Gość: Belbo IP: *.kulczyktradex.com.pl 09.05.03, 11:53 Tak sobie siedze..i czekam.. czekam juz 1,5 godziny.. taka praca:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_nek Re: Praca informatyka 09.05.03, 12:14 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Tak sobie siedze..i czekam.. czekam juz 1,5 godziny.. taka praca:) A komputer sam wykonuje zadane operacje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Praca informatyka 09.05.03, 14:59 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Tak sobie siedze..i czekam.. czekam juz 1,5 godziny.. taka praca:) Trzeba było mi powiedzieć -jakoś bym Ci uprzyjemniła to czekanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Praca informatyka 09.05.03, 16:33 ja_nek napisał: > To ja może Was zostawię;)) A po co? We trójkę może być ciekawiej ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 No co?! 09.05.03, 16:59 Fajnie, że przyszłaś:) Jest nas tera czworo ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: a to !!! 09.05.03, 17:21 No to mamy pary:) tylko kto z kim? Meduza wybrała Belbo więc.......:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: a to !!! 09.05.03, 17:24 ja_nek napisał: > Meduza wybrała Belbo Bo on taki nieuchwytny i od wielu miesięcy poderwać go nie mogę ;))) Łatwa zdobycz nie daje satysfakcji... Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 ależ nie martw się :) 09.05.03, 17:29 ja_nek napisał: > No to mamy pary:) tylko kto z kim? > Meduza wybrała Belbo więc.......:))) Zawsze możliwa jest mała zamiana :) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: ależ nie martw się :) 09.05.03, 22:39 sunrise1 napisała: > Zawsze możliwa jest mała zamiana :) Chcesz wygryźć meduzę? Nieładnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Praca informatyka 09.05.03, 18:43 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Tak sobie siedze..i czekam.. czekam juz 1,5 godziny.. taka praca:) czesc. co slychac? zmieniles prace (bo widze inne IP)? Odpowiedz Link Zgłoś
jayne Re: Praca informatyka 09.05.03, 21:46 messja napisała: > Gość portalu: Belbo napisał(a): > > Tak sobie siedze..i czekam.. czekam juz 1,5 godziny.. taka praca:) > czesc. co slychac? zmieniles prace (bo widze inne IP)? Messjo Ty zwracasz uwagę na takie drobiazgi jak IP??? Podziwiam i pozdrawiam, Belbo też, bo w sposób widoczny męczy/ł się bidulek. Ależ wredna praca! Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Praca informatyka 09.05.03, 22:28 Ale taka praca męczy bardziej niż ciężka harówka. Posiedżcie sobie osiem godzin nic nie robiąc - oczywiście oprócz patrzenia w monitor ... używanie klawiatury i myszy jest zabronione !! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Praca informatyka 09.05.03, 22:47 jayne napisała: > messja napisała: > > > Gość portalu: Belbo napisał(a): > > > Tak sobie siedze..i czekam.. czekam juz 1,5 godziny.. taka praca:) > > czesc. co slychac? zmieniles prace (bo widze inne IP)? > > Messjo Ty zwracasz uwagę na takie drobiazgi jak IP??? a co w tym zlego? znam belbo dluzej i lepiej niz kogokolwiek innego z tego forum i zawsze pisal tylko z dwoch IP. przeciez nie zapytam: "o zmieniles fryzure?" bo akurat tego nie moge zobaczyc:) cos taka kasliwa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Praca informatyka IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 23:40 nie , nie zmieniłem ... fryzury. Jak to się dziś dowiedziałem od innego informatyka.. im wolniejszy komputer tym w naszej pracy bardziej wskazany.. człowiek sobie siedzi a maszyna miele dane.. i nic się nie dzieje poza przesuwającym się paseczkiem na ekranie.. 1%..2%...3%.. i godzinka minęła:) Odpowiedz Link Zgłoś
jayne Re: Praca informatyka 10.05.03, 09:27 messja napisała: > cos taka kasliwa?:) Kąśliwa?? To z zazdrości - podziwam Twą spostrzegawczość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena =WNM IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 10.05.03, 13:52 jayne napisała: - podziwam Twą spostrzegawczość:) no proszę, jaki akt uwielbienia..... posłuchaj jayne, czy Ty i messja...... Odpowiedz Link Zgłoś
jayne Re: Maria Magdalena 10.05.03, 15:29 Mario o Mario o Mario Magdaleno.... cóż, sama rozumiesz najlepiej - herbatka, kęs ciasta , ploteczki no a później to już tak jakoś samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Magdalena a wiec to prawda IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 10.05.03, 16:04 jayne, jayne, jayne, do do messji biegniemy co sił dzdzownica i slimak nas mija lecz ktoz by przejmowal sie tym. Idziemy polami lokami lasami jak juz sie nie damy o no no no o no. :))))))) > cóż, sama rozumiesz najlepiej - > herbatka, kęs ciasta , ploteczki no a później to już tak jakoś samo... nic z tego nie rozumiem, ale to widocznie taka wasza tajemnica...... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: a wiec to prawda 10.05.03, 18:05 > > > cóż, sama rozumiesz najlepiej - > > herbatka, kęs ciasta , ploteczki no a później to już tak jakoś samo... > > nic z tego nie rozumiem, ale to widocznie taka wasza tajemnica...... nie ma zadnej tajemnicy. jayne co prawda zaprosila mnie na herbatke, ale tak naprawde dla prac ogrodkowych. kiedy wspomnialam o ciascie, najpierw kazala mi wybrac ciasto, a potem...... slad i sluch po niej zaginal:( do tej pory nie widzialam na oczy jayne jej herbatki ani ciasta:(( a teraz przychodzi jakby nigdy nic i jest jej glupio, ze sie z zaproszenia wykreciala. dlatego pewno te dziwne plotki opowiada:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena a ona nie wraca ranki i wieczory.... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 10.05.03, 18:52 > a teraz przychodzi jakby nigdy nic i jest jej glupio, ze sie z zaproszenia > wykreciala. dlatego pewno te dziwne plotki opowiada:( polną ścieżką przez ogródek idzie sobie jayne-ludek dokąd poszłaś o jayne-ludek idę na inną rozróbę. Ps. Jak co to pomoge w topieniu nieproszonych gosci ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a ona nie wraca ranki i wieczory.... 10.05.03, 19:03 Gość portalu: maria.magdalena napisał(a): > Ps. Jak co to pomoge w topieniu nieproszonych gosci ;)))) Topienie nieproszonych gosci jest niezgodne z prawem! policjantka jmx P.S. Co innego z proszonymi... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena Mam rozumieć że się tu wprosiłaś? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 10.05.03, 20:19 > Topienie nieproszonych gosci jest niezgodne z prawem! > > policjantka jmx ale herbatki pewnie sie pani napije pani ladzo? o, i ciasteczka tu mamy....... Odpowiedz Link Zgłoś
jayne Re: nic straconego 11.05.03, 09:45 messja napisała: > jayne co prawda zaprosila mnie na herbatke, ale (.....) > a teraz przychodzi jakby nigdy nic i jest jej glupio, ze sie z zaproszenia > wykreciala. dlatego pewno te dziwne plotki opowiada:( ..jeszcze będzie przepięknie jeszcze będzie wspaniale... ale decyzja co do ciasta dalej nie podjęta..dziwny jest ten świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena jasne że nie IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 11.05.03, 15:48 > ale decyzja co do ciasta dalej nie podjęta..dziwny jest ten świat może świat lubi co innego do wódeczki? co to jest? wisi na drzewie i swieci na czerwono? Śledzik. Czerwony bo go pomalowano wisi bo go powieszono a śledzik - żeby było trudniej zgadnąć Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: nic straconego 11.05.03, 17:53 > ..jeszcze będzie przepięknie > jeszcze będzie wspaniale... to swietnie:) > ale decyzja co do ciasta dalej nie podjęta.. nie podjeta, bo nie udzielilas mi informacji, czym ciasta (w podanej ofercie) roznia sie od siebie. w ciemno nie bede wybierac:( > Odpowiedz Link Zgłoś
maria.magdalena Jasne! 11.05.03, 19:13 messja napisała: > w ciemno nie bede wybierac:( Pewnie, że nie. Ciemne jest dobre, ale lepsze jasne... Odpowiedz Link Zgłoś