Dodaj do ulubionych

Co tu robić w poniedziałkowy poranek...?

IP: *.awacom.pl 03.11.03, 09:04
A możeby tak wybrać sie na kręgielnię?? Oswoić się w ten sposób z
nadchodzącym tygodniem bo nie wiadomo co nasz czeka, a dobrze rozpoczęty
tydzień to połowa sukcesu.;-))
Obserwuj wątek
    • ka_27 Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 09:15
      Dobry rzut kulą na kręgielni to bardzo dobry początek tygodnia :-))
      • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 09:24
        Witaj ka_27! Masz rację! Trzeba tylko zebrać ekipę i ruszamy...
        • ka_27 Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 09:26
          Puszek,

ale chyba ze skompletowaniem ekipy nie będzie problemu? :-)
          • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 09:37
            Nie wiadomo bo całe towarzystwo jest dziś jakieś jeszcze nie rozbudzone, może
            to ta pogoda tak Ich nastraja?
          • meg25 Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 09:38
            Witam Panowie!:)))
            Tak od rana, zamiast popracować to Wy już o zabawie?:))))
            • ka_27 Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 09:39
              Nie o zabawie, lecz o poważnej rzeczy. O kręglach :-)))

A towarzystwo jak zwykle po weekendzie. Rozleniwione :-P
            • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 09:40
              Witaj Meg!! Miło Cię widzieć! Mamy dobre chęci a to jak na poniedziłek to i
              tak dobrze;-) Idziesz rozerwać się z nami?
              • ka_27 Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 09:47
                No coś Ty, nie rozerwać, ale odpocząć. Od pracy :-))))
              • meg25 Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:04
                Chęci Puszeczku to i ja mam, ale czasu nie staje...:))))
    • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 09:51
      Witajcie moi mili!
      Miłego tygodnia Wam życzę !
      Mam nadzieję, że Wam ten tydzień zacznie się znacznie lepiej niż mnie ...:-)

Puszku, a co byś powiedział na strzelanię z pistoletów na farbę ?
      Mam ochotę dziś postrzelać!
      Jak nie mogę tak naprawdę, to chociaż w ten sposób...;-) może mi przejdzie
      złość :-)
      • ka_27 Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 09:58
        Witaj Mandaryn_ko :-)

to będzie Twój tydzień! :-))))
        • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:02
          Witaj ka_27 !
          To jest niewątpliwie mój tydzień !! ;-)
          • ka_27 Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:04
            Mandaryn_ko :-)

zobaczysz, czego dokonasz :-)))
            • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:08
              ka_27 !
              Już dokonałam, a teraz cała drżę z podniecenia i oczekuję efektów :-)
      • meg25 Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:08
        Nie złość się Mandarynko, może nie warto?
        Uśmiechnij się, wypij dobrą kawkę, zjedz coś pysznego,
        pogadaj z nami, będzie lepiej:))))
        • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:12
          Ech...życie...
          Dlatego tu zajrzałam, aby wyładować moje emocje ;-)
          Meg , bierz swój karabin i pędzimy na wydmy! Chłopaki nas dogonią ;-)
          Jaki kolor farby wybieramy dla naszej drużyny ?
          • meg25 Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:15
            Mój ulubiony: czerwony!
            Ale Mandarynko, w sandałach na wydmy?
            • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:23
              Więc może je zdejmiemy, biegać po piasku chyba najwygodniej będzie nam na
              boso...
              Załozyłaś kombinezon ? Ja tak, weź ten kask, przynajmniej włosy nie zmienią
              koloru na czerwony;-)
              • meg25 Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:28
                Mam tu gdzieś gogle, o, są. Zakładaj! Łaa, trochę zimny ten piasek, przydały
                by się jakieś paputki:)))
                • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:31
                  OJ taaam, Meg, pokaż, że potrafisz być żołnierzem ;-)
                  Chodź schowamy się w tych zaroślach na wydmie i poczekamy na przeciwnika, na
                  wszelki wypadek odbespiecz broń...ale ich zaskoczymy:-)
                  • meg25 Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:38
                    Te krzaczki niezbyt gęste, mogą nas zobaczyć i nie będzie zaskoczenia. Może
                    się okopiemy? Masz saperkę?
                    • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:44
                      Mam, poczekaj zaraz Ci dam. O jest, proszę, Meg kop, a ja skoczę i przyniosę
                      trochę gałęzi maskujących, tak sobie myślę, że możnaby się trochę wysmarować
                      jakimś czarnym i zielonym mazidłem, żeby nikt nie rozpoznał naszych buź no i te
                      nasze blond loki, spod tych kasków też wyglądają nieciekawie. Coś trzeba z tym
                      zrobić ! Musimy wyglądać jak żołnierze, a nie jak lalki barbi;-)
                      • meg25 Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:52
                        Mam czarną pastę do butów! Łoj, trochę śmierdzi, czekaj, pomogę Ci posmarować
                        włosy, o tak, Mandarynko, nie śmiej się bo widać białe zęby! Taaa, teraz
                        super! Bierz pastę i smaruj moje... o rany, nie wiem czy chcę być żołnierzem!!!
                        • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:57
                          Ha, ha, ...mnie się zaczyna podobać :-)
                          Fakt, ten zapach jest wstrętny, ale znam gorsze ;-)
                          Meg weź tą gumkę, zwiąż włosy i schowaj je pod kask...ja juz to zrobiłam.
                          Ale śmiesznie wyglądamy...:-)
                          Wiesz Meg ...to słońce tak mocno grzeje, nie korci Cię żeby ...??
                          • meg25 Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:04
                            Oj, Mandarynko gorąco jak diabli, korci mnie, korci, ale wtedy będziemy
                            musiały się całe wysmarować tym świństwem, napewno masz na to ochotę???
                            • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:13
                              Hmmm.....uwielbiam wygrzewać się na słońcu, wiesz co Meg, może przynajmniej
                              rozbierzemy się od pasa w górę ?? I tak tu nikogo nie ma, a to słonko taaaak
                              kusi...No chodź, tylko na chwilkę, niech te promyki jesiennego słonka troszkę
                              dotkną naszych opatulonych ciał.;-)
                              • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 11:17
                                Witaj Mandaryn_ko!!;-)) O!! Jaki piękny widok-Mmrrrrraaaaaauuu!!!!!!!Widzę że
                                dobrze sie bawicie z Meg! To super a czy ja moge sie przyłączyć? Wróciłem z
                                daleka ale już jestem ;-)
                                • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:23
                                  Och!! Puszku!!
                                  Ale nas zaskoczyłeś?? jak nas tu znalazłeś ??
                                  Ojej i cała maskarada na nic:-(..
                                  A tak się z Meg starałyśmy, żebyś nas nie znalazł...
                                  Nie było Cię tak długo, że postanowiłyśmy się trochę poopalać..
                                  No dobrze! Koniec lenistwa Meg ubieramy się i szukamy nowej kryjówki...
                                  A Ty Puszku idź sie przebrać, weź pistolet i spróbuj nas namierzyć;-)
                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 11:27
                                    O rany ;-( A ja liczyłe mna troszkę przyjemności...mrrraaaaauuu!!;-)
                                    O.K. Idę po kombinezon i broń ale czy nają taki rozmiar ( dla Puszka?
                                    Ciekawe?;-)
                                    • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:29
                                      Hmmm, no tak się zastanawiam, ale zawsze możesz nożykiem wyciąć sobie z tyłu
                                      otworek na ogonek ;-)
                                      • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 11:32
                                        Chyba masz racje. Tylko dlaczego to zabrzmiało złowieszczo dla ogonka??;-))
                                        Czyżby coś mu groziło z Twojej strony?
                                        • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:38
                                          No cóż...
                                          Godząc się na tą zabawę musisz mieć świadomość tego, że Twój ogonek drogi
                                          Puszku stanie się celem, do którego zamierzam dziś wymierzyć moją giwerę ;-)
                                          aaaaaaaale , spokojnie, nabój to tylko farba - czarwona ;-)
                                          Poza zmianą koloru nic Ci nie grozi...:-)No to co ?? Mogę zacząć strzelać ??
                                          Daję Ci 2 minuty na ucieczkę , uwaga zaczynam odliczanie ...:-)
                                          • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 11:44
                                            O.K. Ale potem mnie umyjesz jak ostatnio? Więc już zmykam....
                                            Mrraauuu....Miały być 2 minuty a nie do 2 odlicz...Mrauuu
                                            • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:49
                                              Ha, ha, ha...;-)
                                              Jaki spostrzegawczy!! Widzieliście cwaniaczka??!! ;-)
                                              No!! Ale zmyka znakomicie, aż się za nim kurzy!!
                                              No czyli kobieta z bronią w ręku jednak robi wrażenie na mężczyźnie i
                                              baaaaaardzo dobrze !! :-)
                                              • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 11:55
                                                Szczególnie Taka Kobieta;-)) A jak jest uzbrojona to już wogóle....poprostu
                                                strach sie bać;-))
                                                • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 12:02
                                                  Oj Puszku!! Załamałeś mnie, a tak bardzo się starałam żeby wyglądać jak
                                                  żołnierz...a nie jak kobietka :-( Nawet buzię sobie wysmarowałam :-( Buuuuuu,
                                                  ja chcę być żołnierzem chlip, chlip...chcociaż na chwilkę ;-(
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 12:05
                                                    Ależ Mandaryn_ko!! Wyglądasz jak "rasowy" żołnierz oddziałów specialnych!!
                                                    Znam sie na tym bo ja nim jestem, a Ten boraz ja wudziłem oczyma wyobraźni bo
                                                    utkwił mi po Naszej ostatniej wyprawie wozem drabiniastym pamiętasz? Wiec sie
                                                    nie załamuj bo nie masz powodu!!
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 12:18
                                                    No i fajnie...:-)
                                                    żeby nie było wątpliwości, to jeszcze dorysuję sobie wąsy, no ale jeszcze te
                                                    białe loczki bez przerwy wychodzą spod kasku!! :-(
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 12:25
                                                    Tak delikatnie to mogą ;-) Bedzie Cię łatwiej odnaleść w tej gęstwinie...
                                                    Wiec licze do 3 i zaczynamy wojnę na farbę 1....2....3....pif paf...
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 12:30
                                                    Aaaaaaa, mamusiu!!!!! Ratunku!!!!!!! Strzelają do mnie !!!!!!!
                                                    Buuuuuuu, a byłam taka czysta i pachnąca, założyłam taki śliczny nowy
                                                    kombinezon. Oj jak tak zwiewam to liście gałęzi przez które się przedzieram
                                                    psują mi makijaż. No, zaraz, zaraz gdzieś tu miałam błyszczyk do ust...
                                                    Poczekaaaaaaaj!!
                                                    Nie strzelaj!!
                                                    Niech się chociaż umaluję !!
                                                    Chcę zginąć jak prawdziwa kobieta !! :-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 12:40
                                                    Jednak sprawdza sie przysłowie ze "kobieta zmienną jest" Dopiero niedawni
                                                    chciałaś być komandosem a teraz makijaż? Ale niech i tak bedzie. Zawsze to
                                                    przyjemniej widzieć kogoś szykownego ze świerzym meke-up na
                                                    buzi.Mmrrrrrrraaaaaaaaauuuuuuuuuuu!!!!!;-))
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 12:43
                                                    No i daaaaałeś się nabrać na kobiece sztuczki mój maleńki Puszku !!:-)
                                                    A teraz rączki do góry i stań pod drzewem!!
                                                    I ani drgnij bo Ci zmienię kolor Twojej puszystej kitki...:-)
                                                    Hmmm.......ot, co kobieta potrafi zrobić z mężczyzną ??;-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 12:48
                                                    ;-(( Oj ja nieboraczek!! Tak się dałem zwieść. Ciekawe co teraz będzie ze mną?
                                                    Na samą myśl futerko mi się stroszy.MMrrrrraauuu...
                                                    Mandaryn_ko bądź wyrozumiała i oszczędź mnie zrobię wszystko co zechcesz. ( no
                                                    może nie całiek wszystko) ale ....;-))
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 12:54
                                                    Puszku, aaaaaaaaaaa, o rety, że też to musiało się przydarzyć!!!!!
                                                    Jakiś wąż zwisa nade mną !!
                                                    OOOOOOOOOojjjjjj, chyba zaraz umrę !!
                                                    Fik !!
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 12:59
                                                    Mandzryn_ko!!! Poczekaj!!!! Nie umrzesz!! Zaraz podam surowiće i wyssię jad z
                                                    Twojego ramienia. Ojjj....Już dobrze!! Mandaryn_ko jużnic Tobie nie grozi!
                                                    Połóż główkę na moim boku i odpocznij troszkę. Ufffff - ale było blisko.....
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 13:01
                                                    Ooooo, co to za tłum krasnoludków zebrał się wokół mnie ??
                                                    Ja juz jestem w niebie, czy na innej planecie ??
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 13:04
                                                    To nie krasnoludki tylko ja i Meg a pozatym to drzewa ,krzwewy , krasnale,
                                                    zające......Krasnale!!!!! Ja widzę krasnale? O rany co to sie dzieje?!!
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 13:07
                                                    Puszku zabierz mnie stąd, już mam dość tej zabawy...:-(
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 13:16
                                                    Dobrze Mandaryn_ko! Wesprzyj sie na moim ramieniu i wychodzimy stąd!...
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 13:24
                                                    Oooooj, aj, aj, Puszku ja idę na boso..
                                                    Zdjęłyśmy z Meg sandały, a teeeeraz mi wszystko wchodzi w stopy, nie idę
                                                    dalej...boję się mrówek, a sandały zostały na wydmach. Pójdziesz po nie ?? :-(
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 13:26
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 13:27
                                                    Mam lepszy pomysł. Wezmę Cie na ręce i zaniosę do gospody tam jest też sklepik
                                                    to coś sobie kupisz. Co Ty na to?;-)
                                                  • ka_27 a miała byc kręgielnia :-P 03.11.03, 13:28
                                                    a co wyszło z tego? :-PPPP
                                                  • Gość: Puszek Re: a miała byc kręgielnia :-P IP: *.awacom.pl 03.11.03, 13:33
                                                    Tak czasmi bywa. Zamiast kregielni były sporty walki na świerzym powetrzu. Też
                                                    bobre bo od tego siedzenia za biurkami i klawiaturami kości i stawy nam sie
                                                    zastały. Wię połaczyliśmy przyjemne z pożytecznym a przy okazji była jeszcze
                                                    słoneczna pogoda wieć jest O.K. A w kręgle zagramy moze w środę...Zobaczymy.
                                                  • mandaryn_ka Re: a miała byc kręgielnia :-P 03.11.03, 13:36
                                                    ka_27!
                                                    Miałes z nami sie bawić, a Ty gdzieś uciekłeś ! Wystraszyłeś się , że przegrasz
                                                    >?? :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 13:33
                                                    Hmmm, dopiero teraz mnie pytasz, jak mnie juz wziąłeś :-) ?
                                                    Pomysł ? Hmmm...cóż, podoba mi się :-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 13:34
                                                    Staram sie jak mogę....;-)) Ale widze błysk w oku i aprobatę!!
                                                    Mmrrrrrraaaaaaaauuuuuu!!!
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 13:40
                                                    Oj...to może ja zamknę oczy, skoro Ty tak wszystko w nich widzisz ??
                                                    Aż się rumieniłam :-(
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 13:43
                                                    Ależ nie zamykaj!! Proszę są takie ....MMrrrrrraaauuuu
                                                    A z rumieńcem Ci jest do twarzy Mandaryn_ko! I uśmiechnij sie ;-))
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 13:49
                                                    Oj! :-(
                                                    Zawstydzaj mnie, zawstydzaj...:-(
                                                    A Tak w ogóle to juz dawno przeszlismy miejsce, w którym zostawiłam sandałki.
                                                    Widzisz ?? Wracamy...
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 13:55
                                                    Wedle rozkazu !! Ja nie zawstydzam tylko mówie co widzę;-))
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 13:57
                                                    Puszku...
                                                    Wiesz co ??
                                                    Lubię Cię :-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 14:07
                                                    Mandaryn_ko ...
                                                    Też Cię lubię;-))
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 13:56
                                                    Czemu od dłuższego czasu masz taką ;-( smutną minkę?
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 14:05
                                                    Usiądźmy! :-)
                                                    Rozpal ognisko...
                                                    I nic do mnie nie mów...tak przez parę minut...:-)
                                                    Popatrzmy w te spienione fale...
                                                    Morze ślicznie wygląda o tej porze roku...No i ten błogi spokój, pusta plaża...
                                                    Bardzo mi się tu podoba...
                                                    Wiesz Puszku? Chciałabym sobie zbudować szałas na plaży i zamieszkać tu, na
                                                    zawsze...
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 14:10
                                                    Dobrze Mandaryn_ko ja rozpalę ognisko a Ty odpocznij.
                                                    ...O !! ognisko już się pali wiec siądę jeśli pozwolisz tuż obok Ciebie i tak
                                                    bedziemy patrzeć w dal....
                                                    A nad szałasem pomyślimy. Co Ty na to?;-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 14:15
                                                    Świetny pomysł Puszku...:-)
                                                    Kąpałeś się kiedyś w morzu o tej porze roku ?
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 14:18
                                                    O tej Porze!!!!!!!!!! Bbbbrrrrrrrrrrryyyyyy!! NIE!!!!!!! Woda jest zimna a ja
                                                    nie jestem morsem.A TY kąpałaś sie? No ale chyba nie w naszym tylko w jakimś
                                                    ciepłym, połudnoiwym...Wtedy ja też sie mogę wykąpać;-))
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 14:29
                                                    Nie Puszku, nie kąpałam się ...
                                                    Ale zrobię to teraz!! :-)
                                                    Siedź tu i pilnuj mi ubrania ...:-)
                                                    Brrrrrr, ale zimno!! Ale niech tam, raz się żyje!
                                                    Uwaga wchodzę !!
                                                    Ja ...fale...i gęsia skórka od czubka palców, po czubek głowy. Zanużam sie i
                                                    zaczynam płynąć. Ooooooooj , to zimno...paraliżuje moje ciało i moje ruchy nie
                                                    są takie sprawne...
                                                    Nie będę ryzykować, wychodzę !!
                                                    Puszku......
                                                    Widzisz?? Dokonałam tego!!
                                                    Bbrrrrrrrrr, odchoruję, ale dokonałam tego !! :-)
                                                    No ....powiedz, że jesteś ze mnie dumny ??
                                                  • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 14:34
                                                    Jestem bardzo dumny z Ciebie Mandaryn_ko!! Ale teraz choć szybciutko i okryj
                                                    sie ciepłym kocem. Wtul sie we mnie to sie rozgrzejesz!! Już podaję Tobie
                                                    herbatkę z rumem.
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 14:43
                                                    Oooo, brrrrrr jak mi zimno...
                                                    Puszku cudownie jest się wtulić w Ciebie...:-)
                                                    Ta herbatka napewno pomoże mi się rozgrzać!
                                                    Dziękuję, jesteś bardzo troskliwy...
                                                  • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 14:43
                                                    Oooo, brrrrrr jak mi zimno...
                                                    Puszku cudownie jest się wtulić w Ciebie...:-)
                                                    Ta herbatka napewno pomoże mi się rozgrzać!
                                                    Dziękuję, jesteś bardzo troskliwy...
                              • meg25 Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:22
                                O rany, Mandarynko, tego mi było trzeba...
                                Ał, jakiś robaczek się na mnie wdrapuje, ał, łaskocze hi, hi, hi
                                • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 11:24
                                  Meg!! Ale gdzie ten robaczek się skrada?????? Pasują Wam te stroje ;-))
                                  Mmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
                                  • meg25 Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:34
                                    Oj, Puszku, nie zauważyłam Cię! Chyba spiekę raczka!
                                    Ja nie wiem o co chodzi temu robaczkowi, ojej, zabierz go!!!
                                    Mandarynko, rzuć mi tę bluzę, koniec opalania;)))
                                    • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 11:36
                                      Meg!! Poczekaj!! Najpierw zabiorę robaczka;-)) A potem założysz bluzeczkę.
                                      Tylko gdzie on sie podział? Szukam i szukam a on sie chyba schował...?;-))
                                      • meg25 Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:45
                                        Hej Puszku, właśnie włazi na Twoją nogę, hi, hi, widać to jest robaczka hi,
                                        hi...
                                        • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 11:48
                                          Może i robaczka ale dlaczego na takie duże zęby?? I tak jakoś dziwnie się
                                          patrzy na mnie?? Mrrraaauuu!! Tylko nie w stronę ogonka...!!! Dalaczego zawsze
                                          wszystkie przyciąga mój ogonek??
                                          • meg25 Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:58
                                            Oj Puszku, bo jest p i ę k n y!!!!!:)))
                                • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:26
                                  Meg zbieramy się! Mamy niewiele czasu!
                                  Puszek nas namierzył!
                                  Co proponujesz ?
                                  • meg25 Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:47
                                    Widzisz te drzewa? Wiejemy tam! W lesie łatwiej się zgubić!
                                    Uff, chyba nie zauważył gdzie pobiegłyśmy. Był bardzo zajęty robaczkiem, a
                                    właściwie robaczką;))))
                                    • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:52
                                      No, to wiejemy!
                                      Po drodze nazbieramy liści i zamaskujemy się nimi...
                                      Chorobcia, no to się zaczęło!!;-)
                                      • meg25 Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 12:00
                                        Hej, Mandarynko, skąd te liście? Takie, takie, ałaaaa, to jeż!!! Ratunku,
                                        ukłuł mnie:(((
                                        • mandaryn_ka Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 12:05
                                          Meg zerwij te liscie bukowe, one maja gęste liście. Włóżmy część za siatke na
                                          kasku, resztę w pentelki od guzików.
                                      • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 12:02
                                        No to zaczynamy "polowanko" hihihiiihi mmrrrraauuu!!;-))
                                        pobiegnę za tę wydmę może tam bedą a jak nie to troszkę się poczołgam do
                                        tamtych krzaczków
                                        • meg25 Mandarynko!!! 03.11.03, 12:04
                                          Widzisz, tam za krzaczkiem? Coś się rusza, wygląda całkiem jak ogonek naszego
                                          Puszka!!!!
                                          • mandaryn_ka Re: Mandarynko!!! 03.11.03, 12:21
                                            Meg odbespiecz broń walimy w Puszka !!
                                            Dobra nasza !! :-)
                                            • Gość: Puszek Re: Mandarynko!!! IP: *.awacom.pl 03.11.03, 12:27
                                              Te dziewczyny są niesamowite!! Jak czegoś nie wymyśle to zostanę tu do zimy
                                              Brrrryyyyy!! Dam susa za to drzewo! hluuuuppp!!! Mrrrrraauuuu!!! Tu jest
                                              bagno;-(
                                              Ratunkuuuuuuuu!!!!!!!!!!1
                                              • mandaryn_ka Re: Mandarynko!!! 03.11.03, 12:33
                                                Oj Puszku!! Trzymaj się nieboraku!! Juz pędzę do Ciebie!!
                                                Poczekaj , chwyć się tego kija, zaraz Cię spróbuję wyciągnąć ...
                                                Heeeeeej ciuuuuuuuuuup!!
                                                Heeeeeeeej ciuuuuuuup!!
                                                Uch!! Ale z Ciebie Puszku ciężki klocek !!
                                                Ale udało się !! To jest naważniejsze!
                                                Uffffff!! Ale sie zmęczyłam......
                                                • Gość: Puszek Re: Mandarynko!!! IP: *.awacom.pl 03.11.03, 12:37
                                                  Oj Mandaryn_ko!! Dziekuję za Twoje dobre serduszko!! Gdyby nie Ty to i Puszka
                                                  by już nie było. Uratowałaś mnie wiec jak teraz możemy walczyć? Wiesz co!! Tam
                                                  po drodze widziałem gospodę może pójdziemy tam sie ogrzać i wysuszyć
                                                  futerko...Co Ty na To? Napewno mają Ciepłe Kakao i nie tylko;-))
                                                  • meg25 Re: Mandarynko!!! 03.11.03, 12:44
                                                    A jaaaaa?????
                                                    Ja też chcę kakao i nie tylko;)))
                                                    Zdejmijcie mnie z tego drzewa!!
                                                  • mandaryn_ka Re: Mandarynko!!! 03.11.03, 12:47
                                                    No tak, nie miałabym serca teraz strzelać do Ciebie.
                                                    Mam nadzieję, że to bagno nie było podstępem i nie schwytasz mnie teraz ?:-)
                                                    Trochę Ci nie ufam, ale...czas pokaże, czy moja intuicja mi dobrze radziła :-)
                                                    Chodźmy!
                                                  • Gość: Puszek Re: Mandarynko!!! IP: *.awacom.pl 03.11.03, 12:50
                                                    Wiesz Mandaryn_ko zastanawaiłem sie gdzie jest Meg? Myślałem że poszła do
                                                    gospody ale opatrz w górę ... oooo....tam....widzisz siedzi na drzewie i macha
                                                    do nas. Chyba pomożemy jej zejść.
                                                  • meg25 Re: Mandarynko!!! 03.11.03, 12:53
                                                    No dzięki, myślałam, że już tu będę siedzieć do wieczora. Uciekłam przed
                                                    taaakim dzikiem, zaczepiłam się o gałąź i nie mogłam zleźć. Nie śmiejcie się,
                                                    to nie był warchlaczek, to naprawdę była wieeelka świnia!!!!
                                                  • Gość: Puszek Re: Mandarynko!!! IP: *.awacom.pl 03.11.03, 12:56
                                                    Ależ Meg wierzymy Tobie że to była duża dzika świnia ;-) ale tylko w
                                                    wyobraźni;-)hihihii Bo tu nie ma dzików os 100 lat!! Ale nie przejmuj sie tym
                                                    i choć z nami do gospody. Nikomu nie powiemy jaka to było mmrrrraaaauuu!!
                                                  • meg25 Re: Mandarynko!!! 03.11.03, 13:00
                                                    Hmmm, może rzeczywiście mi się przewidziało? Napiłam się tej herbaty z termosu
                                                    Mandarynki, dobra była wiec wypiłam sporo... Ciekawe co Ona dodała do tej
                                                    herbaty?
                                                    Nieważne, idziemy:)))))
                                                  • Gość: Puszek Re: Mandarynko!!! IP: *.awacom.pl 03.11.03, 13:06
                                                    Coś jednak musiało być w tej herbacie bo jakoś dziwnie sie czuję i chyba widzę
                                                    krasnoludki....
                                                  • meg25 Re: Mandarynko!!! 03.11.03, 13:14
                                                    Widocznie mnie wypiłeś Puszku, dlatego widzisz t y l k o krasnoludki:))))
                                                  • Gość: Puszek Meg IP: *.awacom.pl 03.11.03, 13:18
                                                    Chyba masz racje bo Ty idziesz jakoś tak śmieśniej niż ja! Podejdź do mnie to
                                                    razem bedzie nam sie lepiej szło i łatwiej...;-))
                                                  • meg25 Re: Meg 03.11.03, 13:36
                                                    Oj Puszku, teraz to już w ogóle idziemy jakby nas wichura zwiewała od
                                                    krawężnika do krawężnika:)))
                                                  • Gość: Puszek Re: Meg IP: *.awacom.pl 03.11.03, 13:46
                                                    Meg! Zauważ że jesteśmy w lesie i tu nie ma krawężników. Wiesz co.... może
                                                    zaśpiewamy razem z Krasnoludkami?Co Ty na to? Hej cho!! Hej cho!! Do pracy
                                                    by sie szło....
                                                  • meg25 Re: Meg 03.11.03, 14:13
                                                    Hej ho, hej ho!!!
                                                    Chodźcie krasnoludki z nami, tak, dobrze, mogę Cię nieść na ramieniu, ale nie
                                                    łaskocz mnie za uchem:)))) A Ty proszę, wskakuj do kieszeni:)))
                                                  • Gość: Puszek Re: Meg IP: *.awacom.pl 03.11.03, 14:15
                                                    Meg!! Wyglądasz teraz jak Królewna otoczona Krasnoludkami po środku lasu....
                                                  • meg25 Re: Meg 03.11.03, 14:32
                                                    Oj, Puszku, i tak też się czuję!!!!
                                                    Czy wierzysz już, że widziałam tego dzika?
                                                  • Gość: Puszek Re: Meg IP: *.awacom.pl 03.11.03, 14:38
                                                    W takim wypadku Wierzę Tobie Meg że widziąłaś tego "dzika";-)
                                                    Wiesz co. Masz doprąopiekęze strony kranoludków to dobrze , bo ja muszę już
                                                    znikać. Oni zaopiekują sie Tobą do mojego powrotu. Ddzikuję za miłe spędzony
                                                    czas i życzę miłego popołudnia!! ;--)) Do następnego razu!! Narazie!!!
                                                  • meg25 Re: Meg 03.11.03, 14:46
                                                    Na razie Puszku, rzeczywiście zostawiasz mnie w dobrych rękach:))))Pa
        • ka_27 Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:12
          Efekty będą,
          zoabczysz jak wielkie :-)))
      • Gość: Puszek Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? IP: *.awacom.pl 03.11.03, 11:14
        Witaj Mandaryn_ko!! Miło Cie widzieć!;-)) Co Cię tak zdenerwowało od samego
        rana?
    • arieska Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:28
      W poniedzialek udajemy,ze pracujemy i udzielamy sie na Forum:)
      • ka_27 Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:30
        Ariesko :-)

i pracujemy i udzielamy się,
        w końcu piszemy do siebie :-)))))
        • arieska Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:44
          ka_27 napisał:

> Ariesko :-)
          >
          > i pracujemy i udzielamy się,
          > w końcu piszemy do siebie :-)))))
          W ten prosty sposob laczy sie przyjemne z pozytecznym:)
          • ka_27 Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 10:48

dokładnie,
            pożyteczne z przyjemnym,
            przyjemne z pożytecznym,
            czyli obowiązki i zabawa :-))
            • arieska Re: Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:24
              ka_27 napisał:

> Ariesko :-)
              >
              > dokładnie,
              > pożyteczne z przyjemnym,
              > przyjemne z pożytecznym,
              > czyli obowiązki i zabawa :-))
              Pisze sie na to:) Pozdrawiam.
              • ka_27 Co tu robić w poniedziałkowy poranek...? 03.11.03, 11:27

miłego leniuchowania
                w objęciach miłego lenia :-))