michaelandro 29.12.04, 23:45 Bywacie? Jesteście? Jeśli tak to jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avventura Re: cafe gazeta.. 30.12.04, 09:14 nie bywam, ale bliska mi osoba od dawna juz tam szuka ....drugiej polowki:) moja kuzynka spotykala sie z wieloma "ciekawymi" odpowiedziami na jej anons, z paroma osobami sie widywala, a teraz jest szczesliwie zakochana:) czyli moze to jest jakis sposob??? Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: cafe gazeta.. 30.12.04, 10:22 no bo właśnie się zastanawiam... :) jak się tam pojawię to dam znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: cafe gazeta.. 31.12.04, 00:59 A ja już jestem :) kto mnie znajdzie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika74 Re: cafe gazeta.. IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 31.12.04, 01:29 ja też bywam.. i na razie różnie smiesznie, strasznie, ciekawie ale nic więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
parawana Większość to jakieś smrody świrnięte 02.01.05, 19:21 - dotyczy głównie facetów - popatrzcie na nicki i opisy. Niektórzy siedzą przy kompie dosłownie non stop i walą takie teksty że makówa siada. Zdarzają się też idioci, którzy sprawdzają, na ile sobie mogą pozwolić. Dziewczyny są spoko, wiem z własnych maili do paru z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: Większość to jakieś smrody świrnięte 03.01.05, 00:08 oj kobiety są baaardzo miłe :) to już wiem :) a tylko trzy dni tam sobie siedze :) Odpowiedz Link Zgłoś
parawana ja tam nie wiem, ale.. 03.01.05, 17:33 jestem w Cafe jakiś czas (ponad 3 dni) i napisały do mnie prawie wyłącznie jakieś świry nieziemskie(faceci), racja, to może być też dziewczę podszywające się pod faceta - tu wszystko jest mozliwe. Ale w kilku wypadkach nie sądzę.. nie będę Ci podawać nicków, chociaż takiemu jednemu chętnie bym dokopała w .. Ogólnie większość męskich postów to ściema, zabawa. Chyba siedzą w robocie i dla rozrywy i ubawu robią sobie jaja. A .. przypadkowo wybrana dziewczyna z Cafe odpowiedziała mi fajnie i mądrze.Stąd myślę, że u facetów z Cafe przeważa - niestety - wielka zgrywa, co mnie wcale nie cieszy. michaelandro napisał: > oj kobiety są baaardzo miłe :) to już wiem :) a tylko trzy dni tam sobie > siedze :) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik74 Re: ja tam nie wiem, ale.. IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 04.01.05, 00:27 ja jestem już dłuzej z paroma się spotkałam i nigdy więcej... masz rację,ze niektórzy to jaja sobie robią piszą, piszą a potem nagle cisza.. jakieś dupki,albo frustraci, którzy lubią sie bawić czyimś kosztem.. chociaz jeden byl w miare normalny,ale nahalny strasznie.. szkoda, bo przeciez są gdzieś normalni,samotni faceci Odpowiedz Link Zgłoś
parawana milosnik-bladych-naleśników.. itp. 04.01.05, 13:12 ja to nawet nie myślę o spotkaniu się :) niestety, sami jacyś porąbańcy się do mnie pozgłaszali nie jestem dziwolągiem, tylko normalną kobietą o miłej powierzchowności :))) normalnie, a ksywki typu "milosnik-bladych-nalesników" albo "zdradź-się-sama" mówią same za siebie :) anik, napisz do jakiejś dziewczyny na Cafe, a zobaczysz różnicę pewnie chodzi o to, że nam, babom bije licznik...a te gnojki na przykład mogą mieć potomstwo prawie do śmierci :))) stąd lubią się pobawić albo wyobrażam sobie, że siedzi takich paru w firmie, robią sobie jaja dl aodreagowania stresu Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: cafe gazeta.. 04.01.05, 00:41 Nie byłem. Nie jestem. Nie będzę. to tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
parawana a jaki masz login? :-))) 04.01.05, 13:13 michaelandro napisał: > a czy mnie już ktoś znalazł? :) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom_77 Re: cafe gazeta.. IP: 194.246.124.* 04.01.05, 14:06 Ja tez tam jestem od wakacji. Zaczalem z ciekawosci, jestem normalnym 100% facetem, nie pisze bzdur, nie skladam "propozycji". Naprawde nie wszyscy jestesmy tacy sami!!!! No i mam juz pare fajnych znajomosci:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziuzia4 3 x 04.01.05, 14:23 mam konto od 3 dni. jak na razie napisało do mnie 3 facetów: jeden w moim wieku (wydaje się normalny), drugi szczyl 7 lat młodszy szukajacy "odważnych kobiet", i trzeci starszy ponad 20 lat ode mnie- ciekawe czego chce :-PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: 3 x 04.01.05, 20:48 no ale to nieładnie tak pisać, że ktoś siedem lat młodszy jest szczylem. Usprawiedliwia Cie jedynie to, że on szuka "odważnych". Spotykałem się z dziewczyną o cztery lata starszą i gdyby nie to, że różnilismy się wrazliwością na świat ;) to byłoby bardzo miło. Chyba taki związek odpowiadałby mi najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziuzia4 Re: 3 x 05.01.05, 08:17 oczywiscie że jest szczylem, w jego wieku powinien sie wziąć do nauki żeby go ze szkoły nie wyrzucili a nie siedziec na randkach proponując szybkie numerki. chyba że to prawiczek który liczy że dużo starsza kobietka go z wdziękiem przeprowadzi przez "drzwi tajemnicy" hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
akirah Re: cafe gazeta.. 04.01.05, 14:27 Ha, mi się wydawało, że znalazłem kobietę "życia" na cafe... Byliśmy ze sobą rok, ale niestety nie wyszło. Choć powiem szczerze, że i tak mam całkiem miłe wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
parawana to czemu ja mam takiego peszka? :-) 04.01.05, 14:43 coś ze mną nie tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nagi instynkt Re: to czemu ja mam takiego peszka? :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:51 czat jest spox, cafe tez Odpowiedz Link Zgłoś
anik74 Re: to czemu ja mam takiego peszka? :-) 04.01.05, 18:26 nie, nie martw się :-) po prostu trafiłaś na tych...trochę odbiegających od oczekiwań;)) i szukaj dalej i nie zrażaj sie;)) powodzenia ja też dalej próbuję... Odpowiedz Link Zgłoś