tygryska_28 hi hi :) 10.05.07, 09:36 dalej Panowie, śmiało :) będzie nam łatwiej wybrać, zależnie od upodobań :PPP miłego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 09:52 A skąd takie wnioski? Ja osobiście chyba raczej nie. :)) Nie lubię za kogoś podejmować decyzji, nie lubię ciągle słyszeć: ależ oczywiście, masz rację, zgadzam się, zrobimy tak jak uważasz. To nudne!! Poza tym to zrzucanie odpowiedzialności z siebie na innych, wygodne, nie powiem, ale mało ciekawe... Jeżeli dobrze rozumiem pojęcie pantoflarza :PP Z kim ja bym się wtedy kłóciła?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 10:00 tygryska_28 napisała: " Z kim ja bym się wtedy kłóciła?? :)))" Nie wiedziałem, że z Ciebie taki "Diabełek" Aniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 10:05 no ba! diablica to moje drugie imię :PP wiele o mnie nie wiesz :PP Lubię czasami podyskutować, nudno by było gdyby wszyscy mieli podobne zdanie, warto czasami poznać inne opinie na jakiś temat, zweryfikować swoje poglądy. To uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 10:12 Teraz już wiem,że wskazana jest ostrożność. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 10:19 no dziękuję ci bardzo, naprawdę... eh... widzisz, jedyna szansa na poznanie mnie minęła bezpowrotnie wraz z odjazdem pociągu... szkoda, że ją ominęliśmy, ja lubię poznawać ludzi, tak po prostu, a teraz bedziesz mnie osądzał na podstawie tego co napiszę. Ok, napiszę, że słodka i potulna ze mnie kobietka, aniołek normalnie, uwierzysz? heh... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 10:28 Nie bardzo uwierzę, a zresztą ja wolę umiarkowane diablice. Nie byłbym pantoflarzem w 80% gdyby nie takie kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 10:41 No może i tak :) Gdybyśmy były aniołami wszystkie nie byłoby pantoflarzy :PP Bo to my godziłybyśmy się na wszystko. Na szczęście tak nie jest... Ufff... Umiarkowana diablica - diablica w łóżku, anioł kiedy idziesz z kolegami na piwo? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 10:46 hehe, nie ma takich kobiet :PP marzyciel :) chyba, że kiedy idziesz z kolegami na piwo ona ma swoje fascynujące plany i bardzo jej to na rękę :) Kiedy będzie Cię zbyt często wysyłać na piwo - pomyśl czy coś się za tym nie kryje :PP Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 10:53 Wiem, że nie ma. I Ty pewnie zlecałabyś dodatkowe sprzątanie, a jak trzeba to i potrafiłabyś na balkonie zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 11:01 i jeszcze zakupy, spacery z psem, gotowanie, zmywanie :)) potem mógłby mi taki mężczyzna przygotować relaksującą kąpiel :) a ja bym tylko pachniała i leżała :))) hehe, wściekłabym się z nicnierobienia :) Ja raczej z tych co to wszystko same najlepiej zrobią i żeby się nikt nie wtrącał za bardzo jeśli nie pytam co i jak :PP paskudna cecha charakteru, powoli z nią walczę chociaż bez bliskiego męskiego ramienia trudno walczyć z samodzielnością :)) Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 11:14 Jeżeli jeszcze dobrze gotujesz,potrafisz dokonać drobnych napraw AGD i RTV, a i naprawa samochodu nie jest Ci obca? To ja lecę do Ciebie najbliższym samolotem, żeby mnie nikt inny nie uprzedził. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwykot Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 11:16 eee no to ja nawet nie będę się testował bo wiem jaki będzie wynik:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 11:30 ale my chcemy wiedzieć :) no weź, no nie wstydź się, no Kocie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
leniwykot Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 12:09 no co ja mam powiedzieć :))) nie do końca w to co powiem wierzę ale podobno wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na pantoflarstwo:)))) ale żeby sie upewnic zrobię jednak ten test:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 13:43 Zrób, zrób :)) Test da ci 100% pewności :))) I wykaże jak bardzo jesteś pantoflarzem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
leniwykot Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 14:19 88% to dużo czy mało bo nie wiem :))) no i nie mówia tam czy jest dla mnie jakaś szansa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 14:26 hm, z tego co tam przeczytałam (a co, muszę wiedzieć o czym rozmawiam :PP) to chyba sporo :)) Szanse są, musiałbyś udać sie na szkolenie :PP Ale czy nie wygodniej tak pod tym pantofelkiem siedzieć? Zero odpowiedzialności, sielanka, tylko chorobcia roboty dużo i krzyczą strasznie... Uciekaj póki możesz :)) Coś jeszcze z Ciebie może będzie, w końcu brakuje aż 12 % :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 11:29 hm, gotuję chyba nieźle (przynajmniej wszyscy chwalą) gorzej z naprawami bo wszystko co ma związek z prądem jest dla mnie zagrożeniem :PP ale inne techniczne sprawy - uwielbiam :)) a samochód - nie mam więc nie mam co naprawiać :)) ale gdyby była taka potrzeba to pewnie bym się nauczyła :) No dobrze, wszystko ja, a co TY będziesz w takim razie robił?? Leżał i pachniał?? :PPPP Spokojnie, jakoś nie widzę kolejki więc raczej nikt Cię nie ubiegnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 11:38 Jak to co? Będziemy razem majsterkować, Aniu. Nie wiem czy nikt mnie nie ubiegnie, a zwłaszcza teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 11:44 Kiedy każdy widzi jakim Skarbem Prawdziwym jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 11:55 Wszyscy widzą a jednak się boją... Diabeł tkwi w szczegółach :)) Nie ma obaw, żadnej kolejki poza petentami nie widzę :PP Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 11:56 Żebyśmy tylko czegoś nie zmajstrowali :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 12:04 Droga Aniu. Będziemy przestrzegać zasad BHP. Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 12:10 A jak będzie romantycznie, kiedy wyobraź sobie ja kupię Ci na gwiazdkę, wielofunkcyjnym przybornik narzędziowy z suwmiarką, a Ty mi powiedzmy wiertarkę elektryczną? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pewnie Panie wolą pantoflarzy? 10.05.07, 13:13 Ty z Diablicą chcesz na BHP uważać?? :PPP Heh, będzie mega romantycznie, w końcu jakiś porządny prezent :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: Test dla Panów z forum IP: 212.244.155.* 10.05.07, 11:30 > 80% No to szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: Test dla Panów z forum 10.05.07, 11:33 Witam w naszym ekskluzywnym klubie rycerza.krola.artura. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Ja tam zadnym pantoflarzem nie jestem! 11.05.07, 01:41 Jak bym dopadl tego sku..e..., ktory ulozyl ten test, to tak bym mu wpierd... ze przez trzy tygodnie by na du... nie usiadl. Ide zrobic sobie kawe, bo sie zdenerwowalem... Moj wynik 88% i to dwa razy pod rzad. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Nie płakusiaj ;-PPP 11.05.07, 14:51 Ja... Ja muszę cos wyznać... Ja pod przybranym imieniem zrobiłam ten test i tak wybierałam, jakbym sama chciała byc przez faceta traktowana... I mi wyszło 84% !!! A ponieważ facetem nie jestem, więc wniosek jest taki, że idealny dla mnie mężczyzna, któryby mnie zachwycił, doprowadził do łomotania serca, rozpalił do czerwoności itd... musi być pantoflarzem i do tego co najmniej w 84%. Tak więc Quickly, masz szansę... Po prostu masz u mnie szansę i tyle ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki P.S. 11.05.07, 14:53 Też zrobiłam po raz drugi, pod innym imieniem, wybrałam inne odpowiedzi... i ten sam wynik ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Ty też zrobiłaś? :> 11.05.07, 15:13 hehe, mi wyszło 80% ale bałam się przyznać :PP No przeciez musiałam przetestować czym panowie się bawią :PP jeszcze by nas coś fajnego ominęło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Z ciekawości to ja... 11.05.07, 16:02 nawet trzeci raz zrobiłam... Za trzecim razem wyszło aż 88%. Jestem zdruzgotana :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
osv Idealny mezczyzna... 11.05.07, 16:23 Prosze wstukaj w google haslo: -idealny mezczyzna Nastepnie: -EROTYKA na weslo...wylacznie dla doroslych Panow! -kliknij po prawej stronie, tuz ponad zdjeciem panienki " Nie zapomnij" "Zaliczanko"- GRA ; ))) ... i zaraz sie okaze, ze nie ma juz ani jednego pantoflarza, sa sami MACHO!! Przepraszam za " opisowosc" , ale adres nie funkcjonuje inaczej : )) Milego weekendu! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: Idealny mezczyzna... 11.05.07, 16:50 Wszystkim wychodzą podobne wyniki z czego wnioskuje, że : 1. Wszyscy są pantoflarzami ?!? albo 2. Ten test nie jest nic wart ?!? Nie ma jak popołudnie przy dobrym drinku - zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Idealny mezczyzna... 11.05.07, 16:58 o proszę, proszę, jaki relaksik, ja też poproszę drinczka :)) Myślę, że co byśmy tam nie wpisali wyjdzie podobnie :) Trochę za mało pytań na większą obiektywnosć, a zresztą to przecież dla zabawy :)))) A w ilu procentach Ty jesteś pantoflarzem? :DD Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: Idealny mezczyzna... 11.05.07, 17:05 Teraz w 40% Witaj Piękny Kocie. Trochę zaniedbałem naszą korespondencje ale już się poprawie i jestem gotowy poświęcić Ci całą sobotę a nawet niedziele i poniedziałkowy poranek > i zawiozę Cię do pracy na moim bułanym > Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: Idealny mezczyzna... 11.05.07, 17:30 Teraz już nie wyjdziesz z mnie. A w moim fachu życie nie trwa długo i w związku z tym zawsze można zostać młodą wdową > Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Idealny mezczyzna... 11.05.07, 18:50 what?? jakie wyjdziesz? jaki weekend? jaki poniedziałkowy poranek?? Troszkę zaniedbałeś, ale rozumiem to, wciągnęło Cię pewnie życie zawodowe albo inne równie ciekawe rzeczy :PP Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Idealny mezczyzna... 11.05.07, 17:37 osv napisała: > > ... i zaraz sie okaze, ze nie ma juz ani jednego pantoflarza, sa sami MACHO!! > Ciekawe ile "macho" zaliczyli... punktów... Mój rekord: 56 panienek, ale oczu i połączenia miedzy prawą a lewą półkulą mózgową już nie mam... Niestety musiałam myśleć każdą z osobna :-( Spróbuję kiedyś się poprawić ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Już się poprawiłam... 11.05.07, 17:43 62 panienki... a to i tak nie wszystkie... Ale ja mam tego dosyć: zdrowie można stracić (chodzi o wzrok) robiąc to w takim tempie. A do tego trzeba mieć stalowe nerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki jeszcze bardziej się poprawiłam... 14.05.07, 15:58 "Zaliczyłam" 64 panienki (z gry od Osv). Oczy mnie pieką... ale będę trenować codziennie :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
osv Gra... 11.05.07, 17:43 ...ciesze sie ze znalazlas : )) ...znaczy sie dziala ; ) Moze rowniez potrafisz wkleic poprawnie wlasciwy adres : ) milej zabawy..... Uha! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Gra... 11.05.07, 17:46 Zobaczmy czy się uda... W końcu inteligentna ze mnie bestyja :-)))] www.adminer.pl/erotyka/index.php?op=zbok Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: Gra... 11.05.07, 18:02 Krokodyle dam Ci dwa jezeli zostaniesz ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Gra... 11.05.07, 18:07 Rany! Czy to oświadczyny??? No dobrze, przyjęłabym... tylko co ja zrobię z dwoma krokodylami??? A jak mi się do tego rozmnożą??? To ja tak nieśmiało zaproponuję... dwa kotki... Hmmm, jaka rasa??? Syjamski??? Ładny... Birmanski??? Nawet ładniejszy... A może wielki, pręgowany Maine coon??? Tylko z rodowodem, bo inaczej nie przyjmę (ani kotów ani oświadczyn) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Gra... 11.05.07, 18:18 A co mają jajka do kotów??? Może jednak turecki Van... Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: Gra... 11.05.07, 18:19 Żartowałem z tymi jajkami ale nie z moim krótkim życiem. Dalej chcesz dwa lub trzy aligatory? > Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Gra... 11.05.07, 18:25 Musisz mi to wytłumaczyć po kolei: co ma wykonywany zawód do aligatorów (chcę dwa kotki) i do malowania jajek??? Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: Gra... 11.05.07, 18:30 Przed świetami były jajka,które malowałaś i tak Cię poznałem. Bez problemu będziesz miała nawet 5 kotów. W jakiej dzielnicy mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Gra... 11.05.07, 18:34 Nie malowałam jajek, tylko wydrapywałam na nich wzorki igłą, a to jest różnica... Oczywiście, że 5 kotów moge miec bez problemu, jak mi któraś z 2 dotychczasowych kocic się wymknie bez mojej zgody :-) A w jakiej dzielnicy mieszkam??? Eeee, dzielnica od razu: wiocha, wiocha zabita dechami... Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: Gra... 11.05.07, 18:43 To żeby do Ciebie dojechać to.. nie będę wnikał Ty przyjedziesz do mnie a jaCiebie odwiozę. OK Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: Gra... 11.05.07, 18:52 Chociaż Ty lubisz podróże,jak mnie redakcja wyśle to wezmę Cie wszedzie ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 no ładnie, ładnie 11.05.07, 18:54 mnie tu zwodzi weekendem i "ewentualnie" poniedziałkowym porankiem a z Turystką fiu na wycieczkę? Tak, nie ma to jak zabezpieczyć się na wszystkie strony :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: no ładnie, ładnie 11.05.07, 18:56 Nie odpowiedziałaś Piękna Tygrysko Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 11.05.07, 19:03 Na co nie odpowiedziałam?? Wyżej się wypowiedziałam a wiecej nic nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Posterku 11.05.07, 20:05 dowiem się na co nie odpowiedziałam?? I weź rozmawiaj z facetami.... eh, w @ też pusto... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: no ładnie, ładnie 11.05.07, 19:05 tygryska_28 napisała: > mnie tu zwodzi weekendem i "ewentualnie" poniedziałkowym porankiem a z Turystką > fiu na wycieczkę? > > Tak, nie ma to jak zabezpieczyć się na wszystkie strony :PPPP > Forumowy uwodziciel nam sie objawił;) licz tu Aniu na wielbicieli w rycerskich zbrojach to ostanie się jeno wieża jakowaś;) -:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 11.05.07, 19:26 nie liczę Moniu, nie liczę, zostałam sama w walce ze smokiem, poradziłam sobie i bez rycerzy :PP Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 13:45 Jak chcecie to wam oddam mojego wielbiciela z pracy... Jak tu zaczęłam pracować to mi się facet nawet z wyglądu spodobał (wysoki, przystojny), ale jak go bliżej poznałam... Siano we łbie, ani patrzeć na niego ani słuchac go nie mogę :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 14:02 hehe, dzięki, ale sianko to ja preferuję na łące, pachnące i kuszące :)) wygląd to nie wszystko, często jest tak jak mówisz, wyglądem nie nadgoni się osobowosći, inteligencji :)) to męczące chyba, taki "wielbiciel"? :))) co to o niczym porozmawiać z nim nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 15:36 tygryska_28 napisała: > to męczące chyba, taki "wielbiciel"? :))) A wiesz, że nie tylko męczące, ale też cholernie irytujące. Wyobraź sobie, mam robotę i chcę się w godzinę uwinąć, przyłazi do mnie do pokoju i ględzi... > co to o niczym porozmawiać z nim nie można... > Muszę oddać Bogu sprawiedliwość -ja się nie silę na rozmowy z tym facetem. Mam go po dziurki w nosie i nie trawię jego głupkowatego charakteru. Nawet jeśli można porozmawiać... to się nam nie trafił do tej pory wspólny temat... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 15:40 Masakra :))) Nie możesz mu po prostu powiedzieć, że jesteś zajęta? Raz, drugi, dziesiąty i może zrozumie, że chcesz w spokoju popracować :))) To mówisz, że może można z nim porozmawiać tylko temat znaleźć trudno? :PP Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 15:54 Raz, drugi, dziesiąty, setny... i nie zrozumiał :-))) No, może można z nim porozmawiać, tylko chlańsko i obżarstwo (to jeden z przykładów) jakos tak do mnie nie przemawiają... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 16:04 i Ty go chcesz nam wcisnąć??!! Aż tak nas nie lubisz? :PP heh... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 16:11 A chcę go wam wcisnąć :-) ładny chłopak, wysoki, przystojny, ujmujący uśmiech... co tam jeszcze... kupił sobie kawalerkę, robi prawo jazdy... Nie to, żebym komuś źle na tym forum życzyła, ale zabierzcie go ode mnie :-) Aha, żeby nie było nieporozumień -jeszcze się nie zdarzyło, żeby kolega bodaj małe piwo, kawę czy ciastko komuś "postawił", więc żarcie na wszelki wypadek trzeba nosić ze sobą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 16:18 hehe :) samo "ładny" z kawalerką (gdzie ja pomieszczę swoje wszystkie książki i ubrania!!) (prawo jazdy mam więc jego mi nie jest potrzebne no chyba, że ma samochód :PP)) to jakby dla mnie mało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 16:20 Ale dzięki za chęci :)) No musisz kogoś innego namówić żeby zdjął z Ciebie ten ciężar :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 16:27 Ej, to mamy problem... Żadna go nie chce, nawet takie brzydkie, głupie, zaniedbane go nie chcą... i ja nie pojmuję dlaczego :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 16:35 fanka.turystyki napisała: > Ej, to mamy problem... Żadna go nie chce, nawet takie brzydkie, głupie, > zaniedbane go nie chcą... i ja nie pojmuję dlaczego :-((( > No mam nadzieję, że te brzydkie, głupie, zanidbane to nie o nas? ;/ No. Jakaś się na pewno kiedyś skusi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 17:18 Ulituj się nad biedakiem -nawet te, które się skusiły, zostawiły go dawno temu :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokoleoko75 Re: no ładnie, ładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:34 Zebym pił, to pewnie bym juz leżał pod stołem, wynik 94procent, masakra. Za chwilę spróbuję raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 20:37 to ja Cię biorę :P bez pytania :PPP eh, nareszcie nie będę musiała zmywać :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sokoleoko75 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 20:44 Tygrysko, to nie bedzie kara dla mnie, wolę pozmywac jak mam sprzątać, kurze ścierać. Jakos podzielimy te obowiązki, będę twardy i walczył o swoje i pracował nad tym pantoflarstwem moim nieszczęsnym Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 20:46 No może być :) ja lubię sprzątać :) czasami, kiedy najdzie mnie ochota :PP ale zmywania nienawidzę :)) taaa.... będziesz walczył z pantoflarstwem.... chciałabym to zobaczyć :PP ale próbuj, próbuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokoleoko75 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 20:48 A ty będziesz robiła wszystko, żebym sie nie zmienił tak? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 20:52 nie, już napisałam powyżej, że to zbyt wygodne dla mężczyzn i tego nie lubię :) Dlaczego mają sami nie podejmować decyzji tylko zrzucać wszystko na nas? Nie ma tak dobrze :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sokoleoko75 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 20:58 To znaczy, ze jestem dziwnym pantoflarzem, bo ja decydowałem sie na rozstanie kiedy zauważałem, że wszystko jest na mojej głowie, a panna ja miała tylko po to by czapki w reku nie nosić. A to miłe kiedy ktoś sie tez wykarze odrobia pomyślunku, a nie tylko na gotowe, przynies, podaj, kup itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 21:06 Dziwnym :) Pewnie, że miłe, bo ważna jest współpraca, nie może jedna osoba robić wszystkiego a druga mieć tylko pretensje... Ale tak czasami bywa... Obyś nie trafił na kobietkę, która o wszystkim zadecyduje za Ciebie :)) To może być trudniejsze od tego pierwszego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sokoleoko75 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 21:26 Tygrysko, to nierealne już , po takim doświadczeniu po kilku spotkaniach wiem z kim mam do czynienia. Miałem dobre nauczycielki życia, za co im jestem wdzięczny, tylko czemu one o mnie zapomniec nie mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 21:36 Wszystko jest realne :) No tak, ja znowu w roli pocieszyciela, ciekawe, że to mi jakoś wychodzi, ale sama sobie nie mogę pomóc... Czemu nie mogą o Tobie zapomnieć? Bo jestes pewnie fajnym facetem i szkoda im tego co straciły przez własną głupotę.... Proste, było im z Tobą za dobrze, a kiedy się skończyło przejrzały na oczy i chciałyby wrócić ten czas... Skąd ja tak dobrze znam to życie? I jakoś nie umiem czerpać z własnych doświadczeń :PPPP Uśmiech proszę bo już widzę coraz smutniejsze słowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
sokoleoko75 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 21:51 Nawet nie wiesz jakie to miłe, że to ja miałem rację i one teraz zabiegaja o spotkanie, a może bysmy sie spotkali jak dwoje przyjaciół. Rozwala mnie to do łeż. Nie odbieram juz tel jak dzwonia bo o czym z takimi rozmawiać. Nie czyta sie drugi raz tej samej ksiązki i do tej samej rzeki nie wchodzi. A dla mnie pantoflarz, czy to złe okreslenie, zapewne sa kobiety, które by swojego drania zamieniły na pantoflarza. Nie mówię o skrajnym przypadku, kóry otrebke nosi za małzonką itd. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 22:02 :) znam to po prostu :) i ja też uważam, że wodę trzeba zmieniać :DD dla mnie "pantoflarstwo" to po prostu wygoda i już. Zero podejmowania decyzji a co za tym idzie zero odpowiedzialności. Nuda kiedy na wszystko słyszysz dobrze, oczywiście, jak uważasz kochanie... Nic tylko zacząć rozmawiać ze sobą bo o czym można porozmawiać z kimś kto nie ma własnego zdania?? A książki czyta się wiele razy :PP te same :PP Odpowiedz Link Zgłoś
sokoleoko75 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 22:24 Dla mnie najwazniejsze jest partnerstwo w pełnym tego słowa znaczeniu i nie trzeba byc pantoflarzem, zeby to osiagnąć. Najlepszy byłby taki wyposrodkowany między macho,a tym "pantoflarzem" nie będe tu skromny, ja sie za takiego uwazam normalnego gościa z którym można konie kraść, pod warunkiem obopólnych korzyści. Nie nawidzę i to mnie wkurza gra do jednej bramki, nauczyłem sie mówic głosno na ten temat, a niech wie, ze zauważam to, w przeciwnym razie może pomyslec ze ma do czynienia ze skończonym idiota na nic nie zwracającym uwagi co sie dzieje wokół niego Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ładnie, ładnie 14.05.07, 22:41 No już Cię lubię :PP Macho mnie nie interesuje, pantoflarz też :)) środkowego poproszę :PP Tylko koni mi nie każ kraść bo co z nimi zrobimy?? Dobrej nocy :) Jutro mam trudny dzień, trzymaj kciuki :) Każda para kciuków mile widziana :)) czy to będzie wystarczająco wypośrodkowane? :)) Odpowiedz Link Zgłoś