white.falcon 30.07.03, 00:48 Przepraszam Cię, Janku... Mam nadzieję, że odczytałeś mój list. Nie sądzę, bym akurat moja osoba miała rację, ale sądzę, że ją mam. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salomonowe_gacie Re: Do Janka.:) 30.07.03, 08:02 a potem white falcon sie wcieli w jmx i bedzie taki ugodowy grzeczny pomocny, z nikim nie zadrze. Nie masz odwagi jmx byc totalnie soba? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Do Janka.:) 30.07.03, 11:53 White. falcon, teraz przyszedł czas na Ciebie we wmawianie innych nicków. Dodam od siebie tylko, że Jmx i White. Falcon mieszkają w zupełnie innych miejscach w Polsce. Zatem nic nie warte są te kolejne spekulacje. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Do Gatek 30.07.03, 15:27 Ależ ja mam zdolność bilokacji... ;-)))) Falcon tu pisała na dłuuugo przede mną - można sprawdzić w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: Do Janka.:) 30.07.03, 23:48 ja_nek napisał: > White. falcon, teraz przyszedł czas na Ciebie we wmawianie innych nicków. > Dodam od siebie tylko, że Jmx i White. Falcon mieszkają w zupełnie innych > miejscach w Polsce. a to ciekawe... skad wiesz? poza tym chyba mamy zdolnosc przemieszczania sie i korzystania z komputera? Wymysl lepszy argument. do white falcon - pewnie ze moglas pisac duzo wczesniej, a potem zmienilas nick. Ale dyskusja zamknieta. Bujaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Do Gatek od jmx NIE white. falcon 30.07.03, 23:59 A nie mówiłam? Bilokacja! ;-D Rezczywiście miałam kiedyś inny nick - wyglądał on "j#m" i musiałam go zmienić bo miał niestandartowy (#) znaczek. I widać, ze jesteś tu od niedawna, skoro twiaerzdisz, ze jestem miał dla każdego, ale to w sumie, miły komplement - dziękuję :-). Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do Gatek od jmx NIE white. falcon 31.07.03, 00:02 jmx napisała: > > A nie mówiłam? Bilokacja! ;-D > > Rezczywiście miałam kiedyś inny nick - wyglądał on "j#m" i musiałam go zmienić > bo miał niestandartowy (#) znaczek. I widać, ze jesteś tu od niedawna, skoro > twiaerzdisz, ze jestem miał dla każdego, ale to w sumie, miły komplement - > dziękuję :-). > Jmx, ta bilokacja nam postępuje w tempie zastraszającym. Niedługo zaczniemy pisać w jednym i tym samym czasie. Przyznają nam co najmniej Nobla za to. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Do Gatek od jmx NIE white. falcon 31.07.03, 00:06 Hihi, oczywiście pieniędzmi podzielimy się po połowie ;-))))) PS. Przepraszam za literówki w poprzednim poście, dopiero teraz je zauważyłam. Tak to jest jak się za szybko pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do Gatek od jmx NIE white. falcon 31.07.03, 00:19 jmx napisała: > Hihi, oczywiście pieniędzmi podzielimy się po połowie ;-))))) > > > PS. Przepraszam za literówki w poprzednim poście, dopiero teraz je zauważyłam. > Tak to jest jak się za szybko pisze... > wlasnie, ciekawa sprawa, u kogos, kto wydajes sie miec tak opanowany ten problem, ze ciagle przysrywa innym, nawet zupelnie bez powodu. patrz - "klutnia" samowolnego np. albo inne.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Do Gatek od jmx NIE white. falcon 31.07.03, 00:28 jmx napisała: > Hihi, oczywiście pieniędzmi podzielimy się po połowie ;-))))) A ja byłem najpierw Janek, a potem ja_nek, więc może podzielimy to na trzy?:))) > PS. Przepraszam za literówki w poprzednim poście, dopiero teraz je zauważyłam. > Tak to jest jak się za szybko pisze... Przecież nikt Ci tego nie wypomni;))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 00:36 ja_nek napisał: > A ja byłem najpierw Janek, a potem ja_nek, więc może podzielimy to na trzy?:))) > Za Nobla dają dużo pieniędzy, więc starczy na wszystkich. I pomysleć - bogactwo, wille, baseny i temu podobne rzeczy. Może jeszcze ktoś się dokooptuje? Duuuuże pieniądze do podziału. ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 00:41 white.falcon napisała: > Za Nobla dają dużo pieniędzy, więc starczy na wszystkich. I pomysleć - > bogactwo, wille, baseny i temu podobne rzeczy. Może jeszcze ktoś się > dokooptuje? Duuuuże pieniądze do podziału. ;))) Ciiicho, zostanie więcej dla nas;))) Z całego bogactwa ja poproszę Bentleya Continentala GT i willę nad Morzem Egejskim;))) Wieczorami będę zajeżdżał do miasteczka, gdze gra muzyka i unoszą się miłe zapachy z kuchni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 00:47 ja_nek napisał: > white.falcon napisała: > > > Za Nobla dają dużo pieniędzy, więc starczy na wszystkich. I pomysleć - > > bogactwo, wille, baseny i temu podobne rzeczy. Może jeszcze ktoś się > > dokooptuje? Duuuuże pieniądze do podziału. ;))) > Ciiicho, zostanie więcej dla nas;))) > Z całego bogactwa ja poproszę Bentleya Continentala GT i willę nad Morzem > Egejskim;))) Wieczorami będę zajeżdżał do miasteczka, gdze gra muzyka i unoszą > się miłe zapachy z kuchni:))) A śliwowicy i wiśniówki nie chcesz? Dołożę jeszcze parę dżemów:))))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 00:50 Nooo, z dżemami to proszę ostrożnie! ;-)))))))) Fajna imprezka się szykuje ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 00:58 jmx napisała: > > Nooo, z dżemami to proszę ostrożnie! ;-)))))))) > Fajna imprezka się szykuje ;-))))) > No pewnie, że ostrożnie z dżemami:))))Tylko trzeba odkopać tą śliwowicę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 00:44 white.falcon napisała: > ja_nek napisał: > > > A ja byłem najpierw Janek, a potem ja_nek, więc może podzielimy to na > trzy?:))) > > > Za Nobla dają dużo pieniędzy, więc starczy na wszystkich. I pomysleć - > bogactwo, wille, baseny i temu podobne rzeczy. Może jeszcze ktoś się > dokooptuje? Duuuuże pieniądze do podziału. ;))) > Pozdrv.:) > Teraz jestem niezalogowana, ale mam wiśniówkę i zakopaną śliwowicę. to do tego bogactwa:))))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 00:50 No to Cię chyba dopuścimy;))) Ale zaraz, zaraz, musisz wykazać się więcej niż jednym nickiem, to ostatnio wymóg, więc nawet jeśli nie masz to i tak masz;))) Orle oko Czeki widzi wszystko;) Może dla ułatwienia zrobimy tak, aby nie zawieźć pilnujących tu porządku: jeden nick to elzbieta28 bez logowania i drugi taki sam po zalogowaniu. Nieważne, że nie różnią się niczym:))) A teraz oodamy się przyjemnościom;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 00:56 Niestety, nie ma tak dobrze, muszą być dwa nicki i koniec! Może Elżbieta to Zahedan? Tyleee dni nie pisał(a)... ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 01:01 jmx napisała: > > Niestety, nie ma tak dobrze, muszą być dwa nicki i koniec! > Może Elżbieta to Zahedan? Tyleee dni nie pisał(a)... ;-D > No i właśnie teraz się znalazł, interesujące...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 01:02 Gość portalu: elzbieta28 napisał(a): > No i właśnie teraz się znalazł, interesujące...Pozdrawiam To jest podejrzane;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 01:06 No to ogłaszam przyjęcie Eli do Klubu Wielonickowców. ;-)))))) A Janka wszyscy pięęęęknie prosimy o odkopanie śliwowicy, by uczcić ten szczególny moment ;-))))) (Ciekawe co na to Zahedan?? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 01:12 jmx napisała: > > No to ogłaszam przyjęcie Eli do Klubu Wielonickowców. ;-)))))) > A Janka wszyscy pięęęęknie prosimy o odkopanie śliwowicy, by uczcić ten > szczególny moment ;-))))) > > (Ciekawe co na to Zahedan?? ;-))) Zahedan już kopie, to znaczy ja kopię:))))Janek jest proszony o pomoc;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 01:16 Janek pewnie poszedł spać ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 01:23 jmx napisała: > > Janek pewnie poszedł spać ;-)))))) Pewnie tak, ja też idę już...Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 01:09 ja_nek napisał: > Gość portalu: elzbieta28 napisał(a): > > > No i właśnie teraz się znalazł, interesujące...Pozdrawiam > To jest podejrzane;)))))) No to teraz z Zahedanem odkopującym śliwowicę, wisniówką , dżemami , mogę upiec jeszcze sernik - przyjmiecie mnie? Zaraz zaraz, czy ja Was nie przekupuję:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 01:28 Gość portalu: elzbieta28 napisał(a): > jeszcze sernik - przyjmiecie mnie? Zaraz zaraz, czy ja Was nie > przekupuję:)))))))))) Szykuje się Elżbiet-gate;))) Ale ja też idę spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 20:12 ja_nek napisał: > Ostał się sernik?:) Jakże miałby nie ostać się? Hulaj dusza - pieniędzy z Nobla wystarczy na ogromny pyszny sernik i nie tylko.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 20:19 Ale mi chodzi o taki zrobiony przez Elę, a nei kupiony w sklepie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 20:34 ja_nek napisał: > Ale mi chodzi o taki zrobiony przez Elę, a nei kupiony w sklepie:))) Przy naszym oszałamiającym bogactwie Nobelkowym Ela będzie mogła upiec ogroooomny sernik.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 20:38 A Janek znowu będzie pomocnikiem w kuchni ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 20:55 jmx napisała: > > A Janek znowu będzie pomocnikiem w kuchni ;-)))) Nie ograniczajmy się może do słodkości.:) Można zupę jakowąś uwarzyć, lub mięsko, rybki. Mogę w zupie miąchać. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 21:43 white.falcon napisała: > jmx napisała: > > > > > A Janek znowu będzie pomocnikiem w kuchni ;-)))) > > Nie ograniczajmy się może do słodkości.:) Można zupę jakowąś uwarzyć, lub > mięsko, rybki. Mogę w zupie miąchać. ;) > Pozdrv.:) Jadłaś rosół z węgorza? Jest wspaniały, mogę ugotować i jeszcze rybkę w galarecie zrobię. Wspaniałe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 21:55 Mniam:) Nie wiem na co się zdecydować, kucharka czy zupa;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 22:17 ja_nek napisał: > Mniam:) > Nie wiem na co się zdecydować, kucharka czy zupa;)))) Najpierw może, Nobel??? Potem wyjaśnimy tę kwestię.:) Chociaż uroczyste menu uczty zapowiada się smakowicie. Od siebie może dodam takie garnuszki z mięskiem i warzywkami (z piekarnika) - na gorąco.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 22:50 white.falcon napisała: > ja_nek napisał: > > > Mniam:) > > Nie wiem na co się zdecydować, kucharka czy zupa;)))) > > Najpierw może, Nobel??? Potem wyjaśnimy tę kwestię.:) Chociaż uroczyste menu > uczty zapowiada się smakowicie. Od siebie może dodam takie garnuszki z mięskiem > > i warzywkami (z piekarnika) - na gorąco.;) Dobrze, że przypomniałaś o Noblu, całkowicie o nim zapomniałam:)))) Wymyśl jeszcze wspaniałe kreacje, bo przecież musimy wyglądać naprawdę pięknie:))) > Pozdrv.:) > Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 23:42 elzbieta28 napisała: > Dobrze, że przypomniałaś o Noblu, całkowicie o nim zapomniałam:)))) Wymyśl > jeszcze wspaniałe kreacje, bo przecież musimy wyglądać naprawdę pięknie:))) > > Pozdrv.:) > > Zastanawiam się.:) Mała czarna, przetykana srebrną nitką, do tego zamszowe buciki z cyrkonijkami i złoty łańcuszek z diamencikiem - takim skromniutkim - w postaci wisiorka, czy może suknia balowa, długie rękawiczki i... wachlarz?! Hmmm. Zależy, kiedy my tę uroczystość planujemy. Jak wieczorem, przy świecach, na zastawie z Miśni, przy muzyce (o, musimy wybrać repertuar:) ) - to tylko na balowo chyba. Czy Janek ma smoking i muszkę? ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 31.07.03, 23:58 Do porcelany miśnieńskiej koniecznie Mozart:) i orkiestra w perukach z epoki Ja mam muszkę z pierwszej komunii;) Smoking muszę sobie sprawić. Znacie jakąś krawcową? Chociaż może nie, znowu zostanę posądzony o rozmawiam z tyloma kobietami przez ten sam kobieton;))) Dobrze, że jest Was mniej niż 6;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 01:19 Bądźmy orginalni: proponuję przyjęcie w strojach Adama i Ewy ;-))))))))))))) Menu dla niezdecydowanego Janka: zupa z kucharki...? ;-D)) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 09:13 jmx napisała: > > Bądźmy orginalni: proponuję przyjęcie w strojach Adama i Ewy ;-))))))))))))) > > Menu dla niezdecydowanego Janka: zupa z kucharki...? ;-D)) > w takim razie to ja i Wy kłopot kreacji macie z głowy. Dla Was tylko skromne okrycie z traw, na mnie wielki kocioł - i proszę bębny, dużo bębnów, zeby było weselej....:)))))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 13:21 elzbieta28 napisała: > jmx napisała: > > > > > Bądźmy orginalni: proponuję przyjęcie w strojach Adama i Ewy ;-))))))))))) Z listkami czy bez?;)) > > Menu dla niezdecydowanego Janka: zupa z kucharki...? ;-D)) A może kucharka na tacy?;))) > w takim razie to ja i Wy kłopot kreacji macie z głowy. Dla Was tylko skromne > okrycie z traw, na mnie wielki kocioł - i proszę bębny, dużo bębnów, zeby było weselej....:))))) Czemu Ty chcesz bić w bębny?:) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 14:15 ja_nek napisał: > Czemu Ty chcesz bić w bębny?:) Ja chcę być w kotle:)))) to Wy z radości macie w te bębny bić:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 19:28 elzbieta28 napisała: > ja_nek napisał: > > > Czemu Ty chcesz bić w bębny?:) > Ja chcę być w kotle:)))) to Wy z radości macie w te bębny bić:) Ja nie chcę Eli do kotła, tylko do udziału jej pod Elową postacią na naszej uroczystej uczcie z okazji wydania pierwszego 1000 USD w jak najbardziej słusznej sprawie - czucia się słusznie wzbogaconymi. :) W bębny tu grzmi ktoś inny w towarzystwie zwierzaka z walizki. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 21:39 Towarzystwo Ochrony Przyrody powinno się tym zająć ;-) Chciałam być dobra i dać Jankowi Elę_z_kotła ale skoro Falcon prosi, to Janek będzie się musiał zadowolić konsumpcją na surowo ;-D))))))))). A do uroczytej kolacji warto by podać marchewkę z groszkiem ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 21:46 jmx napisała: > > Towarzystwo Ochrony Przyrody powinno się tym zająć ;-) > Chciałam być dobra i dać Jankowi Elę_z_kotła ale skoro Falcon prosi, to Janek > będzie się musiał zadowolić konsumpcją na surowo ;-D))))))))). > A do uroczytej kolacji warto by podać marchewkę z groszkiem ;-)))))))))) > Może też "pożerać wzrokiem". ;) No fakt, pieniędzy z Nobla jest upiornie duzo, a my chyba aż tak zachłanni nie jesteśmy, by nimi się nie podzielić z innymi. No i dookoła duuuuużego stołu jest wiele miejsca.:) Pozdrv.:) P.S. Nie tylko zwierzakiem z walizki, ale tez żyrafami, jedzącymi w nieprzychylnych warunkach śmietanę i karpiami, tłukącymi kopytami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 21:52 Z takim Zoo też można nieźle zarobić, ech jak to mówią - pieniądz rodzi pieniądz... ;-)))))))) Ależ oczywiście, że się podzielimy, na początek zrobimy prezent i kupimy Zahedanowi futerał! ;-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 23:41 jmx napisała: > Ależ oczywiście, że się podzielimy, na początek zrobimy prezent i kupimy > Zahedanowi futerał! ;-DDDDD > Albo - sklep z futerałami. Jak radość - to "idźmy na całość".;PPP Pozdrv.:) Masz wieść doniosłą, co jaskółki pocztą niosą.;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 01.08.03, 23:56 Sklep z futerałami? A może by tak rozszerzyć asortyment na dywany?? ;-)))))))))) PS. Dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 00:19 Ela skonsumuję Cię, ale nie publicznie i nie z garnka;))) W końcu jesteśmy cywilizowani:))) Jmx nie mów nic o marchewce, bo tu niemiłe sąsiedztwo wpadnie;))) Cytryna dzierży marchewkę:))) A futerałZahedanowi na co poptrzebny? Bo nie śledziłem tamtego wątku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 01:47 Zahedan jakos nigdy nie wyjaśnił na co mu futerał... może dla ozdoby? ;-))))))) Cytryna jakoś nie chce wpaść, a przecież została "odważną" i Nobel jej się również słusznie należy! A marchewka jest bardzo zdrowa, bogata w witaminy, szczególnie w wit. A, która poprawia wzrok więc nie bądźmy samolubami i podzielmy się z innymi ;-)))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 14:37 jak nwcinam się tyle karotenu to będę megawzrokowcem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 19:26 ja_nek napisał: > jak nwcinam się tyle karotenu to będę megawzrokowcem;))) Powalczymy jeszcze o buraczki to i z krwią nie będzie kłopotu:)))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 19:53 elzbieta28 napisała: > Powalczymy jeszcze o buraczki to i z krwią nie będzie kłopotu:)))Pozdrawiam Szpinak też jest smaczny, jak jest dobrze przyrządzony.:) Szparagi też mogą być - wykwintna potrawa.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 20:29 Ela, co Ty z tą krwią? Wampirzycą jesteś?:) White.Falcon, ja nie znoszę szpinaku i nie mów mi o żelazie:))) Ale szparagi;) Toż to niejaki pobudzacz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 20:51 ja_nek napisał: > White.Falcon, ja nie znoszę szpinaku i nie mów mi o żelazie:))) > Ale szparagi;) Toż to niejaki pobudzacz:))) Dobra - kwestię szpinaku uznaję za rozwiązaną. Szparagi nie są pobudzaczem - są uznawane za afrodyzjak.:) Przecież nie damy Ci seleru - to mało romantyczne - taki seler. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 21:26 ja_nek napisał: > Ela, co Ty z tą krwią? Wampirzycą jesteś?:) > > White.Falcon, ja nie znoszę szpinaku i nie mów mi o żelazie:))) > Ale szparagi;) Toż to niejaki pobudzacz:))) A tam zaraz wampirzycą, takie małe skrzywienie, lubię jak ludzie mają "zdrową" krew i dobry wzrok. (noszę okulary)Pozdrawiam. (zdrowa to nie znaczy, że smaczna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 21:33 elzbieta28 napisała: > ja_nek napisał: > > > Ela, co Ty z tą krwią? Wampirzycą jesteś?:) > > > > White.Falcon, ja nie znoszę szpinaku i nie mów mi o żelazie:))) > > Ale szparagi;) Toż to niejaki pobudzacz:))) > A tam zaraz wampirzycą, takie małe skrzywienie, lubię jak ludzie mają "zdrową" > krew i dobry wzrok. (noszę okulary)Pozdrawiam. (zdrowa to nie znaczy, że > smaczna:)))) Zresztą po lekturze nagród i szparagach (uwielbiam szparagi, kiedyś w ogródku miałam skorzonerę), i w perspektywie podział Nobla.....Ach może się w glowie pomieszać...