Gość: kiedyś_byłam_soba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 14:46 A wszyscy Romantycy poszli do szkoły. Zeszyciki , piórniczki, ołóweczki...Stąd i nikogo nie ma:D Cała sala dla mnie!Fajnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiedyś_byłam_soba Re: No tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 14:52 Teraz jestem kimś innym:)Nie wpadłeś na to??? To idź do szkoły:), tam uczą czytać ze zrozumieniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Dość prosta odpowiedź :) 01.09.08, 15:42 Aktorką, tylko życie to nie teatr, niestety... A w szkole byłam dzisiaj i było to całkiem nowe przeżycie, bo jak wiadomo zapomina wół, jak cielęciem był :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś_byłam_soba Re: Dość prosta odpowiedź :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 18:43 Oj Ginger,życie to teatr jak cholera i trzeba się naprawdę natrudzić żeby dobrze wypaść w sztuce:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Dość prosta odpowiedź :) 01.09.08, 18:51 Natrudzić owszem trzeba się nieźle, ale najlepsze efekty osiąga się będąc sobą - więc bądź sobą jak kiedyś, niezależnie czy innym się to podoba, czy nie. Grasz tą "rolę" głównie dla siebie, a nie po to, żeby Cię oklaskiwano - przynajmniej takie jest moje zdanie. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś_byłam_soba Re: Dość prosta odpowiedź :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 19:01 Eeeee tam, osiągam świetne efekty nie będąc sobą. Gram rolę dla oklasków, bo ja je uwielbiam:) Wielu ludzi je uwielbia, tylko nie każdy się do tego przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Chyba, że tak 01.09.08, 19:38 Twój wybór, wolna wola, co kto lubi :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś