sunrise1 07.06.03, 13:52 Boże zmiłuj się nade mną czemu stworzyłeś mnie na niepodobieństwo twardych kamieni H.Poświatowska z Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziolek.matolek.z.siekiera A Tobie co sunrise1!? 07.06.03, 14:11 No wlasnie. A Tobie co sunrise1 dzisiaj sie stalo? Jaki tam z Ciebie kamien? (o swoim serduszku glupstasku myslisz???) Ja tam to co innego. Koziolek.matolek dzisiaj jestem. Na dodatek z siekiera. Wlasnie ide spac. A jak sie obudze to bede znow quickly. No to narazie, powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: A Tobie co sunrise1!? 07.06.03, 14:14 głuptasek z Ciebie koziołku, ja jestem antykamień z:) Odpowiedz Link Zgłoś
koziolek.matolek.z.siekiera Re: A Tobie co sunrise1!? 07.06.03, 14:22 No juz myslalem, ze caly swiat zwariowal. Pewnie, ze nie jestes zadnym kamieniem... Ale Sergiusz zaczal robi rekolekcje, Ty pomyslalem sobie, wyzywasz sie od kamieni... No i znow pomyslalem sobie, ze moze to taka jakas skrucha przed bozym cialem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: A Tobie co sunrise1!? IP: 213.17.172.* 07.06.03, 14:27 Szybki Koziołku (nie obrażaj się, tak mi się pokojarzyło - bez złośliwych podtekstów): Mój ateistyczny swiatopogląd jest znany - nie kryję się z nim. To, że tekst pochodzi od św. Tomasza nie ma dla mnie większego znaczenia. Po prostu jest mądry i wart zastanowienia. Pozdrawiam południową półkulę. MS. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: A Tobie co sunrise1!? 07.06.03, 14:28 koziołku, koziołku, wyspij się - to porozmawiamy ;)) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
koziolek.matolek.z.siekiera Re: A Tobie co sunrise1!? 07.06.03, 14:40 No dobra, bez zadnych zlych skojarzen. Ja tam nie chce robic sobie jaj z pogrzebu, chociaz jestem koziolek.matolek i mam do tego pelne prawo. Ale ide juz spac. Dobranoc kochani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: A Tobie co sunrise1!? IP: 213.17.172.* 07.06.03, 14:42 Ciepłych snów. (u Ciebie zima?) MS. Odpowiedz Link Zgłoś
koziolek.matolek.z.siekiera Re: A Tobie co sunrise1!? 07.06.03, 14:49 To prawda. Teraz jest tutaj zima. W pelnej swej srogosci. W dzien jakies 23- 24C. Wypisz wymaluj Kalifornia. Blekitne niebo. I tak mi nikt znow nie uwierzy... Ale zima trwa tu tylko pare boskich miesiecy. Pozniej odrazu jest lato, bo wiosny i jesieni tutaj nie ma. I wtedy koziolek.matolek bardzo cierpi, bo jest goraco i duszno... i mozna sie (doslownie) porzygac od tych upalow. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: A Tobie co sunrise1!? 07.06.03, 15:00 koziolek.matolek.z.siekiera napisała: > Pozniej odrazu jest lato, bo > wiosny i jesieni tutaj nie ma. I wtedy koziolek.matolek bardzo cierpi, bo jest > > goraco i duszno... i mozna sie (doslownie) porzygac od tych upalow. To tak jak w Polsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Re: A Tobie co sunrise1!? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 07.06.03, 14:49 Pogrzeb Cio sie nie przysni. Licz barany.... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: A Tobie co sunrise1!? 07.06.03, 19:44 Gość portalu: cal-ineczka napisał(a): > Pogrzeb Cio sie nie przysni. > Licz barany.... Hmmm... hmmm... hmmmm.... Od baranow to z daleka poprosze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: ----------jak to co? heart stroke! IP: proxy / 192.168.0.* 07.06.03, 15:17 bądzmy wyrozumiali...gorąco jest Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: ----------jak to co? heart stroke! 09.06.03, 09:56 Gość portalu: piotr napisał(a): > bądzmy wyrozumiali...gorąco jest Mnie upały na żadnej półkuli nie szkodzą :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: ----------jak to co? heart stroke! IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 09.06.03, 11:25 Na półkule to najlepsze półlitrówki .....;) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: ----------jak to co? heart stroke! 09.06.03, 11:28 Gość portalu: cal.....ka napisał(a): > Na półkule to najlepsze półlitrówki .....;) a na przedsionki i komory co ? z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal......ka Re: ----------jak to co? heart stroke! IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 09.06.03, 11:31 > a na przedsionki i komory co ? Magnez oczywiscie, magnes...... Odpowiedz Link Zgłoś
maarbela CB Radio 09.06.03, 12:05 Gość portalu: cal......ka napisał(a): > > a na przedsionki i komory co ? > Magnez oczywiscie, magnes...... ha, ha, ha Sunrise nie udawaj , że masz żłamane serduszko, kto Ci uwierzy Zawsze lubisz wokół siebie robić szum i rwetes, Ty jesteś takie małe CB- radio, jak zainteresować kogokolwiek ?...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal......ka Re: CB Radio IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 09.06.03, 12:14 > Zawsze lubisz wokół siebie robić szum i rwetes, Ty jesteś takie > małe CB- radio, szum wykryc mozna przez echo serca, usg, i wszystko bedzie dobrze z jej sercem Odpowiedz Link Zgłoś
maarbela Re: CB Radio 09.06.03, 12:18 Gość portalu: cal......ka napisał(a): > > Zawsze lubisz wokół siebie robić szum i rwetes, Ty jesteś takie > > małe CB- radio, > szum wykryc mozna przez echo serca, usg, i wszystko bedzie dobrze z jej sercem Facet, oj facet załamują mnie takie wypowiedzi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal......ka Re: CB Radio IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 09.06.03, 12:32 > Facet, oj facet załamują mnie takie wypowiedzi...... Ja nie jestem Facet!!!!!!!!!!!!!! Popatrz na IP-y....... (I znow zaczynam sie wkurzac) Odpowiedz Link Zgłoś