tu od południa:) a ty gdzie sie podziewałeś??:) jak samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: Ludzie.... 21.11.06, 14:36 monnia3 napisała: > Jak to gdzie? toz jestem tu od południa:) a ty gdzie sie podziewałeś??:) > jak samopoczucie? Jak jestes,gdy Cie nie ma...:) A ja?Probuje wybudzic sie z letargu... Forma jest Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Ludzie.... 21.11.06, 14:39 Ależ to ja ta sama monnia:)no chyba że mnie z kims mylisz i masz kogoś zupełnie innego w wyobrażni tudzież na myśli;) hmmm z letargu? spałeś czy rozmyslałeś?;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: Ludzie.... 21.11.06, 14:52 monnia3 napisała: > Ależ to ja ta sama monnia:)no chyba że mnie z kims mylisz i masz kogoś zupełnie > innego w wyobrażni tudzież na myśli;) > hmmm z letargu? spałeś czy rozmyslałeś?;) Ja jestem wieczny myslicielem-wolno-myslicielem:) Juz ja dobrze wiem kim jeastes-bez dwoch zdan:) wyobraznie mam bogata:)yto fakt:)haha Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Ludzie.... 21.11.06, 14:58 Bardzo ciekawe skad wiesz kim jestem?;) bo chyba sie nie znamy... cóż ale skoro jak sam mówisz wyobrażnie masz bogatą... tylko obys sie nie rozczarował;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: Ludzie.... 21.11.06, 15:03 monnia3 napisała: > Bardzo ciekawe skad wiesz kim jestem?;) bo chyba sie nie znamy... > cóż ale skoro jak sam mówisz wyobrażnie masz bogatą... > tylko obys sie nie rozczarował;))) Oj...lapie za slowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Ludzie.... 21.11.06, 15:04 zgadłeś:) gdzie sie podziewał jaśnie pan?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Czy to wątek naćpanych? 21.11.06, 14:58 Takie można odnieść wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: Czy to wątek naćpanych? 21.11.06, 15:04 kaczkawrydzykach napisał: > Takie można odnieść wrazenie jakze by inaczej... BTW BOSKI NICK!!! Bez dwoch zdan (odchajalem na chwile i pisze calkiem powaznie) Chyle czoła:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowywidelec Re: Ludzie.... 21.11.06, 20:09 Witaj Khingo,tez sie cieszę,ze mogę spotkac pare fajnych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: Ludzie.... 25.11.06, 11:14 Witajcie:)Dawno mnie nie było.Pozdrawiam :) Miły wąteczek,hej.... Dzień wspomnienie lata... Odpowiedz Link Zgłoś