Gość: :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:09 Czy na okoliczność dzisiejszej pełni coś szykujecie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka.turystyki Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! 26.09.07, 16:19 Zarzynamy tuczonego karpia ;-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:22 sadystyczna recydywistka ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! 26.09.07, 16:39 Jaką mnie Boże stworzyłeś, taką mnie masz ;-))) Eeee, idę do chałupy, bo niewiele w pracy zrobiłam dzisiaj, cholercia , a już chyba więcej też nie zrobię :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volume Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:41 Siadam nago na miotłę i jadę polatac wokoł księżyca.Póżniej wracam i molestuję swojego faceta do rana:P:P;P hiiiiiiiiihiiiiiihiiiiii!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! 27.09.07, 13:51 Gość portalu: volume napisał(a): > Siadam nago na miotłę i jadę polatac wokoł księżyca. czy na tę okolicznośc ktoś robił zdjęcia?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! 26.09.07, 17:20 Nic specjalnego, jak zwykle przy pełni jad sączę :((( i warczę. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! 27.09.07, 13:53 uuuuu.... warczysz? myslałam ze jednak wycio-skowyt lepiej z pełnią koresponduje.... naoglądałam się kreskówek gdzie zawsze wilk wył na tle pełni księżyca... bo moja rotwailerka to warczy na obcych a nie na pełnie....chyba, zeby na kosmitów?? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! 01.10.07, 11:04 No, to ja jestem udziwniona, bo warczę ze złości jak jest pełnia, każdy powód dobry żeby "pokąsać" kogoś, kto się narazi (chodzę i szukam "ofiary"). Może jest jakaś szczepionka na takie odchylenia od normy? Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! 02.10.07, 11:49 ze szczepionek to najlepsze jest delikatne smyranie za uszkiem i czochranie po kudełkach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozdroze_mysli Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! 27.09.07, 15:50 Myślałem, żeby zorganizować konkurs warzenia w kotle i akrobacji na miotle, zakończone radosnymi pląsami nudystycznymi z akcentami diablo-widźmimi. Zaprosi się też paru Lupusów, także rottwailerka będzie miała towarzystwo. Zgłoszenia wiedź tylko w postaci fotoofert ;) Dwausmiechy - to przez ten Twój "Statek Miłości" trzymają się mnie takie klimaty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asleep_alien Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! 27.09.07, 17:28 Widzę, że nowe nicki na forum pojawiają się parami i to w dodatku jeszcze w towarzystwie psa obronnego :) Strach się bać. Opis imprezy integracyjnej z okazji pełni Księżyca bardzo inspirujący i sugestywny :) Natomiast fotooferty - mogą być dość mylne - nie wszystko da się zobaczyć na zdjęciu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! 28.09.07, 13:45 impreza zapowiada się nieźle. utrzymaj klimat do następnej pełni księżyca :)) a wiesz już może kogo w kotle warzyć będziemy?? i nie wiem... wstęp wolny czy za zaproszeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! 28.09.07, 17:14 Ja smażę kanie. Przypiekę je żywym ogniem. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! 28.09.07, 19:49 To ja czubajkom dla towarzystwa na ruszt gąski podrzucę, stosownie do klimatu imprezy -siarkowe gąski :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozdroze_mysli Re: Auuuuuuuuuuuuuuu!! Uuuuuuuuuu ! ! 01.10.07, 10:31 I po imprezie... Jak się rano obudziłem przypomniał mi się kawał: - Tatusiu, dlaczego ty jesteś biały a ja czarny ? - Cicho smarkaczu. Ciesz się, że nie szczekasz, taka była balanga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Orgia IP: *.centertel.pl 01.10.07, 15:19 Przez caly poprzedni tydzien i weekend na Romantica trwala taka orgia, ze podobnej nawet stali bywalcy nie pamietaja. Teraz wszyscy na kacu i wielkim strachu - bo w dzisiejszych czasach w ciaze mozna zajsc nawet przez Internet. Strach sie bac. Odpowiedz Link Zgłoś