Gość: ROBERTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:51 nic tu sie nie dzieje zadnych powaznych dyskusji sami frustraci wylewajacy swoje zale szkoda mi WAS ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no...no...no... Re: TO FORUM jest do dupy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 19:11 :) Dzięki Ci Roberto, że tak się nad nami użalasz. Musisz być naprawdę wrażliwy, a więc witaj, to właśnie miejsce dla ludzi o takich dobrych, miękkich serduszkach jak Twoje:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panga masz zatem pole do popisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 19:12 czekamy na temat do poważnej dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: masz zatem pole do popisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 19:17 ja moze zagaje, jesli pozwolisz: DEFINICJA MILOSCI a CHOROBLIWA ZAZDROSC O PARTNERA hmmm od czego zaczalbys dyskurs? -- poznacie mnie po tresci w niej sie wiele tresci miesci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden Re: masz zatem pole do popisu IP: *.hsd1.ct.comcast.net 28.02.07, 21:56 Droga KBS. Czy ta zazdrosia tlumaczysz kazde opinie faceta, ktory sie niezgadza z twoimi? No wiesz, musi byc zazdrosny jak spedzasz cale dnie u kolezanki, ogladasz TV bez konca, itd, jak jestes w stalym zwiazku, a on ma czelnosc zwrocic tobie na to uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
apocotopocototo Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:25 dupa dupie nie równa jest. pokaż swoją powiem ci kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: TO FORUM jest do dupy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 19:26 Albo czy może być romantycznym , a przy tym zajmującym, tematem na forum:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
apocotopocototo Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:30 pupcia, pupinka, pupeczka, pupciatko, dupinka... cholera weny mi dzis brak- i dupa no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: TO FORUM jest do dupy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 19:33 Może i weny brak, ale i tak widać , że poezja jest Ci bliska:), a treść tak trochę z Gombrowicza widzę:))) Myślę, że naszego szanownego Krytykanta powinno to zadowolić:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
apocotopocototo Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:35 taaakk... jak migrena sie zbliza to od razu mam jazdy gombrowiczowskie:))) dzis to nawet z dupą Roberta sie dogadam i przyłoze jak trze solidnie od lewej Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:38 hmmm kto w prawy poldoopek przylozy? a ja potem dla pelni szczescia dowale w sam srodek... fuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:41 troche sie martwie o kanape, taki ladny wzor ma szkoda by bylo oszpecac jakims goownianym szlaczkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:42 stringi! jojku toc to meka dla doopy Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:42 a jeszcze do tego z malinkami wyjdzie bronz/roz:))) okropnosc Odpowiedz Link Zgłoś
apocotopocototo Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:44 no przestań! bo kolację spożywam :))) fe! Odpowiedz Link Zgłoś
apocotopocototo Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:43 a niech się poświęca ma być ful wypas a nie jakiś sflaa..sfrustrowany gatek w pieski! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:46 mowi sie flustrowane gaciochy z workiem na conieco cos tam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:46 kobietabezserca napisała: > mowi sie flustrowane > gaciochy z workiem > na conieco cos tam:))) > ale co tam nie che mowi jak mowi wiadomo ze i tak do doopy Odpowiedz Link Zgłoś