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 21:59 Jak dla Was potrzeba będzie trochę czekolady:))) Szparagi:) A mówią, że to nam jedno w głowie;))) Ela jesteś niesmaczna? No coś Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 02.08.03, 22:12 ja_nek napisał: > Jak dla Was potrzeba będzie trochę czekolady:))) Szparagi:) A mówią, że to nam jedno w głowie;))) Lubię czekoladę na gorąco z bitą śmietaną.:) Jest w drezneńskiej galerii taki obraz p.t. "Czekolodziarka" - właśnie lubię czekoladę taką, jak ma na tacy przedstawiona tam sympatyczna Pani. A co my mamy w głowie teraz, oprócz smacznego menu na uroczysty stół? To Ty, Janku, masz jakieś ciekawe myśli w związku ze szparagami. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 02.08.03, 22:46 white.falcon napisała: > ja_nek napisał: > > > Jak dla Was potrzeba będzie trochę czekolady:))) Szparagi:) A mówią, że to > > nam jedno w głowie;))) > > Lubię czekoladę na gorąco z bitą śmietaną.:) Jest w drezneńskiej galerii taki > obraz p.t. "Czekolodziarka" - właśnie lubię czekoladę taką, jak ma na tacy > przedstawiona tam sympatyczna Pani. > A co my mamy w głowie teraz, oprócz smacznego menu na uroczysty stół? To Ty, > Janku, masz jakieś ciekawe myśli w związku ze szparagami. ;) > Pozdrv.:) Pamiętam czasy gdy szparagi były nieosiągalne, może Janek też je pamięta? I wspomina sobie , jak to biegł do kolejki gdy usłyszał hasło-Może szparagi rzucą- :)))Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 03.08.03, 16:31 Gość portalu: elzbieta28 napisał(a): > > Pamiętam czasy gdy szparagi były nieosiągalne, może Janek też je pamięta? I > wspomina sobie , jak to biegł do kolejki gdy usłyszał hasło-Może szparagi rzucą > - > :)))Pozdrawiam. I był czas, gdy wycinano z bloczku kwadracik, na którym był napis "czekolada". Bardzo krzywdząca rzecz moim zdaniem. :) Pozdrv.:) P.S. Dla Eli: Tylko to, co dotarło ostatnio. Wcześniej nic.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta28 Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) IP: *.aries.com.pl 02.08.03, 22:40 ja_nek napisał: > Jak dla Was potrzeba będzie trochę czekolady:))) Szparagi:) A mówią, że to nam > jedno w głowie;))) > Ela jesteś niesmaczna? No coś Ty:) Jestem smaczna jak BRh+, znowu krew...!!! Ja_nku, co Ty chcesz zrobić? Utuczyć nas:)))Czekolada mleczna, albo lepiej... z nadzieniem karmelowym...Jak ja Was lubię, szybko róbmy ten skok na kasę dzięki Gatkom - a co Gatki na to, że ja tam będę?:))))Pozdrawiam, ta czekolada siedzi mi w głowie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Skok na kasę dzięki Gatkom :) 04.08.03, 14:02 Ja mam różne myśłi w związku ze szparagami, a Ty nie?;) A Elę? utuczę, a potem.... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do Janka.:) 30.07.03, 18:18 salomonowe_gacie napisał: > a potem white falcon sie wcieli w jmx i bedzie taki ugodowy grzeczny pomocny, > z nikim nie zadrze. Nie masz odwagi jmx byc totalnie soba? nie wiem pod jakimi nickami pisze white.falcon ale zdanie: "Nie sądzę, bym akurat moja osoba miała rację, ale sądzę, że ją mam." wskazuje na wyrazne rozdwojenie jazni, a przynajmniej na klopty z artykulacja. a moze to tylko pijacki belkot? Odpowiedz Link Zgłoś