Gość: men-31 IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 19:42 Zakochalem sie w FR !!!!!!!!! ojej co ja teraz zrobie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 19:45 Nic. Będziesz pisał, póki nie zakochasz się w jakiejś Pani i nie zajmie Ci całego światu. ;D Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
men-31 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 19:48 A jak to ty bedziesz ta pania ???:))hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 20:09 Lepiej nie - dla Twojego własnego zdrowia psychicznego i samopoczucia. ;) Kiedyś napisałam na FR wiersz o sobie, ale nie chcę grzebać w archiwum, więc zacytuję część z pamięci (to jest parafraza średniowiecznego wiersza).: Nie powstrzymasz krąg (w rozumieniu współczesnym - lot) sokoła, Wyrwij serce mandragorze, Wiedz, czym diable są kopytka I dlaczego gasną zorze... Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
men-31 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 20:20 wiesz co !!!!!!! koniecznie musisz znalezc calosc tego wiersza !!!! Jest Fantatstyczny !!! PLISSSSSSSSS Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 20:23 No tak, taka euforia rzeczywiście jest właściwa zakochanym :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 20:28 debi_bebi napisała: > No tak, taka euforia rzeczywiście jest właściwa zakochanym :) A musi rzucać się na sokoła, który niedawno powiedział, że nie zeżre chomika i szczura Meduzy? Swoją drogą - takie kąski? ;DDD Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 20:59 Na sokoła rzadko kto może sie "rzucić", chyba tylko orzeł ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:03 Takich orłów to tu nie widać, chyba, że ukrywają się. Ztresztą - w necie - każdy jest orłem, gorzej ze światem rzeczywistym. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men-31 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 21:06 Zdefiniuj "orzej w świecie rzeczywistym"... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:23 Gość portalu: men-31 napisał(a): > Zdefiniuj "orzej w świecie rzeczywistym"... Facet z tzw. "krwi i kości", a nie ciamajda, która boi się własnego cienia i okaże się, że najlepiej czuje się, gdy kobieta go będzie bronić przed byle pijakiem, który wylazł ze śmietnika i ma nóż, bo chce 5 złotych, a wyżebrać od kogoś nie umie. I również nie "mięśniak", który sądzi, że kobieta powinna... tu dopisz to, co pierwsze przyjdzie na myśl, niewiele się pomylisz, jak skorzystasz ze stereotypowych zasad myślenia (zarówno Pań, jak i Panów).;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
men-31 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:34 wszsytko jasne !! ale uwaga !!!!!!!!!!!!!!! nie oceniaj pochopnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:37 A możesz rozwinąć wypowiedź? :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:39 a co była zwinięta? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:43 Była z rodzaju takich, którym można nadać dowolną interpretację. Nie można mówić, o co chodzi normalnie? Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men-31 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 22:57 Rozumiem ze nie ocenisz faceta na "dzien dobry " ze jest ciamajda i fajtlapa. Dajesz w jakis sposob sie wykazac . Moze masz jakies sprawdzone sposoby , z checia poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 23:02 Nie mam sposobów, ani metod, ani ich nie znam. Ja cenię sobie ludzi. A kto jakim jest? To od Niego zależy. Porozumienie nie zna granic. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:08 ciut lepszy prozatorski i wtedy się obudziłam Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:11 A schizo jescze śpi i śni o klonach :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:17 Kolega Schizo 69 chyba klepie w klawiaturę przez sen i coś we śnie mu się pomyliło, chyba, że ambitnie marzy o moich kontach. Zdyskwalifikował mnie, a teraz zazdrośnie strzeże, bo jeszcze mu ktoś taką prawie 90-letnią partię ukradnie. ;DDDD Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:24 Towarzyszko White.Falcon-przecież obiecałem występ poza konkursem; a nagrody to ja będę rozdawał; p.s. będę stał na straży i pilnował Twej cnoty; Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:31 Schizo, a czym w razie czego będziesz bronił cnoty? Chodzi mi o oręż. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: 13.11.03, 21:35 mam fajny miecz!!! > Schizo, a czym w razie czego będziesz bronił cnoty? Chodzi mi o oręż. Odpowiedz Link Zgłoś
men-31 Re: 13.11.03, 21:36 tylko czy skuteczny !!!! miecz mozna miec ale jeszcz trzeba potrafic sie nim poslugiwac :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: 13.11.03, 21:39 Właśnie, żeby przypadkiem siebie samego nie okaleczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men-31 Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 22:59 Siebie jak siebie, ale dopiero bol bedzie jak zrobi krzywde komus !! to co wtedy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:32 schizo69 napisał: > Towarzyszko White.Falcon-przecież obiecałem występ poza konkursem; > a nagrody to ja będę rozdawał; > > p.s. będę stał na straży i pilnował Twej cnoty; > Na Ciebie to zawsze mogę liczyć. ;DDD Macie coś przeciwko temu, bym zaczęła się podkochiwać wirtualnie i publicznie w Schizo69? Co zrobisz, Scizo69, jak zacznę płakać, że mnie nie lubisz lub - o zgrozo - zdradzasz z jakimiś Paniami na forum? Zapłaczę się, zasmarkam forum. Nie wiesz, co prowokujesz. ;DDD Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:37 Co zrobisz, Scizo69, jak zacznę płakać, że mnie nie lubisz lub - o zgrozo - zdradzasz z jakimiś Paniami na forum? Zapłaczę się, zasmarkam forum. Nie wiesz, co prowokujesz. ;DDD porzucę,zniesławię... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:41 No to jak będziesz pisał na tak zasmarkanym przeze mnie FR? Przede wszystkim nikomu się nie będzie chciało słuchać skrzeczenia starego sokołka i jego żalów i wszystkie godne i romantyczne Panny Ci uciekną. A poza tym - zniesławić kogoś można wtedy, gdy nastąpiły pewne czynności realne, a nie wirtualne. :D Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:47 a oto odpowiedź,tam nie ma ani jednej romantycznej a tym bardziej panny gdy nastąpiły pewne czynności realne, a nie wirtualne. :D > a Ty znowu śnisz - ODJAZD Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:52 A skąd wiesz? Sprawdzałeś dowody wszystkich Forumowiczek? A może pracujesz w USC? ;) Ja nie śnię. Wogóle nie mam praktycznie żadnych snów - tylko czasem sny o lataniu nad nieznanym mi miastem - piękne to sny, z których nie chcę budzić się. Obniżam lot, patrzę na szczegóły ładnych budynków, morza, statków. Ładne sny - ale Ty, jako Nie-Romantyk, nie zrozumiesz ich uroku.:( Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:56 > A skąd wiesz? Sprawdzałeś dowody wszystkich Forumowiczek? A może pracujesz w > USC? ;) ja wszystko wiem > > Ja nie śnię. Wogóle nie mam praktycznie żadnych snów - tylko czasem sny o > lataniu nad nieznanym mi miastem - piękne to sny, z których nie chcę budzić > się. Obniżam lot, patrzę na szczegóły ładnych budynków, morza, statków. Ładne > sny - ale Ty, jako Nie-Romantyk, nie zrozumiesz ich uroku.:( nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 22:03 To dobrze. Tylko nie popadaj w taką pewność, iż wszystko wiesz. Ktoś mądry kiedyś powiedział: "Wiem, bo nie wiem nic".:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 20:26 Mi się nie chce. Gdzieś miałam w jakichś notatkach całość, ale nie chce mi się przerzucać makulatury w domu. Tym bardziej, że pod względem poetyckim nie jest ten wiersz wart takich, które publikują inne osoby, mające dar poetycki. A są tu osoby, które naprawdę piszą ładne wiersze. Nie kryguję się, nic z tych rzeczy. Mam mierny talent poetycki, choć ciut lepszy prozatorski. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś