kobietabezserca 15.12.06, 00:39 sluchaj mnie ze zrozumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quickly Re: (>>>) 15.12.06, 00:54 kobietabezserca napisała: > sluchaj mnie > ze zrozumieniem! -------------------------------------------------------------------------------- Ja wohl, Frau bezsercowa! Czasem nie parcujesz gdziesz w wojsku!? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: (>>>) 15.12.06, 01:24 quickly napisał: - > Ja wohl, Frau bezsercowa! > > Czasem nie parcujesz gdziesz w wojsku!? dlaczego mowisz do mnie po niemiecku? rozumiem wprawdzie , ale wole po polsku - oboje znamy doskonale ten jezyk, prawda quickly nie nosze pagonow, nie lubie stania w szeregu w dodatku na bacznosc wole inne metody dyscypliny , chocby wewnetrznej Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: (>>>) fur Frau Ohne Hertz 15.12.06, 01:37 kobietabezserca napisała: > ale wole po polsku - oboje znamy doskonale ten jezyk, > prawda quickly -------------------------------------------------------------------------------- Szczerze mowiac, "LadyWithoutHeart" to ja jezyk polski zapominam (dlatego tu pisze), a innych (np. j. angielskiego) jeszcze sie nie nauczylem... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: (>>>) fur Frau Ohne Hertz 15.12.06, 01:40 quickly napisał: > kobietabezserca napisała: > > ale wole po polsku - oboje znamy doskonale ten jezyk, > > prawda quickly > ------------------------------------------------------------------------------ - > Szczerze mowiac, "LadyWithoutHeart" to ja jezyk polski zapominam (dlatego tu > pisze), a innych (np. j. angielskiego) jeszcze sie nie nauczylem... ale go w gebie masz quickly, jakby nie sluchac - albo sie rozumie Ciebie albo nie ja tam rozumiem i nawet powiem, zes niespieszny ... co jest raczej wbrew nickowi Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: (>>>) fur Frau Ohne Hertz 15.12.06, 01:43 kobietabezserca napisała: > quickly napisał: > > > kobietabezserca napisała: > > > ale wole po polsku - oboje znamy doskonale ten jezyk, > > > prawda quickly > > ------------------------------------------------------------------------- > ----- > - > > Szczerze mowiac, "LadyWithoutHeart" to ja jezyk polski zapominam (dlatego > tu > > zes niespieszny ... co jest raczej wbrew nickow > i wazysz slowa:DDD co jest pomocne przy sluchaniu Ciebie ja tak nie potrafie... moze dlatego wiekszosc moich postow jest niezrozumiala > > Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: (>>>) 15.12.06, 00:54 przecież Cię słucham:) Powiedziałaś: 'przyjmuje Twoja propozycje! spotkamy sie! podczas nastepnej"<' Chociaż te znaczki "< proszę objaśnij mi bliżej:P Odpisałem Ci, że następna pełnia będzie 3ego stycznia:P Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: (>>>) 15.12.06, 01:11 rycerz.krola.artura napisał: > przecież Cię słucham:) Powiedziałaś: 'przyjmuje Twoja propozycje! spotkamy sie! > podczas nastepnej"<' Chociaż te znaczki "< proszę objaśnij mi bliżej: > P > Odpisałem Ci, że następna pełnia będzie 3ego stycznia:P te znaczy ....znacza "do przodu do przodu ..." ",, nie ogladaj sie za siebie, bo ostatnich gryza psy..>>> Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: (>>>) 15.12.06, 01:22 Kobietobezserca... nie bardzo rozumiem, to co piszesz;) od przodu do przodu? jakie psy? 3 styczeń za niecałe 3 tygodnie dopiero:P kobietabezserca napisała: > te znaczy ....znacza "do przodu do przodu ..." ",, nie ogladaj sie za siebie, > bo ostatnich gryza psy..>>> Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: (>>>) 15.12.06, 01:29 rycerz.krola.artura napisał: > Chociaż te znaczki "< proszę objaśnij mi bliżej: > P slucham ze zrozumieniem tego co mowisz do mnie rycerzu ...o 3 stycznia i naszym umowionym spotkaniu pamietam i o tego ze moge wyc do ksiezyca / hehe z roznych przyczyn/ tez mam swiadomosc objasnilam co znacza te znaczki (>>>) jasne ? Odpowiedz Link Zgłoś