zwierz_futerkowy ups! puste poszlo.... 03.12.07, 22:43 zobaczylem dzis pensa w kaluzy.... dlugo bilem stale w dylemackie; chciwosc czy higiena.... ahoj! albo achoj... nie pamietam gramatyki, spalem. Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: ups! puste poszlo.... 03.12.07, 23:14 wszystko ma swoja cene - stawiam na higiene bo chyba warta pensa Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: ups! puste poszlo.... 04.12.07, 06:57 zwierz_futerkowy napisał: > zobaczylem dzis pensa w kaluzy.... > > > dlugo bilem stale w dylemackie; chciwosc czy higiena.... > > > ahoj! > albo achoj... nie pamietam gramatyki, spalem. A nie moze byc jedno i drugie?;) Chciwosc to za mocno powiedziane, ale 'na szczescie';) Higiena? A kijkiem go przesunac na suche miejsce i chwycic chusteczka higieniczna:P Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: ups! puste poszlo.... 04.12.07, 10:32 Na szczęście,na szczęście.A im trudniej zdobyte(niehigieniczna kałuża) ,tym wartościowsze będzie. Wiesz jak jest"łatwo przyszło,łatwo poszło":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: ups! puste poszlo.... 04.12.07, 15:23 marijola1 napisała: > Na szczęście,na szczęście.A im trudniej zdobyte(niehigieniczna > kałuża) ,tym wartościowsze będzie. > Wiesz jak jest"łatwo przyszło,łatwo poszło":)))) Eee.. ale jak już go wytrze chusteczka, to myk w kieszeń, a w domu umyje;) A szczęście będzie się aż lepiło do Niego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy tak tylko sprawdzam 04.12.07, 15:26 czy nie popelnilem bledy w slowie PENS widzac zainteresowanie jedynie pan, tym watkiem... :))) uciekam do pracy, zagladne wieczorkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: tak tylko sprawdzam 04.12.07, 15:37 zwierz_futerkowy napisał: > czy nie popelnilem bledy w slowie PENS > widzac zainteresowanie jedynie pan, tym watkiem... > > :))) > uciekam do pracy, zagladne wieczorkiem:) :P hihihi Chyba nie, co?:P Milej pracy Zwierzaku:D Ciekawe czy doczekam sie Ciebie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: tak tylko sprawdzam 04.12.07, 17:03 Ja się na pewno nie doczekam,bo tez idę do pracy,tylko na noc całą: (((( Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: tak tylko sprawdzam 04.12.07, 18:48 marijola1 napisała: > Ja się na pewno nie doczekam,bo tez idę do pracy,tylko na noc całą: > (((( :))) Pewnie po 23 bedzie...Spoko loko...Nie dziś to jutro:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: ups! puste poszlo.... 05.12.07, 19:34 zwierz_futerkowy napisał: > zobaczylem dzis pensa w kaluzy.... > dlugo bilem stale w dylemackie; chciwosc czy higiena.... > ahoj! > albo achoj... nie pamietam gramatyki, spalem. Aaaa.... a ja odpowiedziałam na puste serca rozterki ... no tak, ale brawa za spostrzegawczość albo ... wzrok wbity w ziemię, hm Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: serca rozterki... 05.12.07, 19:31 To chyba tylko ekg wykaże albo brak decyzji co do co ... Odpowiedz Link Zgłoś