beznadziejniabeznadziejnosci 29.12.08, 22:47 mimo iz zajeta, to strasznie samotna, zaplakana zrezygnowana i zla. dlaczego tak musi byc? czy jest ktos kto moze mi pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Jestem strasznie samotna IP: *.chello.pl 29.12.08, 23:02 nic nie musi... i Ty wiesz, że siła zmiany sytuacji tkwi w Tobie... zastanów się dlaczego jesteś tu gdzie jesteś.. i co możesz zrobić by to nie trwalo zbyt długo... czasem trzeba zacisnąć zęby i odpuścić... lub zacisnąć zęby i przemeblować życie. Spójrz w przeszłośc, terazńiejszość i pomyśl o przyszłości.. Czego chcesz? ...od płakania nie przybędzie ani urody ani lepszego życia...choć czasem te łzy są potrzebne... działaj, zmieniaj, twórz, wybaczaj.. żyj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niel Re: Jestem strasznie samotna IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.08, 20:13 Otrzyj łzy, uśmiech na twarz... i do dzieła :) Odpowiedz Link Zgłoś
beznadziejniabeznadziejnosci Re: Jestem strasznie samotna 30.12.08, 23:48 w przeciwuenstwie do ciebie nie jestem optymistka, ale trzeczywiscie za bardzo uzalam sie nad soba a biedni ludzie jeszcze to czytac musza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: głowa do góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 06:30 oj pesymistko ! nawet forumowiczów uważasz za biednych ludzi :) rady masz bardzo dobre,tylko pozytywne myślenie wyprowadzi Cię z dołka i koniec kropka!!! jesli czujesz ,że nie dasz rady koniecznie odwiedż psychologa,wyleczy duszę Twoją,jeszcze będziesz ćwierkała jak skowronek;) - ze szczęścia zaprosisz nas na szampana ,którego dzisiaj szczególnie-w tym wyjątkowym dniu-kiedy zmieniasz swoją postawę nie żałuj sobie.:)) Głowa do góry,no co tak patrzysz!?-uśmiechnij się ,jutro będzie lepiej... Chcę tu widzieć tylko fajne wpisy z Twojej strony, bo inaczej nie będziem bawili... -piszesz jestem zajęta,-ja też-pracuję :))) tyle na razie ewangelii pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś