Dodaj do ulubionych

Warszawa | kino

11.01.07, 20:16
Hej
Mam dwa bilety na dowolny seans w Silver Screen (Europlex, Wola Park lub Targówek). Zapraszam Cię do kina. Jedyny warunek ... stawiasz przed lub po seansie ..kawę (tyle z tytułu zobowiązań).

Zaprasza. Facet, 31 lat.
Mój e-mail: szpakowaty_men@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: majolika Re: Warszawa | kino IP: *.chello.pl 12.01.07, 22:16
      no i co biedaku, bilet zmarnował się ?
    • Gość: Ona Re: Warszawa | kino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:50
      Dam sie zaprosic w ten weekend,ale na Pachnidlo...
      Oprocz kawy moze byc lampka wina lub piwo.
      • pawel20001 Re: Warszawa | kino 13.01.07, 00:28
        A może być w Zabrzu Multikinie albo SilesiaCenter Katowice ? :)
      • szpakowaty_men Re: Warszawa | kino 13.01.07, 11:05
        Gość portalu: Ona napisał(a):

> Dam sie zaprosic w ten weekend,ale na Pachnidlo...
        > Oprocz kawy moze byc lampka wina lub piwo.

Wyślij mi na majla kontakt do siebie (najlepiej nr tel. GSM).
    • szpakowaty_men Re: Warszawa | kino 14.01.07, 14:46
      nie ma chętnych a więc zaproszenie nieaktualne.. przejdę się sam.
      Jestem natomiast rozczarowany że większość przedkłada anonimowe/wygodne pisanie w sieci niż próby fajnych spotkań w realu.

jednak co komu pasuje ;)

• kobietabezserca Re: Warszawa | kino 14.01.07, 14:51
        mnie pasuje kino ...
        bylam juz na kilku seansach
        sympatycznie jest w realu
        ogladac ciekawy film
      • swietlana81 Re: Warszawa | kino 14.01.07, 15:31
        zanim się z kimś spotkam "sam na sam".. muszę chociaż troszkę popisać z facetem aby wyłuskać ciekawe osobowości z tłumu... wykluczam tu spontaniczne zrywy gromadne ;) .. a więc nie generalizuj.
        • kobietabezserca Re: Warszawa | kino 14.01.07, 15:35
          swietlana81 napisała:

> zanim się z kimś spotkam "sam na sam".. muszę chociaż troszkę popisać z
          facetem
          > aby wyłuskać ciekawe osobowości z tłumu... wykluczam tu spontaniczne zrywy
          gro
          > madne ;) .. a więc nie generalizuj.

zrywy gromadne - a co to takiego
          facet mowi o kinie
          nie widze tu zadnego zrywu tym bardziej tlumnego\\ chyba ze masz na mysli
          widownie tlumnie zapelniona
          • swietlana81 Re: Warszawa | kino 14.01.07, 15:41
            przenośnia... posługujesz się ją tu gęsto i często.
            Jeszcze raz... jak spotykam się z facetem to najpierw chcę wiedzieć czy mi się opłaci iść na takie spotkanie. Gdy spotkanie zaś dotyczy większej ilości osób to idę.. bo zawsze jest większe prawdopodobieństwo że kogoś tam ciekawego spotkam.
        • szpakowaty_men Re: Warszawa | kino 15.01.07, 20:33
          swietlana81 napisała:

> zanim się z kimś spotkam "sam na sam".. muszę chociaż troszkę popisać z facetem
          > aby wyłuskać ciekawe osobowości z tłumu... wykluczam tu spontaniczne zrywy gro
          > madne ;) .. a więc nie generalizuj.

Jeśli jest tak jak piszesz... to nie rozumiem dlaczego wzięłaś to do siebie? :)
          • tygryska_28 Re: Warszawa | kino 15.01.07, 20:45
            i na jakim byłeś filmie mężczyzno ze śniegiem we włosach? ;)
      • tygryska_28 Re: Warszawa | kino 14.01.07, 16:02
        Nie znalazłeś chętnych, no przykro mi.
        Ale generalizujesz o tym wygodnym pisaniu, może niektóre kobiety nie mają
        odwagi? Poza tym nie znamy Cię ani troszkę, pojawiłeś się i zapraszasz do
        kina... Różni ludzie się tu pojawiają, sam rozumiesz ;)
        Poza tym wiesz jak jest chciałbyś zdjęcie żeby wiedzieć z kim się spotkasz i po
        zdjęciu już byś więcej nie napisał... Jednak mężczyźni to wzrokowcy i moja
        sygnaturka doskonale ich dookreśla ;)))

