Gość: zefir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 16:19 widzę rzeczy lepsze i pochwalam je, idę jednak za gorszymi .Co o tym myślicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz_futerkowy Re: widzę rzeczy lepsze . 10.11.07, 22:10 isc za dobrymi, pochwalac zle ( te gorsze) isc za tepem zycia, zyj szybko, umrzyj mlodo, pozostaw po sobie mlode, ladne cialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a noc taka cicha Re: widzę rzeczy lepsze . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 22:14 Albo jesteś bardzo obowiązkowy albo również gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: widzę rzeczy lepsze . 10.11.07, 22:20 jestem wstretnym typem ktory bezsensem odpowiada na inteligentne wpisy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: widzę rzeczy lepsze . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 08:38 Oczy masz OK, gorzej z nogami...:) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: widzę rzeczy lepsze . 11.11.07, 15:02 Widać lepsze nie zawsze jest pożądane ... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: widzę rzeczy lepsze . 11.11.07, 15:27 zefir, mnie się wydaje że to normalne, do czasu aż solidnie hukniesz w ścianę albo chodnik, dopiero potem przychodzi refleksja...że jednak nie wystarczy pochwalać rzeczy lespze, je trzeba posiadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman wstawka 11.11.07, 15:33 Bob Marley - I Can See Clearly Now I can see clearly now, the rain is gone, I can see all obstacles in my way Gone are the dark clouds that had me blind It's gonna be a bright (bright), bright (bright) Sun-Shiny day It's gonna be a bright (bright), bright (bright) Sun-Shiny day Oh yes I can make it now, the pain is gone All of the bad feelings have disappeared Here is the rainbow I've been prayin' for It's gonna be a bright (bright), bright (bright) Sun-Shiny day Look all around, there's nothin' but blue skies Look straight ahead, nothin' but blue skies I can see clearly now, the rain is gone, I can see all obstacles in my way Here is the rainbow I've been prayin' for It's gonna be a bright (bright), bright (bright) Sun-Shiny day It's gonna be a bright (bright), bright (bright) Sun-Shiny day bright (bright), bright (bright) Sun-Shiny day It's gonna be a bright (bright), bright (bright) Sun-Shiny day It's gonna be a bright (bright), bright (bright) Sun-Shiny day piękna piosenka, mądre słowa, dopiero przed chwilą, gdy szukałem tekstu w googlach, dowiedziałem się że napisał ją Marley, a piosenkę znam z wykonania jednego z moich ukochanych zespołów irlandzkich The Hothouse Flowers.Polecam uwadze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: wstawka 11.11.07, 20:16 Faktycznie fajny tekst, dobry na odganianie smutków, rozpromienianie świata :) Odpowiedz Link Zgłoś