apocotopocototo Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:48 wiedziałam... tylko conieco... phi...! ten zyciowy minimalizm na kazdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:50 a w kroku wiadomo co doopa doopie rowna i z jednej i z drugiej wychodza... oj!!!! hmmm zapomnialam, ze spozywasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: na zakonczenie 26.02.07, 20:18 krotki wierszyk n/t "pod krzyzem przebywa stale ale bezbozna nie modli sie wcale i chociaz czesto w ustronie zaprasza to ludzi z wechem od siebie odstrasza" Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:35 zadek zadeczek zadunio dupek dupeczek dupunio robert roberto robertunio forum oczyscic z marazmow zamierza i do doopy je przymierza:) Odpowiedz Link Zgłoś
apocotopocototo Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:41 ciekawe czy na tę okoliczność założy Roberto stringi najlepiej w czerwone malinki... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:27 tak? a po co to po coto pokazywac jeszcze sie okaze ze jego herb to :row przez doope:D nie lubie takiego szlachectwa! wole szlachetnosc Odpowiedz Link Zgłoś
apocotopocototo Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:28 tez racja albowiem nie sama dupą zyje człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 19:30 a jeszcze jesli chce ta doopa rzadzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
apocotopocototo DUPO! ty nad poziomy wylatuj ! 26.02.07, 19:37 a okiem słońca Roberta doop ogromy ogarniaj ! z końca do końca... heeet! az się kanapa skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
apocotopocototo i jeszcze... Nie żałuj doop ... 26.02.07, 19:42 Gość portalu: ROBERTO napisał(a): > szkoda mi WAS ! ...bo juz ci się żadna moze nie trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pango i przytłoczyliśmy don Roberta:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 21:12 Nielogu Roberto:) Niejeden już stwierdził że życie sprowadza się do doopy:) Więc uznajmy że to nasze forum to takie życiowe jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
smutnapatrycja Re: TO FORUM jest do dupy !!! 26.02.07, 22:52 Drogie kolezanki. Ignorujmy tego niegodziwca udajacego zatroskanego naszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: TO FORUM jest do dupy !!! 27.02.07, 01:37 Roberto,tu nie ma miejsca na powazne dyskusje...teczek brak,manipulacji politycznych tez:) masz ochote to pisz,jesli nie...nikt Cie nie zmusza:) poznajac kilku bywalcow,zdecydowanie zaprzeczam...flustacji brak;D Odpowiedz Link Zgłoś
waldi9910 Re: TO FORUM jest do dupy !!! 27.02.07, 08:59 A wiecie,że aby zobaczyć dupę to kiedyś traba było odchylić majtki a teraz trzeba rozchylić dupę aby zobaczyć majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: TO FORUM jest do dupy !!! 27.02.07, 15:22 Roberto czekasz na bułki z masłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Jak tam doopa Roberto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 17:16 zaczyna siac postrach epidemia!!!! utrudniajaca normalne funkcjonowanie 3 h 'nie wyjete' na misce klozetowej doopa b.cierpi -- poznacie mnie po tresci w niej sie wiele tresci miesci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery zgadzam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:43 sama prawda koles, sama prawda tutaj na forum widze dwa gatunki kobiet -niepoprawne romantyczki, niesmiale, slepo zakochane - pseudo feministki co naogladaly sie bridget jones a tymczasem prawda jest taka ze kazdy facet mysli rozporkiem i facetowi do szczescia potrzeba tylko seksi 18 latki z fajnym biustem i dlugimi nogami.... no ewentualnie 19-latka tez moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Inwazja nielogowanych trolli lub trolla 02.03.07, 13:22 Nikt was tutaj nie zapraszał, a tym bardzie nie trzyma. A ty "szczery" trollu mów za siebie, a nie za każdego faceta, ponieważ nikt cię do tego nie upoważnił. Przykro mi, że zamiast głowy masz fiuta. Odpowiedz Link Zgłoś
przybytek1 Re: TO FORUM jest do dupy !!! 02.03.07, 18:14 Gość portalu: ROBERTO napisał(a): > Nie badź takim surowym cenzorem, roberto, a jak chchesz zobaczyc, nie tylko ty, ale i wszyscy z tego Forum, jak organizuja konkursy na Miss Rosjanie, rzekomo zacofani ,itp. to wejdź na stronę miss2007.nuclear.ru Wszystko klarowne, sprawne łączenie, cycuś! nic tu sie nie dzieje > > zadnych powaznych dyskusji > > sami frustraci wylewajacy swoje zale > > szkoda mi WAS ! > Odpowiedz Link Zgłoś