Mnie by pasowało, ale w związku z zajęciami na uczelni...
        Może chociaż opowiesz na czym byłeś i czy polecasz :)

Pozdrawiam ciepło
        • szpakowaty_men Re: Warszawa | kino 15.01.07, 20:48
          Tygrysko_28

hmmm... "Cześć mam 13 lat i mam na imię Tadzio".. coś w tym stylu leciało kiedyś w telewizji. Czy byłbym bardziej wiarygodny pisząc tu najpierw przez miesiąc? :)
          ----------------
          Nie proszę o żadne zdjęcie.
          ----------------
          Byłem na "Pachnidło" i stwierdzam że warto pójść. Film zrobiony wg mojej subiektywnej oceny b. dobrze. Daję mu minimum 9 na 10. Dla niektórych kobiet może być zbyt mocny, jednak na odetchnięcie stwierdzę że przynajmniej na koniec oszczędzono szczegółów .. pożarcia bohatera :)... czego się spodziewałem po tym jak reżyser dosłownie odwzorował orgię przy krzyżowaniu ..wręcz książkowo.
          • tygryska_28 Re: Warszawa | kino 15.01.07, 20:52
            Oczywiście, że nie, ale jednak można by było troszkę Cię podpytać o coś tam ;)

A nie uciekasz też spod kina? He, he, znane są i takie przypadki ;)

ooo, też się chyba wybiorę, ale najpierw chyba powinnam przeczytać książkę. W
            innej kolejności zawsze wiele traci książka, a kiedy ją czytam nie mogę się
            pozbyć obrazu bohaterów z głowy... Mówisz, że aż tak drastyczny? Hm, to ja się
            zastanowię... :) A czytałeś książkę?

A na co wybierzesz się następnym razem?
            Jak ja dawno nie byłam na żadnym filmie... Muszę to nadrobić ;)
            • szpakowaty_men Re: Warszawa | kino 15.01.07, 21:00
              Hmm.. nie wiem co to jest "coś tam" :) Jednak myślę że jak spotykasz się z facetem w tłumie to jedyne co Ci może grozić to ewentualne zanudzenie na śmierć :) Ale i w tym przypadku.. od czego są koleżanki i telefon GSM ;)

Książkę czytałem i byłem miło zaskoczony że nie rozczarowałem się na filmie.
              Jeszcze...nie wiem na co się wybiorę następnym razem :)
              • tygryska_28 Re: Warszawa | kino 15.01.07, 21:05
                Widzisz, to nie chodzi o to, że coś mi grozi (na pewno nie mnie ;)) ale wiem jak
                reagują mężczyźni z którymi się spotykam, nie jestem atrakcyjną laską więc wiem
                co mówię...
                A zanudzenie - he, he, czasami się zdarza, ale po to jest kino - tam nie trzeba
                dużo rozmawiać :))

A ja nie czytałam, ale przeczytam ;)

Pozdrawiam i nie złość się za to "coś tam". Dzisiaj mam taki dzień, że wszystko
                co napiszę jest nie tak...
                Ja się nie wychylałam do wyjścia do kina bo byłam na uczelni ;)
      • Gość: Ona Re: Warszawa | kino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:31
        OK, podejme wyzwanie - tym razem z mojej strony - ja zapraszam - Ty stawiasz
        kawe. Kazdy dzien oprocz najblizszegp weekendu.
        Nie identyfikuje sie z anonimowymi zaczepkami na tym forum ,zreszta na kazdym...
        • Gość: silk scarf Re: Warszawa | kino IP: *.sol2.cable.ntl.com 15.01.07, 07:08
          Mam spore zaległości kinowe, chętnie je nadrobię....
          • szpakowaty_men Re: Warszawa | kino 15.01.07, 20:52
            w "kupie" podobno cieplej. Zapraszam.. niekoniecznie już nawet do kina. Ale po prostu wyjść na miasto.
        • szpakowaty_men Re: Warszawa | kino 15.01.07, 20:50
          Gość portalu: Ona napisał(a):

> OK, podejme wyzwanie - tym razem z mojej strony - ja zapraszam - Ty stawiasz
          > kawe. Kazdy dzien oprocz najblizszegp weekendu.
          > Nie identyfikuje sie z anonimowymi zaczepkami na tym forum ,zreszta na kazdym..
          > .

Jak dla mnie rewelacja :) Czekam na dane kontaktowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka