dmali1
14.10.10, 08:44
Miałam 4 typy
Quinny buzz4 -nie bardzo- wielki, gondola za nisko osadzona mam wrażenie , że te dwa kółka z przodu utrudniają prowadzenie i powiększają go, w necie wydawał mi się zgrabniejszy
Graco Symbio zrobił na mnie najlepsze wrażenie bardzo łatwo się prowadzi niewiarygodnie lekki, troszkę ściemniają z przekladaną rączką bo gdy duże koła są z przodu prowadzenie to masakra .Brak regulacji wysokości rączki co dla mojego męża( 192 cm wzrostu )może być problemem , ciut mała gondola ale dziecko będzie ze stycznia więc może na wiosnę bez kombinezonu się zmieści
-Peg perego skate za duży, a ponadto ten patent ze składaniem spacerówki z gondoli to nieporozumienie dziecku nie może być wygodnie
-Implast Bolder ecoline to moloch poprostu wielki, ciężki odpada
I natknęłam się na Delti Emu bardzo mi się spodobał lekki, gondola nisko ale można dokupić adaptery na których jest wyżej, spacerówka również dosyć wygodna bardzo lekko się prowadził ale ....no właśnie przeczytałm o nim opinie na forum i w większości są złe I co robić dziewczyny???? Biorę jeszcze po uwagę BUZZA 3 wydaje się mniejszy od 4 czy możecie coś doradzić nie chcę wielkich pompowanych kół bo będę musiała go wnosić na 2 piętro mieszkam na obrzeżach miasta więc zależy mi aby wózek był dosyć mały i łatwo się składał Ach w necie znalazłam prawie ideał PHIL&TEDS SMART BUGY wydaje się lekki, zwrotny tylko martwi mnie brak możliwości regulacji oparcia spacerówki(jeden poziom) co myślicie??