Dodaj do ulubionych

mam maly problemik

IP: *.telsten.com / 10.20.0.* 23.06.03, 16:23
Jestem normalnym 19latkiem ktoremu podoba sie jedna dziewczyna .
Utrzymeujemy bardzo mily kontakt , chociaz sadze ze ona za bardzo
mi sie zwierza ... i mow mi np. Ze niechcacy calowala sie z jakim tam
kolesiem..lub ze zaraz nastepny koles do niech do chaty przyjezdza jakis
kolejny fagas . jestem zazdrosny i to oczywiste nawet jej to poiwedzialem -
ona nic .... Zalezy mi na niej , mowielem jej to wielkrotnie a ona
nadal kloje slowami i jeszcze prosi o rady ...

co ja mam zrobic .. mam fajna koleznka ale mam na tym poziomie zostac ?
i czy jest mozliwa taka przyjazn mesko-damska ?

tylko powazne odpowiedzi
@!$
Obserwuj wątek
    • Gość: @!@# Re: mam maly problemik IP: *.telsten.com / 10.20.0.* 23.06.03, 16:27
      i jeszcze czy dziewczyny w wieku 17 lat tak bardzo chca sie wyszumiec ?
      ze co chwila zmieniaja chlopakow .. wiem ze to trudne kobiety ale natej 1 mi
      zalezy

pozdrowienia
      • ja_nek Re: mam maly problemik 23.06.03, 22:45
        Ona Cię zaszufladkowała jako przyjaciela. Oczywiście zaraz wszystkie tu obecne
        dziewczyny powiedzą, dlaczego Cię nie zadowala to, skoro przyjaźń jest tak
        wspaniałą rzeczą. Tylko nie wtedy, kiedy facetowi zależy na czymś więcej...
        Porozmawiaj z nią, jeśli nie rozumie powtarzaj, aż w końcu dotrze. Powiedz, że
        to Cię kłuje, bo masz też określone zamiary wobec Niej.

Pozdrawiam
        janek
        • Gość: drak Re: mam maly problemik IP: *.pg.com 24.06.03, 10:08
          Dziewczyna jest niedojrzała emocjonalnie i poważne rozmowy raczej nie mają
          sensu.Odwzajemnij się jej dokładnie tym samym.
          Moja rada jest taka:
          Udawaj że kompletnie cię nie wzruszają jej opowiści o innych chłopakach.
          Nie okazuj emocji.
          Zastosój taktykę zmiennych działań - adoracja i lekceważenie na zmianę.
          Napomknij również o tym że jakaś inna dziewczyna wzbudza twoje zainteresowanie
          itp.
          Unikaj jednoznacznych wyznań.
          • Gość: @#!@ Re: mam maly problemik IP: *.telsten.com / 10.20.0.* 24.06.03, 21:00
            dzieki za rady :)
            narazie nie jest zle ..
            przyjazn to tez cos barzo piekniego
    • Gość: Dziubasek Toksyczna przyjaciolka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 23:51
      Masz racje przyjazn jest wspaniala sprawa ale tylko ta prawdziwa!! Mysle, ze
      skoro jestes jej przyjacielem to powiniens powiedziec, ze jej slowa bardzo Cie
      rania...
      pytasz sie czy 17-latki musza sie wyszumiec? MUSZA. Nie wszystkie ale
      wiekszosc musi, zeby potem zyc spokojnie z jednym mezczyzna. Moja kolezanka
      nie zdazyla tego zrobic i wlasnie teraz zerwala dlugoletnia i bardzo
      szczesliwa znajomosc by nadrobic 'stracony' czas...
    • Gość: Irys Re: mam maly problemik IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 13:38
      Zasadniczo przyjaźń damsko-męska nie ma racji bytu. Zasadniczo ... Tak
      bynajmniej twierdzą psychologowie. Kiedy na studiach mieliśmy psychologię,
      podjęliśmy temat przyjaźni damsko-męskiej. I nasz psycholog zdecydowanie
      twierdził, że nie jest to możliwe, ponieważ z czasem rodzi się uczucie głębsze
      niż przyjaźń u jednej ze stron. Wtedy padło pytanie: a jeśli oboje są
      homoseksualistami i nie stanowią dla siebie obiektów seksualnych? Kobiety wolą
      chyba przyjaźnie z mężczyznami - stwierdzam to po sobie. Tyle, że czasami,
      kiedy jest naprawdę bliska zażyłość, to potem żal jej niszczyć miłością. Bo
      miłość niesie już ze sobą zupełnie inne zobowiązania. Ale w przypadku
      siedemnastolatki ... Jej peplanie o innych chłopakach bierze się własnie z
      niedojrzałości emocjonalnej - w pewnym sensie poprawia jej image, podkreśla, że
      ma powodzenie. Ona prawdopodobnie jeszcze nie dorosła do związku, tylko na
      razie bawi się w miłość. Może warto jeszcze poczekać, żeby potem nie było
      rozczarowania, że to nie jest to ;-))Warto jednak wziąć pod uwagę, że przyjaźń
      niesie ze sobą zwierzenia z sekretów i czy potem nie będzie wypominania, kiedy
      wszystko przekształci się w uczucie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka