Gość: Obiekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 23:33 Ciężka być życie idola, oj ciężka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zahedan ty mnie żałować ? IP: 80.51.161.* 23.06.03, 23:44 Gość portalu: Obiekt napisał(a): > Ciężka być życie idola, oj ciężka. ja tam nie narzekac !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: ty mnie żałować ? 23.06.03, 23:48 Gość portalu: zahedan napisał(a): > ja tam nie narzekac !!!! my narzekac :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: ty mnie żałować ? 23.06.03, 23:51 kwasna_cytryna napisała: > my narzekac :PPPP I płakać rzewnymi ślozy i nikt nam chusteczki nie podać (może być z perskiego dywanu Zahedan) ;PPPP Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: ty mnie żałować ? 23.06.03, 23:53 Taka gruba ?????? Nitki jedwabne powyciagac i utkać chusteczkę, a potem slozy wycierac Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: ty mnie żałować ? 23.06.03, 23:54 kwasna_cytryna napisała: > Taka gruba ?????? > Nitki jedwabne powyciagac i utkać chusteczkę, a potem slozy wycierac Zahedan zapewne poświęci się, chyba, że dywan mu mole zeżarły. Szaman potrafic. ;))))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: ty mnie żałować ? 23.06.03, 23:55 Mole żreć jedwab ? :((((( Myślałam, że tylko wełniane gatki Zahedana ... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: ty mnie żałować ? 23.06.03, 23:57 kwasna_cytryna napisała: > Mole żreć jedwab ? :((((( > Myślałam, że tylko wełniane gatki Zahedana ... Spytajmy zainteresowanego. Zahedan, jak tam mole, co Ci zeżarły? ;PPP Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: ty mnie żałować ? 23.06.03, 23:58 Jakby co, to bagno mu przynieść :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: ty mnie żałować ? 24.06.03, 00:00 kwasna_cytryna napisała: > Jakby co, to bagno mu przynieść :PPP I paprotki. ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Re: ty mnie żałować ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 00:00 Zahedan maczo być. Zahedan śpiewać: "Ja jestem maczo, niech kobiety mi wybaczą". Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: za-gadka 23.06.03, 23:44 "Ciężkie jest życie idola, życie idola to łza, która pokocha dziewczyna, takiego idola jak ja, która pokocha rudego, idola infernalnego, co w ręku ma różę i uszy za duże a w sercu Moniuszko mu gra..." Zahedan, znasz to? (zmieniłam jedno słowo ;-) ale nie powinieneś mieć trudu z odgadnięciem). Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: za-gadka 23.06.03, 23:47 kwasna_cytryna napisała: > Idol z duzym bratem w barze ???? A kołacza nie ma.;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan no dosyć być ! dziemy spać IP: 80.51.161.* 24.06.03, 00:23 wy nie gadac-wy iść spac.na dzisiaj koniec ple-ple być Odpowiedz Link Zgłoś
salt_and_pepper Re: no dosyć być ! dziemy spać 24.06.03, 00:33 nieeeeeeeee!!!!!!!!!jeszcze nieeeeeee!!!!!fajny z Ciebie Zulu-Gula, nie isc spac! Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: no dosyć być ! dziemy spać 24.06.03, 00:36 Gość portalu: zahedan napisał(a): > wy nie gadac-wy iść spac.na dzisiaj koniec ple-ple być Yyyyyy..... to znaczy, ze Zahedan nie wiedzieć co dżem napisać... dżem rozczarowana być ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan dżem ty nie rozpaczać IP: 80.51.161.* 24.06.03, 15:48 jmx napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > wy nie gadac-wy iść spac.na dzisiaj koniec ple-ple być > > Yyyyyy..... to znaczy, ze Zahedan nie wiedzieć co dżem napisać... > dżem rozczarowana być ;-/ ja twój post wczoraj nie przeczytać.ja nie byc rudy.inernalny? inferno znaczyć piekło-ja z piekła nie być-chociaż w przyszłości sie może tam smażyć.aria kurantowa ze straszny dwór fajna być.tabaka kiedyś ja próbować... > Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: dżem ty nie rozpaczać 24.06.03, 18:06 Gość portalu: zahedan napisał(a): > ja twój post wczoraj nie przeczytać.ja nie byc rudy.inernalny? inferno znaczyć > piekło-ja z piekła nie być-chociaż w przyszłości sie może tam smażyć.aria > kurantowa ze straszny dwór fajna być.tabaka kiedyś ja próbować... > > > Zahedan nie wiedzieć, trudno. Zahedan, co Ty zrobić z Sunrise, że ona nie pisać? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: dżem ty nie rozpaczać 24.06.03, 18:12 jmx napisała: > Zahedan nie wiedzieć, trudno. > Zahedan, co Ty zrobić z Sunrise, że ona nie pisać? > ;-) > Zapewne postąpić po zahedańsku i coś jej zrobić.:( Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: dżem ty nie rozpaczać 24.06.03, 18:15 white.falcon napisała: > jmx napisała: > > > Zahedan nie wiedzieć, trudno. > > Zahedan, co Ty zrobić z Sunrise, że ona nie pisać? > > ;-) > > > Zapewne postąpić po zahedańsku i coś jej zrobić.:( Utuczyć kiełbaską ;-D)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: dżem ty nie rozpaczać 24.06.03, 18:23 jmx napisała: > Utuczyć kiełbaską ;-D)))))))))) > Albo oblać nową kieckę piwem. ;PPP I koleżanka się suszyć.;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: dżem ty nie rozpaczać 24.06.03, 18:28 white.falcon napisała: > Albo oblać nową kieckę piwem. ;PPP I koleżanka się suszyć.;))) i upajać zapachem zahedański nos ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: dżem ty nie rozpaczać 24.06.03, 19:59 jmx napisała: > i upajać zapachem zahedański nos ;-)))))))))))) > On lubić zapach sera. Chyba tego pleśniowego. ;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś