tygryska_28 02.03.07, 10:07 tylko czasami jakiś koteczek zamruczy... mrrr, mrr... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
analityczka Re: Ale tu dziś cicho i spokojnie 02.03.07, 10:38 Aż dziwnie:) Ja lubie ciszę ale żeby aż tak...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale tu dziś cicho i spokojnie 02.03.07, 10:48 Prawda, że aż dziwnie? No nic, taka cisza przed burzą zwykle jest, ale może nie tym razem :P Miłego dnia Analityczko :) I weekendu też :) I duuuużo słodkości Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.zatroskany Re: Ale tu dziś cicho i spokojnie 02.03.07, 10:52 tygryska_28 napisała: > I duuuużo słodkości tia... dentysci tez musza z czegos zyc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Oho. 02.03.07, 10:56 No ba, dentyści tak, ale skąd wiesz, że nie miałam na myśli słodyczy naturalnych? W postaci np. miłosnych uniesień? :PP Sama słodycz :))) I na zęby nie szkodzi :)) A czekoladka albo batonik od czasu do czasu - wszystko w nadmiarze szkodzi, trzeba wiedzieć ile można żeby nie przedobrzyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Ale tu dziś cicho i spokojnie 02.03.07, 10:56 Burze mam w pracy więc znikam. Miłego również:) Mój jest już słodki:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 No to urywam się 02.03.07, 12:41 na wagary :)) Tylko ciekawa jestem gdzie urwał się ten co to ze mną miał wagarować... No nic, sama sobie poradzę :)) Miłego weekendu wszystkim życzę, chociaż pewnie jeszcze Was pozaczepiam w weekend ;)) Buźki ;) mrau!! Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: No to urywam się 03.03.07, 09:39 Milego mruczenia;-) Sa tez pazurki? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: No to urywam się 03.03.07, 20:26 Kiedy trzeba to są :) Ale jeśli nikt nie nabroi to tylko kiedy mam ochotę je wysuwam delikatnie a potem... mrrr, mrrr... Odpowiedz Link Zgłoś