dwausmiechy 19.03.09, 19:49 www.youtube.com/watch?v=vXe_33xgpCo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwausmiechy Re: ...... 19.03.09, 21:41 a weźże sobie przyhołub wreszcie jakąś panią do obsługi a nie psuj mi muzycznych nastrojów konsumpcją Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: ...... 20.03.09, 09:26 dwausmiechy napisała: > a weźże sobie przyhołub wreszcie jakąś panią do obsługi a nie psuj mi muzycznyc > h > nastrojów konsumpcją - jeśli chcesz by moje serce zabiło mocniej dla Ciebie to muszą być naleśniczki. I wtedy razem posłuchamy Verdiego, choćby Rigoletto. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ...... 20.03.09, 10:49 a zdradź mi - gdzie wyczytałeś , że ja czegoś od Ciebie chcę?? Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: ...... 20.03.09, 15:22 dwausmiechy napisała: > a zdradź mi - gdzie wyczytałeś , że ja czegoś od Ciebie chcę?? - ups, widzę, że mogłyby mi zaszkodzić te naleśniczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ...... 21.03.09, 10:39 co ja mam do jakichs Twoich wymyslonych naleśników? Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: ...... 21.03.09, 11:17 dwausmiechy napisała: > co ja mam do jakichs Twoich wymyslonych naleśników? > - Ty masz je zrobić, Kochanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ...... 21.03.09, 11:46 <lol> Kochanie? doprawdy tupet 'niektórego gatunku męzczyzn' oscyluje na granicy bezczelności i co najmniej przekracza dobry smak. www.youtube.com/watch?v=cFXhd2FvotE może tu poszukaj 'ciasta' www.youtube.com/watch?v=oQJUux7qSCA bye Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: ...... 21.03.09, 12:40 dwausmiechy napisała: > <lol> Kochanie? doprawdy tupet 'niektórego gatunku męzczyzn' oscyluje n > a granicy > bezczelności i co najmniej przekracza dobry smak. - jakżeś taka dama, to się kochaj sama :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ...... 22.03.09, 15:19 dziękuję za łaskawe przyzwolenie;). wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ...... 19.03.09, 21:51 Ela...a do czego Ci potrzebny?? chyba nie do gotowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_lia Re: ...... 19.03.09, 22:02 od czegos ,trzeba zaczac..kolejny test kulinarny,kaczka z jabłkami:-DD a tak nawiasem piszc,az w tak młodych kucharzach nie gustuje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ...... 20.03.09, 10:53 www.youtube.com/watch?v=RGDdHnSFJYM tu jest kaczka. ale prawdę mówiąc chyba chcieli nią odstraszyć gości :-/ jakaś taka...nieładna. moja była zdecydowanie apetyczniejsza :) i ten smak.... mniam. a kucharz....może ma starszego "mistrza" gdzieś obok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_lia Re: ...... 20.03.09, 20:06 kaczuszka ,nie skłania do konsumpcji...kuchareczka,tez jakas niemrawa:-DD dzis wchłonełam ulubiona kwasniczke i lina w smietanie...jak mysle o jedzeniu,to juz nie chce mi sie jesc;-D a kucharz"mistrz"przydałby sie do rozmasowania najedzonego brzuszka i nie tylko...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ...... 21.03.09, 10:37 kuchareczka słabo odżywiona chyba :) Mistrz.. brzuszek może sobie darować, tym bardziej najedzony, ale plecki itd? tia...:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
e_lia Re: ...... 21.03.09, 18:49 nie ma jak całosciowy,z duza iloscia oliwki,do tego ciepłe kamienie i sprawne dłonie masazysty:-) i chwila zadumy:-) www.youtube.com/watch?v=iB3omerD3vo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ...... 22.03.09, 11:17 :) a "na szybko" to można kolegę w pracy poprosić ;) na ogół są uczynni www.youtube.com/watch?v=TKDf5h3inDM Odpowiedz Link Zgłoś
e_lia Re: ...... 23.03.09, 19:21 konik ,to mi sie zupełnie inaczej kojarzy...cokolwiek ,przyjemnie;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś