firenziano A w Tobie go nie ma? 26.03.07, 18:08 zagladalas do wnetrza ? Nie wierze w takie zaniechanie :))) nie ma? Moze tylko pobieglo ladowac wiosenne akumulatory i zara wroci? Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Viem... :) 26.03.07, 20:30 caruzzo napisał: Zycie po życiu.....to ja;)) jaasne :) jako ten Kot - ze starannie wypielegnowanymi paznokciami... zawsze drapiezny inaczej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Viem... :) 26.03.07, 20:36 witam.witam..nie jestem taki groźny.....raczej układność mnie cechuje....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Viem, Viem... 26.03.07, 20:42 Ja tam jestem zorientowany tradycyjnie... Lecz niektore Bialoglowy, to boja sie bac :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Viem, Viem... 26.03.07, 20:49 oj ja tez jestem kradycyjnie zorientowany, nie wiem do czego dązysz.;) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Viem... :) 26.03.07, 20:43 witaj drapiezco! mila ta Twoja ukladnosc mrauuuuuuuu:) manicure perfekcyjnie wykonany Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Viem... :) 26.03.07, 20:50 witaj pani.....na dobranoc poczytam Cię braile'm.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Viem... :) 26.03.07, 20:52 Tylko proszę nie szelesc kartkami,Panie! ten dzwiek napawa mnie dreszczem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Viem... :) 26.03.07, 21:05 lubię czytac w spokoju i skupieniu.... w koncu literatura jest powazna;) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Viem... :) 26.03.07, 21:07 a wiec jestesmy zgodni halas wszelaki burzy spokoj i skupienie tymbardziej jesli idzie o slowa literackie 'powazne' czy bedzie klasyka? jesli moge wybrac - prosze liryczne strofy Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Viem... :) 26.03.07, 21:12 Oj Pani Tu tutaj decydujesz......;)) mam jedną wadę,,przy czytaniu nawilżam paluszki;) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Viem... :) 26.03.07, 21:20 caruzzo napisał: > Oj Pani Tu tutaj decydujesz......;)) > mam jedną wadę,,przy czytaniu nawilżam paluszki;) a fe karty nieswieze beda -przynajmniej prosze, uwazaj na 'otworki'brailowe - zebys wersetow nie pomylil!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Viem... :) 26.03.07, 21:24 serduszkopoprostu napisała: > a fe karty nieswieze beda -przynajmniej prosze, uwazaj na 'otworki'brailowe - > zebys wersetow nie pomylil!:)))) --------- czytam uwaznie...nieraz wracam do przeczytanych stron...... Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Viem... :) 26.03.07, 21:29 caruzzo napisał: > czytam uwaznie...nieraz wracam do przeczytanych stron...... oczywiscie sliniac... paluszki, co? nie przepadam za tym sposobem kartkowania, ale Tobie wybaczam ... prawie wszystko przejdzmy wiec do tresci! martwie sie tylko o Twoje linie papilarne - zbytnia wilgoc powoduje maceracje tkanki! Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Tak sie spodziewalem, Caruzzo 26.03.07, 21:12 ze Panna Zywemu nie przepusci... chciales Kochac - to cierp :) Ja tam mam latwiej. ide (tylko) szykowac kajak przed jutrzejszym splywem. Gorzej, lub lepiej zawsze (jakos) splyne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: 26.03.07, 21:17 kto mowi zbyt wiele o cierpieniu czuje bol na samo slowo a kochanie - dla najwiekszej udreki jest balsamem * a Ty firen - splywaj ale uwaznie aby na mielizne sie nie 'wpakowac' Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Tak sie spodziewalem, Caruzzo 26.03.07, 21:19 stopy wody pod kilem w takim razie..... płyn przez rzeki i sadzawki;)) Odpowiedz Link Zgłoś