Gość: taa IP: *.acn.waw.pl 28.10.03, 00:09 Chodzę po forach, czytam wpisy, widzę co widzę, myślę co myślę, lecz tego jednego rozgryżć nie mogę. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taa Re: zagadka ka IP: *.acn.waw.pl 28.10.03, 21:32 Wszyscy udają, że nie wiedzą o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: zagadka ka 28.10.03, 23:09 Dziecko, za dlugo wpatrujesz sie w monitor komputera. Najwyrazniej zaczyna Ci odbijac. Proponuje spacer... (Pozny pazdziernikowy wieczor, moze do tego nawet chlodny wiatr i deszcz? Sama poezja...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: zagadka ka IP: *.acn.waw.pl 01.11.03, 00:33 hehehehe żadna nie rozgryzła? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zagadka ka 01.11.03, 00:52 Nie przepadam za "rozgryzaniem" kogokolwiek - niewiele mnie to obchodzi. Czy to jest takie ważne. Ludzie są jacy są i takimi warto ich przyjmować, jakimi się jawią lub chcą jawić się. Forum jest od wymiany myśli, ustosunkowywania się do problemów, jeżeli ktos wyrazi taką ochotę, od zabawy, a nie od tego, by doszukiwać się "who is who". Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś