Dodaj do ulubionych

zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 19:42
Zakochalem sie w FR !!!!!!!!! ojej co ja teraz zrobie !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 19:45
      Nic. Będziesz pisał, póki nie zakochasz się w jakiejś Pani i nie zajmie Ci
      całego światu. ;D

Pozdrv.:)
      • men-31 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 19:48
        A jak to ty bedziesz ta pania ???:))hihihi
        • white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 20:09
          Lepiej nie - dla Twojego własnego zdrowia psychicznego i samopoczucia. ;)

Kiedyś napisałam na FR wiersz o sobie, ale nie chcę grzebać w archiwum, więc
          zacytuję część z pamięci (to jest parafraza średniowiecznego wiersza).:

Nie powstrzymasz krąg (w rozumieniu współczesnym - lot) sokoła,
          Wyrwij serce mandragorze,
          Wiedz, czym diable są kopytka
          I dlaczego gasną zorze...

• men-31 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 20:20
            wiesz co !!!!!!! koniecznie musisz znalezc calosc tego wiersza !!!!
            Jest Fantatstyczny !!! PLISSSSSSSSS
            • debi_bebi Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 20:23
              No tak, taka euforia rzeczywiście jest właściwa zakochanym :)
              • white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 20:28
                debi_bebi napisała:

> No tak, taka euforia rzeczywiście jest właściwa zakochanym :)

A musi rzucać się na sokoła, który niedawno powiedział, że nie zeżre chomika i
                szczura Meduzy? Swoją drogą - takie kąski? ;DDD

• debi_bebi Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 20:59
                  Na sokoła rzadko kto może sie "rzucić", chyba tylko orzeł ?
                  :)
                  • white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:03
                    Takich orłów to tu nie widać, chyba, że ukrywają się. Ztresztą - w necie -
                    każdy jest orłem, gorzej ze światem rzeczywistym. ;)

• Gość: men-31 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 21:06
                      Zdefiniuj "orzej w świecie rzeczywistym"...
                      • white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:23
                        Gość portalu: men-31 napisał(a):

> Zdefiniuj "orzej w świecie rzeczywistym"...

Facet z tzw. "krwi i kości", a nie ciamajda, która boi się własnego cienia i
                        okaże się, że najlepiej czuje się, gdy kobieta go będzie bronić przed byle
                        pijakiem, który wylazł ze śmietnika i ma nóż, bo chce 5 złotych, a wyżebrać od
                        kogoś nie umie. I również nie "mięśniak", który sądzi, że kobieta powinna... tu
                        dopisz to, co pierwsze przyjdzie na myśl, niewiele się pomylisz, jak
                        skorzystasz ze stereotypowych zasad myślenia (zarówno Pań, jak i Panów).;)

• men-31 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:34
                          wszsytko jasne !! ale uwaga !!!!!!!!!!!!!!! nie oceniaj pochopnie !!!
                          • white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:37
                            A możesz rozwinąć wypowiedź? :)

• schizo69 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:39
                              a co była zwinięta?
                              • white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:43
                                Była z rodzaju takich, którym można nadać dowolną interpretację. Nie można
                                mówić, o co chodzi normalnie?

• Gość: men-31 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 22:57
                              Rozumiem ze nie ocenisz faceta na "dzien dobry " ze jest ciamajda i fajtlapa.
                              Dajesz w jakis sposob sie wykazac . Moze masz jakies sprawdzone sposoby , z
                              checia poczytam
                              • white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 23:02
                                Nie mam sposobów, ani metod, ani ich nie znam. Ja cenię sobie ludzi. A kto
                                jakim jest? To od Niego zależy. Porozumienie nie zna granic. :)

• schizo69 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:08
                      ciut lepszy prozatorski

i wtedy się obudziłam
                      • debi_bebi Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:11
                        A schizo jescze śpi i śni o klonach :)
                        • white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:17
                          Kolega Schizo 69 chyba klepie w klawiaturę przez sen i coś we śnie mu się
                          pomyliło, chyba, że ambitnie marzy o moich kontach. Zdyskwalifikował mnie, a
                          teraz zazdrośnie strzeże, bo jeszcze mu ktoś taką prawie 90-letnią partię
                          ukradnie. ;DDDD

• schizo69 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:24
                            Towarzyszko White.Falcon-przecież obiecałem występ poza konkursem;
                            a nagrody to ja będę rozdawał;

p.s. będę stał na straży i pilnował Twej cnoty;
                            • debi_bebi Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:31
                              Schizo, a czym w razie czego będziesz bronił cnoty? Chodzi mi o oręż.
                              • schizo69 Re: 13.11.03, 21:35
                                mam fajny miecz!!!

> Schizo, a czym w razie czego będziesz bronił cnoty? Chodzi mi o oręż.
                                • men-31 Re: 13.11.03, 21:36
                                  tylko czy skuteczny !!!! miecz mozna miec ale jeszcz trzeba potrafic sie nim
                                  poslugiwac :)
                                  • debi_bebi Re: 13.11.03, 21:39
                                    Właśnie, żeby przypadkiem siebie samego nie okaleczyć!
                                    • Gość: men-31 Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 22:59
                                      Siebie jak siebie, ale dopiero bol bedzie jak zrobi krzywde komus !! to co
                                      wtedy ??
                            • white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:32
                              schizo69 napisał:

> Towarzyszko White.Falcon-przecież obiecałem występ poza konkursem;
                              > a nagrody to ja będę rozdawał;
                              >
                              > p.s. będę stał na straży i pilnował Twej cnoty;
                              >
                              Na Ciebie to zawsze mogę liczyć. ;DDD Macie coś przeciwko temu, bym zaczęła się
                              podkochiwać wirtualnie i publicznie w Schizo69?

Co zrobisz, Scizo69, jak zacznę płakać, że mnie nie lubisz lub - o zgrozo -
                              zdradzasz z jakimiś Paniami na forum? Zapłaczę się, zasmarkam forum. Nie wiesz,
                              co prowokujesz. ;DDD

• schizo69 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:37
                                Co zrobisz, Scizo69, jak zacznę płakać, że mnie nie lubisz lub - o zgrozo -
                                zdradzasz z jakimiś Paniami na forum? Zapłaczę się, zasmarkam forum. Nie wiesz,
                                co prowokujesz. ;DDD

porzucę,zniesławię...
                                • white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:41
                                  No to jak będziesz pisał na tak zasmarkanym przeze mnie FR? Przede wszystkim
                                  nikomu się nie będzie chciało słuchać skrzeczenia starego sokołka i jego żalów
                                  i wszystkie godne i romantyczne Panny Ci uciekną. A poza tym - zniesławić kogoś
                                  można wtedy, gdy nastąpiły pewne czynności realne, a nie wirtualne. :D

• schizo69 Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:47
                                    a oto odpowiedź,tam nie ma ani jednej romantycznej a tym bardziej panny

gdy nastąpiły pewne czynności realne, a nie wirtualne. :D
                                    >
                                    a Ty znowu śnisz
                                    -
                                    ODJAZD
                                    • white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:52
                                      A skąd wiesz? Sprawdzałeś dowody wszystkich Forumowiczek? A może pracujesz w
                                      USC? ;)

Ja nie śnię. Wogóle nie mam praktycznie żadnych snów - tylko czasem sny o
                                      lataniu nad nieznanym mi miastem - piękne to sny, z których nie chcę budzić
                                      się. Obniżam lot, patrzę na szczegóły ładnych budynków, morza, statków. Ładne
                                      sny - ale Ty, jako Nie-Romantyk, nie zrozumiesz ich uroku.:(

• schizo69 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:56

> A skąd wiesz? Sprawdzałeś dowody wszystkich Forumowiczek? A może pracujesz w
                                        > USC? ;)

ja wszystko wiem
                                        >
                                        > Ja nie śnię. Wogóle nie mam praktycznie żadnych snów - tylko czasem sny o
                                        > lataniu nad nieznanym mi miastem - piękne to sny, z których nie chcę budzić
                                        > się. Obniżam lot, patrzę na szczegóły ładnych budynków, morza, statków. Ładne
                                        > sny - ale Ty, jako Nie-Romantyk, nie zrozumiesz ich uroku.:(

nie rozumiem
                                        • white.falcon Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 22:03
                                          To dobrze. Tylko nie popadaj w taką pewność, iż wszystko wiesz. Ktoś mądry
                                          kiedyś powiedział: "Wiem, bo nie wiem nic".:)

• schizo69 : 13.11.03, 22:11
                                            dlatego właśnie ja za mądry nie jestem

-
                                            ODJAZD
                                            • white.falcon Re: : 13.11.03, 23:04
                                              A ja głupotą się nie chwalę. :D

• schizo69 Re: : 14.11.03, 13:17
                                                nie???
                                                przecież codziennie pisujesz na fr
            • white.falcon Re: zakochalem sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 20:26
              Mi się nie chce. Gdzieś miałam w jakichś notatkach całość, ale nie chce mi się
              przerzucać makulatury w domu. Tym bardziej, że pod względem poetyckim nie jest
              ten wiersz wart takich, które publikują inne osoby, mające dar poetycki. A są
              tu osoby, które naprawdę piszą ładne wiersze. Nie kryguję się, nic z tych
              rzeczy. Mam mierny talent poetycki, choć ciut lepszy prozatorski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka