lotna-1 17.09.07, 13:42 co sądzicie o różnicy wieku 20lat miedzy partnerami? Czy taki związek ma sens i czy ma szanse na przetrwanie? doprzesady.pl/found/details/id,126 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga3101 Re: związek ze starszym 17.09.07, 13:49 my przetrwaliśmy długo i jesteśmy szcześliwi tylko jest problem z moimi rodzicami sa przeciwni niestety:( Ale my przetrwamy wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: związek ze starszym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 13:53 ty masz 19 lat a juz dlugo jestes z tym swoim starszym panem? mam nadzieje, ze kiedy Cie podrywał to nie podchodziło to wg prawa pod pedofilie?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga3101 Re: związek ze starszym 17.09.07, 14:03 Nic sie nie martw napewnie nie podchodziło pod pedofilie i jak śmiesz go o coś takiego posądzać to jest już szczyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: związek ze starszym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:17 wiec ile czasu jestescie razem? trzy lata? piec lat? siedem? co to znaczy dlugo dla Ciebie? ponad dwa pierwsze lata to czas zauroczenia, wzajemnego poznawania sie, swoich charakterow, uczenia sie siebie i zasanawiania czy ta druga osoba jest ta wlasciwa. zeby cos o zwiazku powiedziec pewnego, trzeba w nim byc troche dluzej niz kilka miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolomyia Aga mam pytanie 17.09.07, 15:14 Czy ten pan jest starszy od Twoich rodziców? I jak u niego w tych sprawach, czy długo się musisz męczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Aga mam pytanie IP: 213.25.48.* 17.09.07, 15:32 W wieku 20-tu lat wszystko jest piękne. Kiedy dochodzi do starzenia, piękne już nie jest. Trzeba wielkiej miłości. Nie podjęłabym się tkwić w takim związku...ale ja to kobieta po przejściach jestem, może inni są idealistami. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: związek ze starszym 17.09.07, 15:40 Szanse zawsze istnieją, ale z pewnością jest to dużo trudniejszy związek. Zauważ, że oprócz spraw, które łączą jest duuużo, które dzielą z racji różnicy wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: związek ze starszym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 10:43 zależy z jakim starszym, ale na ogol ma marne szanse. ja tez przerabialam ;=) , nawet bym bohatersko może zaryzykowała z nim małżeństwo i męczyła się teraz, ale rozmyslił się po 3 latach "bo jednak jestem dla niego za młoda i nie chce mnie krzywdzić" . dziwnie się złożyło, że zaraz potem zaczął się zadawać... z jeszcze młodszymi, hahahahaa. Filutek ;=)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yyy Re: związek ze starszym IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.09.07, 17:59 Moim zdaniem to nie ma sęsu pomysl co bedzie za 20 lat jego może juz nie byc a Ty zostaniesz sama i co robić reszta zycia. No chyba ze sobie znajdziesz młodszego faceta wtedy :P www.3dwhite.pl/?click=a9170483f3be82ab1dc3427e605e144d Odpowiedz Link Zgłoś