Dodaj do ulubionych

Do Janka.:)

30.07.03, 00:48
Przepraszam Cię, Janku... Mam nadzieję, że odczytałeś mój list. Nie sądzę,
bym akurat moja osoba miała rację, ale sądzę, że ją mam.
Pozdrv.:)
Obserwuj wątek
    • salomonowe_gacie Re: Do Janka.:) 30.07.03, 08:02
      a potem white falcon sie wcieli w jmx i bedzie taki ugodowy grzeczny pomocny,
      z nikim nie zadrze. Nie masz odwagi jmx byc totalnie soba?
      • ja_nek Re: Do Janka.:) 30.07.03, 11:53
        White. falcon, teraz przyszedł czas na Ciebie we wmawianie innych nicków.
        Dodam od siebie tylko, że Jmx i White. Falcon mieszkają w zupełnie innych
        miejscach w Polsce.
        Zatem nic nie warte są te kolejne spekulacje.

Pozdrawiam
        janek
        • jmx Re: Do Gatek 30.07.03, 15:27

Ależ ja mam zdolność bilokacji... ;-))))

Falcon tu pisała na dłuuugo przede mną - można sprawdzić w wyszukiwarce.
        • salomonowe_gacie Re: Do Janka.:) 30.07.03, 23:48
          ja_nek napisał:

> White. falcon, teraz przyszedł czas na Ciebie we wmawianie innych nicków.
          > Dodam od siebie tylko, że Jmx i White. Falcon mieszkają w zupełnie innych
          > miejscach w Polsce.

a to ciekawe... skad wiesz? poza tym chyba mamy zdolnosc przemieszczania sie i
          korzystania z komputera? Wymysl lepszy argument.

do white falcon - pewnie ze moglas pisac duzo wczesniej, a potem zmienilas nick.
          Ale dyskusja zamknieta. Bujaj dalej.
          • jmx Do Gatek od jmx NIE white. falcon 30.07.03, 23:59

A nie mówiłam? Bilokacja! ;-D

Rezczywiście miałam kiedyś inny nick - wyglądał on "j#m" i musiałam go zmienić
            bo miał niestandartowy (#) znaczek. I widać, ze jesteś tu od niedawna, skoro
            twiaerzdisz, ze jestem miał dla każdego, ale to w sumie, miły komplement -
            dziękuję :-).
            • white.falcon Re: Do Gatek od jmx NIE white. falcon 31.07.03, 00:02
              jmx napisała:

>
              > A nie mówiłam? Bilokacja! ;-D
              >
              > Rezczywiście miałam kiedyś inny nick - wyglądał on "j#m" i musiałam go
              zmienić
              > bo miał niestandartowy (#) znaczek. I widać, ze jesteś tu od niedawna, skoro
              > twiaerzdisz, ze jestem miał dla każdego, ale to w sumie, miły komplement -
              > dziękuję :-).
              >
              Jmx, ta bilokacja nam postępuje w tempie zastraszającym. Niedługo zaczniemy
              pisać w jednym i tym samym czasie. Przyznają nam co najmniej Nobla za to. ;)
              • jmx Re: Do Gatek od jmx NIE white. falcon 31.07.03, 00:06
                Hihi, oczywiście pieniędzmi podzielimy się po połowie ;-)))))

PS. Przepraszam za literówki w poprzednim poście, dopiero teraz je zauważyłam.
                Tak to jest jak się za szybko pisze...
                • messja Re: Do Gatek od jmx NIE white. falcon 31.07.03, 00:19
                  jmx napisała:

> Hihi, oczywiście pieniędzmi podzielimy się po połowie ;-)))))
                  >
                  >
                  > PS. Przepraszam za literówki w poprzednim poście, dopiero teraz je zauważyłam.
                  > Tak to jest jak się za szybko pisze...
                  >

wlasnie, ciekawa sprawa, u kogos, kto wydajes sie miec tak opanowany ten
                  problem, ze ciagle przysrywa innym, nawet zupelnie bez powodu. patrz -
                  "klutnia" samowolnego np. albo inne.:)
                • ja_nek Re: Do Gatek od jmx NIE white. falcon 31.07.03, 00:28
                  jmx napisała:

> Hihi, oczywiście pieniędzmi podzielimy się po połowie ;-)))))
                  A ja byłem najpierw Janek, a potem ja_nek, więc może podzielimy to na trzy?:)))

> PS. Przepraszam za literówki w poprzednim poście, dopiero teraz je
                  zauważyłam.
                  > Tak to jest jak się za szybko pisze...
                  Przecież nikt Ci tego nie wypomni;)))
                  • white.falcon Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 00:36
                    ja_nek napisał:

> A ja byłem najpierw Janek, a potem ja_nek, więc może podzielimy to na
                    trzy?:)))
                    >
                    Za Nobla dają dużo pieniędzy, więc starczy na wszystkich. I pomysleć -
                    bogactwo, wille, baseny i temu podobne rzeczy. Może jeszcze ktoś się
                    dokooptuje? Duuuuże pieniądze do podziału. ;)))
                    • ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 00:41
                      white.falcon napisała:

> Za Nobla dają dużo pieniędzy, więc starczy na wszystkich. I pomysleć -
                      > bogactwo, wille, baseny i temu podobne rzeczy. Może jeszcze ktoś się
                      > dokooptuje? Duuuuże pieniądze do podziału. ;)))
                      Ciiicho, zostanie więcej dla nas;)))
                      Z całego bogactwa ja poproszę Bentleya Continentala GT i willę nad Morzem
                      Egejskim;))) Wieczorami będę zajeżdżał do miasteczka, gdze gra muzyka i unoszą
                      się miłe zapachy z kuchni:)))
                      • Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 00:47
                        ja_nek napisał:

> white.falcon napisała:
                        >
                        > > Za Nobla dają dużo pieniędzy, więc starczy na wszystkich. I pomysleć -
                        > > bogactwo, wille, baseny i temu podobne rzeczy. Może jeszcze ktoś się
                        > > dokooptuje? Duuuuże pieniądze do podziału. ;)))
                        > Ciiicho, zostanie więcej dla nas;)))
                        > Z całego bogactwa ja poproszę Bentleya Continentala GT i willę nad Morzem
                        > Egejskim;))) Wieczorami będę zajeżdżał do miasteczka, gdze gra muzyka i
                        unoszą
                        > się miłe zapachy z kuchni:)))
                        A śliwowicy i wiśniówki nie chcesz? Dołożę jeszcze parę dżemów:))))Pozdrawiam
                        • jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 00:50

Nooo, z dżemami to proszę ostrożnie! ;-))))))))
                          Fajna imprezka się szykuje ;-)))))
                          • Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 00:58
                            jmx napisała:

>
                            > Nooo, z dżemami to proszę ostrożnie! ;-))))))))
                            > Fajna imprezka się szykuje ;-)))))
                            >
                            No pewnie, że ostrożnie z dżemami:))))Tylko trzeba odkopać tą śliwowicę:))))
                    • Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 00:44
                      white.falcon napisała:

> ja_nek napisał:
                      >
                      > > A ja byłem najpierw Janek, a potem ja_nek, więc może podzielimy to na
                      > trzy?:)))
                      > >
                      > Za Nobla dają dużo pieniędzy, więc starczy na wszystkich. I pomysleć -
                      > bogactwo, wille, baseny i temu podobne rzeczy. Może jeszcze ktoś się
                      > dokooptuje? Duuuuże pieniądze do podziału. ;)))
                      > Pozdrv.:)
                      > Teraz jestem niezalogowana, ale mam wiśniówkę i zakopaną śliwowicę. to do
                      tego bogactwa:))))Pozdrawiam
                      • ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 00:50
                        No to Cię chyba dopuścimy;)))
                        Ale zaraz, zaraz, musisz wykazać się więcej niż jednym nickiem, to ostatnio
                        wymóg, więc nawet jeśli nie masz to i tak masz;)))
                        Orle oko Czeki widzi wszystko;)
                        Może dla ułatwienia zrobimy tak, aby nie zawieźć pilnujących tu porządku:
                        jeden nick to elzbieta28 bez logowania i drugi taki sam po zalogowaniu.
                        Nieważne, że nie różnią się niczym:)))
                        A teraz oodamy się przyjemnościom;)))
                        • jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 00:56

Niestety, nie ma tak dobrze, muszą być dwa nicki i koniec!
                          Może Elżbieta to Zahedan? Tyleee dni nie pisał(a)... ;-D
                          • Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 01:01
                            jmx napisała:

>
                            > Niestety, nie ma tak dobrze, muszą być dwa nicki i koniec!
                            > Może Elżbieta to Zahedan? Tyleee dni nie pisał(a)... ;-D
                            >
                            No i właśnie teraz się znalazł, interesujące...Pozdrawiam
                            • ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 01:02
                              Gość portalu: elzbieta28 napisał(a):

> No i właśnie teraz się znalazł, interesujące...Pozdrawiam
                              To jest podejrzane;))))))
                              • jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 01:06

No to ogłaszam przyjęcie Eli do Klubu Wielonickowców. ;-))))))
                                A Janka wszyscy pięęęęknie prosimy o odkopanie śliwowicy, by uczcić ten
                                szczególny moment ;-)))))

(Ciekawe co na to Zahedan?? ;-)))
                                • Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 01:12
                                  jmx napisała:

>
                                  > No to ogłaszam przyjęcie Eli do Klubu Wielonickowców. ;-))))))
                                  > A Janka wszyscy pięęęęknie prosimy o odkopanie śliwowicy, by uczcić ten
                                  > szczególny moment ;-)))))
                                  >
                                  > (Ciekawe co na to Zahedan?? ;-)))
                                  Zahedan już kopie, to znaczy ja kopię:))))Janek jest proszony o pomoc;))))
                                  • jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 01:16

Janek pewnie poszedł spać ;-))))))
                                    • Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 01:23
                                      jmx napisała:

>
                                      > Janek pewnie poszedł spać ;-))))))
                                      Pewnie tak, ja też idę już...Dobranoc
                                      • jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 01:26

Dobrej nocy również :-))
                              • Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 01:09
                                ja_nek napisał:

> Gość portalu: elzbieta28 napisał(a):
                                >
                                > > No i właśnie teraz się znalazł, interesujące...Pozdrawiam
                                > To jest podejrzane;))))))
                                No to teraz z Zahedanem odkopującym śliwowicę, wisniówką , dżemami , mogę upiec
                                jeszcze sernik - przyjmiecie mnie? Zaraz zaraz, czy ja Was nie
                                przekupuję:))))))))))
                                • ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 01:28

> jeszcze sernik - przyjmiecie mnie? Zaraz zaraz, czy ja Was nie
                                  > przekupuję:))))))))))

Szykuje się Elżbiet-gate;)))
                                  Ale ja też idę spać:)
                                  • ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 12:49
                                    Ostał się sernik?:)
                                    • white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 20:12
                                      ja_nek napisał:

> Ostał się sernik?:)

Jakże miałby nie ostać się? Hulaj dusza - pieniędzy z Nobla wystarczy na
                                      ogromny pyszny sernik i nie tylko.;)
                                      • ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 20:19
                                        Ale mi chodzi o taki zrobiony przez Elę, a nei kupiony w sklepie:)))
                                        • white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 20:34
                                          ja_nek napisał:

> Ale mi chodzi o taki zrobiony przez Elę, a nei kupiony w sklepie:)))

Przy naszym oszałamiającym bogactwie Nobelkowym Ela będzie mogła upiec
                                          ogroooomny sernik.:)
                                          • jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 20:38

A Janek znowu będzie pomocnikiem w kuchni ;-))))
                                            • white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 20:55
                                              jmx napisała:

>
                                              > A Janek znowu będzie pomocnikiem w kuchni ;-))))

Nie ograniczajmy się może do słodkości.:) Można zupę jakowąś uwarzyć, lub
                                              mięsko, rybki. Mogę w zupie miąchać. ;)
                                              • Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 21:43
                                                white.falcon napisała:

> jmx napisała:
                                                >
                                                > >
                                                > > A Janek znowu będzie pomocnikiem w kuchni ;-))))
                                                >
                                                > Nie ograniczajmy się może do słodkości.:) Można zupę jakowąś uwarzyć, lub
                                                > mięsko, rybki. Mogę w zupie miąchać. ;)
                                                Jadłaś rosół z węgorza? Jest wspaniały, mogę ugotować i jeszcze rybkę w
                                                galarecie zrobię. Wspaniałe:)))
                                                • ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 21:55
                                                  Mniam:)
                                                  Nie wiem na co się zdecydować, kucharka czy zupa;))))
                                                  • white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 22:17
                                                    ja_nek napisał:

> Mniam:)
                                                    > Nie wiem na co się zdecydować, kucharka czy zupa;))))

Najpierw może, Nobel??? Potem wyjaśnimy tę kwestię.:) Chociaż uroczyste menu
                                                    uczty zapowiada się smakowicie. Od siebie może dodam takie garnuszki z mięskiem
                                                    i warzywkami (z piekarnika) - na gorąco.;)
                                                  • elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 22:50
                                                    white.falcon napisała:

> ja_nek napisał:
                                                    >
                                                    > > Mniam:)
                                                    > > Nie wiem na co się zdecydować, kucharka czy zupa;))))
                                                    >
                                                    > Najpierw może, Nobel??? Potem wyjaśnimy tę kwestię.:) Chociaż uroczyste menu
                                                    > uczty zapowiada się smakowicie. Od siebie może dodam takie garnuszki z
                                                    mięskiem
                                                    >
                                                    > i warzywkami (z piekarnika) - na gorąco.;)
                                                    Dobrze, że przypomniałaś o Noblu, całkowicie o nim zapomniałam:)))) Wymyśl
                                                    jeszcze wspaniałe kreacje, bo przecież musimy wyglądać naprawdę pięknie:)))
                                                    >
                                                  • white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 23:42
                                                    elzbieta28 napisała:

> Dobrze, że przypomniałaś o Noblu, całkowicie o nim zapomniałam:)))) Wymyśl
                                                    > jeszcze wspaniałe kreacje, bo przecież musimy wyglądać naprawdę pięknie:)))
                                                    > > Pozdrv.:)
                                                    > >
                                                    Zastanawiam się.:) Mała czarna, przetykana srebrną nitką, do tego zamszowe
                                                    buciki z cyrkonijkami i złoty łańcuszek z diamencikiem - takim skromniutkim - w
                                                    postaci wisiorka, czy może suknia balowa, długie rękawiczki i... wachlarz?!
                                                    Hmmm. Zależy, kiedy my tę uroczystość planujemy. Jak wieczorem, przy świecach,
                                                    na zastawie z Miśni, przy muzyce (o, musimy wybrać repertuar:) ) - to tylko na
                                                    balowo chyba. Czy Janek ma smoking i muszkę? ;)
                                                  • ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 23:58
                                                    Do porcelany miśnieńskiej koniecznie Mozart:) i orkiestra w perukach z epoki
                                                    Ja mam muszkę z pierwszej komunii;)
                                                    Smoking muszę sobie sprawić. Znacie jakąś krawcową?
                                                    Chociaż może nie, znowu zostanę posądzony o rozmawiam z tyloma kobietami przez
                                                    ten sam kobieton;)))
                                                    Dobrze, że jest Was mniej niż 6;)))
                                                  • jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 01:19

Bądźmy orginalni: proponuję przyjęcie w strojach Adama i Ewy ;-)))))))))))))

Menu dla niezdecydowanego Janka: zupa z kucharki...? ;-D))
                                                  • elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 09:13
                                                    jmx napisała:

>
                                                    > Bądźmy orginalni: proponuję przyjęcie w strojach Adama i Ewy ;-)))))))))))))
                                                    >
                                                    > Menu dla niezdecydowanego Janka: zupa z kucharki...? ;-D))
                                                    >
                                                    w takim razie to ja i Wy kłopot kreacji macie z głowy. Dla Was tylko skromne
                                                    okrycie z traw, na mnie wielki kocioł - i proszę bębny, dużo bębnów, zeby było
                                                    weselej....:)))))Pozdrawiam
                                                  • ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 13:21
                                                    elzbieta28 napisała:

> jmx napisała:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > Bądźmy orginalni: proponuję przyjęcie w strojach Adama i Ewy ;-)))))))))))

Z listkami czy bez?;))

> > Menu dla niezdecydowanego Janka: zupa z kucharki...? ;-D))
                                                    A może kucharka na tacy?;)))

> w takim razie to ja i Wy kłopot kreacji macie z głowy. Dla Was tylko skromne
                                                    > okrycie z traw, na mnie wielki kocioł - i proszę bębny, dużo bębnów, zeby
                                                    było weselej....:)))))
                                                    Czemu Ty chcesz bić w bębny?:)
                                                  • elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 14:15
                                                    ja_nek napisał:

> Czemu Ty chcesz bić w bębny?:)
                                                    Ja chcę być w kotle:)))) to Wy z radości macie w te bębny bić:)
                                                  • white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 19:28
                                                    elzbieta28 napisała:

> ja_nek napisał:
                                                    >
                                                    > > Czemu Ty chcesz bić w bębny?:)
                                                    > Ja chcę być w kotle:)))) to Wy z radości macie w te bębny bić:)

Ja nie chcę Eli do kotła, tylko do udziału jej pod Elową postacią na naszej
                                                    uroczystej uczcie z okazji wydania pierwszego 1000 USD w jak najbardziej
                                                    słusznej sprawie - czucia się słusznie wzbogaconymi. :)
                                                    W bębny tu grzmi ktoś inny w towarzystwie zwierzaka z walizki. ;)
                                                  • jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 21:39

Towarzystwo Ochrony Przyrody powinno się tym zająć ;-)
                                                    Chciałam być dobra i dać Jankowi Elę_z_kotła ale skoro Falcon prosi, to Janek
                                                    będzie się musiał zadowolić konsumpcją na surowo ;-D))))))))).
                                                    A do uroczytej kolacji warto by podać marchewkę z groszkiem ;-))))))))))
                                                  • white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 21:46
                                                    jmx napisała:

>
                                                    > Towarzystwo Ochrony Przyrody powinno się tym zająć ;-)
                                                    > Chciałam być dobra i dać Jankowi Elę_z_kotła ale skoro Falcon prosi, to Janek
                                                    > będzie się musiał zadowolić konsumpcją na surowo ;-D))))))))).
                                                    > A do uroczytej kolacji warto by podać marchewkę z groszkiem ;-))))))))))
                                                    >
                                                    Może też "pożerać wzrokiem". ;)
                                                    No fakt, pieniędzy z Nobla jest upiornie duzo, a my chyba aż tak zachłanni nie
                                                    jesteśmy, by nimi się nie podzielić z innymi. No i dookoła duuuuużego stołu
                                                    jest wiele miejsca.:)
                                                    P.S. Nie tylko zwierzakiem z walizki, ale tez żyrafami, jedzącymi w
                                                    nieprzychylnych warunkach śmietanę i karpiami, tłukącymi kopytami...;)
                                                  • jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 21:52

Z takim Zoo też można nieźle zarobić, ech jak to mówią - pieniądz rodzi
                                                    pieniądz... ;-))))))))

Ależ oczywiście, że się podzielimy, na początek zrobimy prezent i kupimy
                                                    Zahedanowi futerał! ;-DDDDD
                                                  • white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 23:41
                                                    jmx napisała:

> Ależ oczywiście, że się podzielimy, na początek zrobimy prezent i kupimy
                                                    > Zahedanowi futerał! ;-DDDDD
                                                    >
                                                    Albo - sklep z futerałami. Jak radość - to "idźmy na całość".;PPP
                                                    Masz wieść doniosłą, co jaskółki pocztą niosą.;)
                                                  • jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 23:56

Sklep z futerałami? A może by tak rozszerzyć asortyment na dywany?? ;-))))))))))

PS. Dziękuję :-)
                                                  • ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 00:19
                                                    Ela skonsumuję Cię, ale nie publicznie i nie z garnka;)))
                                                    W końcu jesteśmy cywilizowani:)))
                                                    Jmx nie mów nic o marchewce, bo tu niemiłe sąsiedztwo wpadnie;)))
                                                    Cytryna dzierży marchewkę:)))
                                                    A futerałZahedanowi na co poptrzebny? Bo nie śledziłem tamtego wątku?:)
                                                  • jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 01:47

Zahedan jakos nigdy nie wyjaśnił na co mu futerał... może dla ozdoby? ;-)))))))
                                                    Cytryna jakoś nie chce wpaść, a przecież została "odważną" i Nobel jej się
                                                    również słusznie należy! A marchewka jest bardzo zdrowa, bogata w witaminy,
                                                    szczególnie w wit. A, która poprawia wzrok więc nie bądźmy samolubami i
                                                    podzielmy się z innymi ;-)))))))).
                                                  • ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 14:37
                                                    jak nwcinam się tyle karotenu to będę megawzrokowcem;)))
                                                  • elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 19:26
                                                    ja_nek napisał:

> jak nwcinam się tyle karotenu to będę megawzrokowcem;)))
                                                    Powalczymy jeszcze o buraczki to i z krwią nie będzie kłopotu:)))Pozdrawiam
                                                  • white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 19:53
                                                    elzbieta28 napisała:
                                                    > Powalczymy jeszcze o buraczki to i z krwią nie będzie kłopotu:)))Pozdrawiam

Szpinak też jest smaczny, jak jest dobrze przyrządzony.:) Szparagi też mogą
                                                    być - wykwintna potrawa.:)
                                                  • ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 20:29
                                                    Ela, co Ty z tą krwią? Wampirzycą jesteś?:)

White.Falcon, ja nie znoszę szpinaku i nie mów mi o żelazie:)))
                                                    Ale szparagi;) Toż to niejaki pobudzacz:)))
                                                  • white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 20:51
                                                    ja_nek napisał:

> White.Falcon, ja nie znoszę szpinaku i nie mów mi o żelazie:)))
                                                    > Ale szparagi;) Toż to niejaki pobudzacz:)))

Dobra - kwestię szpinaku uznaję za rozwiązaną. Szparagi nie są pobudzaczem - są
                                                    uznawane za afrodyzjak.:) Przecież nie damy Ci seleru - to mało romantyczne -
                                                    taki seler. ;)
                                                  • elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 21:26
                                                    ja_nek napisał:

> Ela, co Ty z tą krwią? Wampirzycą jesteś?:)
                                                    >
                                                    > White.Falcon, ja nie znoszę szpinaku i nie mów mi o żelazie:)))
                                                    > Ale szparagi;) Toż to niejaki pobudzacz:)))
                                                    A tam zaraz wampirzycą, takie małe skrzywienie, lubię jak ludzie mają "zdrową"
                                                    krew i dobry wzrok. (noszę okulary)Pozdrawiam. (zdrowa to nie znaczy, że
                                                    smaczna:))))
                                                  • elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 21:33
                                                    elzbieta28 napisała:

> ja_nek napisał:
                                                    >
                                                    > > Ela, co Ty z tą krwią? Wampirzycą jesteś?:)
                                                    > >
                                                    > > White.Falcon, ja nie znoszę szpinaku i nie mów mi o żelazie:)))
                                                    > > Ale szparagi;) Toż to niejaki pobudzacz:)))
                                                    > A tam zaraz wampirzycą, takie małe skrzywienie, lubię jak ludzie
                                                    mają "zdrową"
                                                    > krew i dobry wzrok. (noszę okulary)Pozdrawiam. (zdrowa to nie znaczy, że
                                                    > smaczna:))))
                                                    Zresztą po lekturze nagród i szparagach (uwielbiam szparagi, kiedyś w ogródku
                                                    miałam skorzonerę), i w perspektywie podział Nobla.....Ach może się w glowie
                                                    pomieszać...Pozdrawiam
                                                  • ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 21:59
                                                    Jak dla Was potrzeba będzie trochę czekolady:))) Szparagi:) A mówią, że to nam
                                                    jedno w głowie;)))
                                                    Ela jesteś niesmaczna? No coś Ty:)
                                                  • white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 22:12
                                                    ja_nek napisał:

> Jak dla Was potrzeba będzie trochę czekolady:))) Szparagi:) A mówią, że to
                                                    nam jedno w głowie;)))

Lubię czekoladę na gorąco z bitą śmietaną.:) Jest w drezneńskiej galerii taki
                                                    obraz p.t. "Czekolodziarka" - właśnie lubię czekoladę taką, jak ma na tacy
                                                    przedstawiona tam sympatyczna Pani.
                                                    A co my mamy w głowie teraz, oprócz smacznego menu na uroczysty stół? To Ty,
                                                    Janku, masz jakieś ciekawe myśli w związku ze szparagami. ;)
                                                  • Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 02.08.03, 22:46
                                                    white.falcon napisała:

> ja_nek napisał:
                                                    >
                                                    > > Jak dla Was potrzeba będzie trochę czekolady:))) Szparagi:) A mówią, że to
                                                    >
                                                    > nam jedno w głowie;)))
                                                    >
                                                    > Lubię czekoladę na gorąco z bitą śmietaną.:) Jest w drezneńskiej galerii taki
                                                    > obraz p.t. "Czekolodziarka" - właśnie lubię czekoladę taką, jak ma na tacy
                                                    > przedstawiona tam sympatyczna Pani.
                                                    > A co my mamy w głowie teraz, oprócz smacznego menu na uroczysty stół? To Ty,
                                                    > Janku, masz jakieś ciekawe myśli w związku ze szparagami. ;)

Pamiętam czasy gdy szparagi były nieosiągalne, może Janek też je pamięta? I
                                                    wspomina sobie , jak to biegł do kolejki gdy usłyszał hasło-Może szparagi rzucą-
                                                    :)))Pozdrawiam.
                                                  • white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 03.08.03, 16:31

>
                                                    > Pamiętam czasy gdy szparagi były nieosiągalne, może Janek też je pamięta? I
                                                    > wspomina sobie , jak to biegł do kolejki gdy usłyszał hasło-Może szparagi
                                                    rzucą
                                                    > -
                                                    > :)))Pozdrawiam.

I był czas, gdy wycinano z bloczku kwadracik, na którym był napis "czekolada".
                                                    Bardzo krzywdząca rzecz moim zdaniem. :)

P.S. Dla Eli: Tylko to, co dotarło ostatnio. Wcześniej nic.:(
                                                  • Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 02.08.03, 22:40
                                                    ja_nek napisał:

> Jak dla Was potrzeba będzie trochę czekolady:))) Szparagi:) A mówią, że to
                                                    nam
                                                    > jedno w głowie;)))
                                                    > Ela jesteś niesmaczna? No coś Ty:)
                                                    Jestem smaczna jak BRh+, znowu krew...!!! Ja_nku, co Ty chcesz zrobić? Utuczyć
                                                    nas:)))Czekolada mleczna, albo lepiej... z nadzieniem karmelowym...Jak ja Was
                                                    lubię, szybko róbmy ten skok na kasę dzięki Gatkom - a co Gatki na to, że ja
                                                    tam będę?:))))Pozdrawiam, ta czekolada siedzi mi w głowie:)))
                                                  • ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 04.08.03, 14:02
                                                    Ja mam różne myśłi w związku ze szparagami, a Ty nie?;)
                                                    A Elę? utuczę, a potem....
      • messja Re: Do Janka.:) 30.07.03, 18:18
        salomonowe_gacie napisał:

> a potem white falcon sie wcieli w jmx i bedzie taki ugodowy grzeczny pomocny,
        > z nikim nie zadrze. Nie masz odwagi jmx byc totalnie soba?

nie wiem pod jakimi nickami pisze white.falcon ale zdanie: "Nie sądzę,
        bym akurat moja osoba miała rację, ale sądzę, że ją mam."
        wskazuje na wyrazne rozdwojenie jazni, a przynajmniej na klopty z artykulacja.
        a moze to tylko pijacki belkot?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka