white.falcon 30.11.03, 22:52 Jak najbardziej serdeczne życzenia wszystkiego, co się Tobie zamarzy składa Falconetta.:) Pozdrv.:) P.S. Poproszę o dopisywanie się. Niech Apf ma Święto na FR.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zahedan Re: Życzenia dla Apf-a :) IP: *.protonet.pl 30.11.03, 23:01 jaka to okazja byc? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Życzenia dla Apf-a :) 30.11.03, 23:09 Zahedan, przyzwyczajaj się do polskich realiów. Dzisiaj są imieniny Apf-a.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: Życzenia dla Apf-a :) 01.12.03, 00:41 white.falcon napisała: > Zahedan, przyzwyczajaj się do polskich realiów. Dzisiaj są imieniny Apf-a.:) > a nie wystarczylo grzecznie poinformowac Zahedana o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Życzenia dla Apf-a :) 01.12.03, 00:46 Co było w tym niegrzecznego? Zahedan nie odebrał tego tak, a nie ma w tym, co napisałam żadnych ataków personalnych, czy innych.:) Może złóż spóźnione życzenia, a nie wszczynaj kłótni o drobiazg.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: Życzenia dla Apf-a :) 01.12.03, 16:46 Najlepszego Apf :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Re: Życzenia dla Apf-a :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 16:57 Solenizant pewnie jeszcze "dogorywa", a raczej "odgorywa" po imieninach;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Życzenia dla Apf-a :) 02.12.03, 21:38 To tym bardziej mu będzie miło, jak przeczyta życzenia.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Re: Życzenia dla Apf-a :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 23:52 OK, więc ja życzę miłego "odgorywania" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Życzenia dla Apf-a :) 03.12.03, 00:10 Żeby nie było, że nie złożyłem, są gdzieś na innym wątku:) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś