Dodaj do ulubionych

Jestem strasznie samotna

29.12.08, 22:47
mimo iz zajeta, to strasznie samotna, zaplakana zrezygnowana i zla. dlaczego
tak musi byc? czy jest ktos kto moze mi pomoc?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Jestem strasznie samotna IP: *.chello.pl 29.12.08, 23:02
      nic nie musi... i Ty wiesz, że siła zmiany sytuacji tkwi w Tobie...
      zastanów się dlaczego jesteś tu gdzie jesteś.. i co możesz zrobić by to nie
      trwalo zbyt długo... czasem trzeba zacisnąć zęby i odpuścić... lub zacisnąć zęby
      i przemeblować życie.
      Spójrz w przeszłośc, terazńiejszość i pomyśl o przyszłości.. Czego chcesz?
      ...od płakania nie przybędzie ani urody ani lepszego życia...choć czasem te łzy
      są potrzebne...
      działaj, zmieniaj, twórz, wybaczaj.. żyj.
    • Gość: niel Re: Jestem strasznie samotna IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.08, 20:13
      Otrzyj łzy, uśmiech na twarz... i do dzieła :)
      • beznadziejniabeznadziejnosci Re: Jestem strasznie samotna 30.12.08, 23:48
        w przeciwuenstwie do ciebie nie jestem optymistka, ale trzeczywiscie za bardzo
        uzalam sie nad soba a biedni ludzie jeszcze to czytac musza. :)
        • Gość: janusznowy Re: głowa do góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 06:30
          oj pesymistko ! nawet forumowiczów uważasz za biednych ludzi :)
          rady masz bardzo dobre,tylko pozytywne myślenie wyprowadzi Cię z dołka i koniec
          kropka!!!
          jesli czujesz ,że nie dasz rady koniecznie odwiedż psychologa,wyleczy duszę
          Twoją,jeszcze będziesz ćwierkała jak skowronek;)
          - ze szczęścia zaprosisz nas na szampana ,którego dzisiaj szczególnie-w tym
          wyjątkowym dniu-kiedy zmieniasz swoją postawę nie żałuj sobie.:))
          Głowa do góry,no co tak patrzysz!?-uśmiechnij się ,jutro będzie lepiej...
          Chcę tu widzieć tylko fajne wpisy z Twojej strony, bo inaczej nie będziem bawili...
          -piszesz jestem zajęta,-ja też-pracuję :)))
          tyle na razie ewangelii pozdr,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka