Dodaj do ulubionych

pięknie...

17.12.03, 11:47
jest piękna pogoda, w górach śnieg i działają wyciągi, gwaizdka za tydzień,
za dwa dni mam 9 dni wolnych od pracy, mieszkam sobie ładnie i w ogóle
jestem zadowalona z życia. POzdrawiam wszystkich i za darmo rozdaję
pozytywną energię :)
Obserwuj wątek
    • ka_27 pięknie... 17.12.03, 11:49
      Witaj Harriet :-)

a mówiłem, że Kicia będzie rozkosznie mruczeć? :-)))))))
      • harriet_makepeace Re: pięknie... 17.12.03, 12:11
        czesc ka. blagam, nie obraz sie, ale blagam daj pokoj wasc tej kici... jezeli
        juz to na mnie cale dziecinstwo mama, dziadek i ciotki mowili mysia. a poza
        tym to ja jestem zdecydowana psiara wiec bycie kotkiem byloby hipokryzja.
        KICIA JUZ NIE POWROCI ! :))))))))))) wymysl jakies inne zwierzatko.
    • arieska Re: pięknie... 17.12.03, 11:50
      harriet_makepeace napisała:

> jest piękna pogoda, w górach śnieg i działają wyciągi, gwaizdka za tydzień,
      > za dwa dni mam 9 dni wolnych od pracy, mieszkam sobie ładnie i w ogóle
      > jestem zadowalona z życia. POzdrawiam wszystkich i za darmo rozdaję
      > pozytywną energię :)
      A ja nie moge isc na urlop,chlip.Najwiecej roboty,a poza tym towarzystwo z
      pokoju wczesniej cichcem wzielo urlop,on i ktos musi kiblowac:(
    • mandaryn_ka Re: pięknie... 17.12.03, 12:03
      Siedzę sobie sama od dziś w moim nowym pokoju, którego mi wszyscy zazdroszczą...
      Jest cicho, spokojnie...
      Nie mam do kogo buzi otworzyć i z kim się pokłócić ;-)
      Ale jest ogólnie ok !

Pozdrawiam Cię Harriet i wszystkich, którzy przeczytają mój post!
      • arieska Re: pięknie... 17.12.03, 12:06
        Pozdrowienia zwrotne,mandarynko:)
        • mandaryn_ka Re: pięknie... 17.12.03, 12:07
          Dzięki Ariesko! :-)
          • harriet_makepeace Re: pięknie... 17.12.03, 12:09
            No i jak dziewczyny? Prezenty kupione?
            • arieska Re: pięknie... 17.12.03, 12:11
              Wczoraj zakonczylam sprawe prezentow.Uniknelam najwiekszego tloku,strach
              myslec,co bedzie tuz przed swietami,brr.
            • mandaryn_ka Re: pięknie... 17.12.03, 12:13
              Jecie nieeee...
              Wybieram się w sobotę, będę miała więcej czasu, żeby połazić po sklepach, bo na
              tygodniu jakoś nie mogę się zebrać...
              • harriet_makepeace Re: pięknie... 17.12.03, 12:15
                ja juz wszystko. zreszta w tym roku nie mam ich duzo do kupienia. a zwlaszcza
                odpadl mi ten najbardziej klopotliwy - prezent dla dempseya :)
                • mandaryn_ka Re: pięknie... 17.12.03, 12:19
                  Ha, ha no tak ! ;-)
                  Na to konto ( bo jakby nie patrzeć, jesteś dzięki temu zarobiona ;-) )powinnaś
                  sobie kupić coś z czego od dłuższego czasu rezygnowałaś ...z różnych względów
                  • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 12:27
                    Witajcie Najmilsze Dziewuszki!!!:)))
                    Niektóre w Was to wiedzą, że żyją (czyt. Harriet), ja o własnym pokoju mogę
                    sobie pomarzyć (zazdroszczę Mandarynko), a jeśli chodzi o prezenty to
                    niestety... jeszcze kilku mi brakuje.:)))
                    Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i ciepło!!!
                    • harriet_makepeace Re: pięknie... 17.12.03, 12:30
                      czolem meg :)))) powodzenia w polowaniu na prezenty :)
                      • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 13:25
                        Oj, przyda się! Czasu, czasu mi trzeba i prezenty będą w komplecie!:)))
                    • mandaryn_ka Re: pięknie... 17.12.03, 12:31
                      Witaj Meg!
                      Miło Cię widzieć ! :-)
                      Piosenusia na dzień dobry dla Ciebie jest na sąsiednim wątku ! :-)

Słonecznych przyjemności do końca dnia życzę !
                      • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 13:23
                        Dzięki Mandarynko za pamięć! Nie mogę Ci się odwzajemnić bo... nie mam takiej
                        super pamięci jak Ty!:)))
                        Ale nucę: la la la la la
                        :))))
                    • arieska Re: pięknie... 17.12.03, 12:32
                      meg25 napisała:

> Witajcie Najmilsze Dziewuszki!!!:)))
                      > Niektóre w Was to wiedzą, że żyją (czyt. Harriet), ja o własnym pokoju mogę
                      > sobie pomarzyć (zazdroszczę Mandarynko), a jeśli chodzi o prezenty to
                      > niestety... jeszcze kilku mi brakuje.:)))
                      > Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i ciepło!!!
                      Czesc Meg,rowniez witam serdecznie:)
                      • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 13:28
                        Ariesko! Jesteś bardzo roztropną dziewczynką! Ja co roku obiecuję sobie, że
                        kupię wcześniej prezenty... i znowu to samo!:)))
                        • arieska Re: pięknie... 17.12.03, 13:57
                          meg25 napisała:

> Ariesko! Jesteś bardzo roztropną dziewczynką! Ja co roku obiecuję sobie, że
                          > kupię wcześniej prezenty... i znowu to samo!:)))
                          To sie ladnie nazywa obiecanki-cacanki;)))
                          • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 14:03
                            Dobrze, że nie dokończyłaś;)))
                            Dziękuję:)))
                            • arieska Re: pięknie... 17.12.03, 14:06
                              meg25 napisała:

> Dobrze, że nie dokończyłaś;)))
                              > Dziękuję:)))

Hihi,celowo nie dokonczylam,bo za gluptasa Cie nie uwazam:)
                              • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 14:13
                                Kurczę, Ariesko, jesteś też wspaniałomyślna!;)))
                                Bardzo Cię lubię:)))
                                • arieska Re: pięknie... 17.12.03, 14:31
                                  meg25 napisała:

> Kurczę, Ariesko, jesteś też wspaniałomyślna!;)))
                                  > Bardzo Cię lubię:)))

Wzajemnie.Milutko mi sie od razu zrobilo,a mam w pracy ciezki dzien i chlone
                                  jak gabka wszystkie mile slowa:)
                                  • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 14:38
                                    Byle do Świąt! A potem... od nowa!:)))
                  • harriet_makepeace Re: pięknie... 17.12.03, 12:28
                    alez oczywiscie, bedzie to "ten glupi" harry potter - wszystkie 5 tomow po
                    polsku jak juz sie ukaze piaty - inie omieszkam go jeszcze raz przeczytac. -
                    prezent w holdzie dempseyowi ktory szczerze nie znosi tej serii :))))))) czyz
                    nie jestem zlosliwa? :)
                    • mandaryn_ka Re: pięknie... 17.12.03, 12:35
                      Nie jesteś złośliwa ! :-)
                      Poprostu znakomicie potrafisz odreagować na minione " trudne chwile". A to
                      tylko zaleta !
                      • harriet_makepeace Re: pięknie... 17.12.03, 12:37
                        :))))))))) tak, ku memu najwyzszemu zaskoczeniu czuje sie swietnie. i ku
                        zaskoczeniu dempseya hehe :)
    • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 12:41
      Ale super ! Prawie wszystkie moje ulubione forumowiczki na jednym wątku ;-)
      Witajcie :-)))
      • harriet_makepeace Re: pięknie... 17.12.03, 12:44
        witaj :) masz zapotrzebowanie na pozytywna energie ? :)
        • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 12:45
          Cześć Kobieto - Harieto ! Nie mam zapotrzebowania na pozytywną energię ! Ja mam
          cholerne zapotrzebowanie ! Podziel się i wybacz mało wyszukane słownictwo ;-)
          • harriet_makepeace Re: pięknie... 17.12.03, 12:50
            Przyjmij zatem pierwsza dawke cudownego leku:
            O przystojny i madry mezczyzno z krwii i kosci! Fajny, mily i z poczuciem
            humoru :)))) dzisiaj swiat ci sprzyja bo nieomylna harrieta tak
            postanowila :))))))
            • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 12:53
              Pierwsza część bardzo mi się podoba. Mogę użyć mojego ulubionego
              czasownika "łechtać" ;-) Używam go w zdaniu: mile połechtałaś Harieto moją
              męską próżność ;-)
              ale dalczego tylko dzisiaj świat mi ma sprzyjać ? liczyłem na wieczyste
              sprzyjanie ;-)
              • harriet_makepeace Re: pięknie... 17.12.03, 12:59
                moj drogi - to byla pierwsza dawka li tylko, a gdybym ci dala energii na
                reszte zycia od razu to juz byc nie chcial ze mna rozmawiac :))))))))))
                • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 13:01
                  Harieto ! Z Tobą zawsze, o każdej porze i na każdy temat ;-)
                  • harriet_makepeace Re: pięknie... 17.12.03, 13:04
                    ciesze sie. no to inaczej - b. latwo sie przyzwyczajamy do rzeczy dobrych i po
                    pewnym casie unajemy je za standard - i jezeli za szybko spelnisz wszystkie
                    swoje pragnienia to juz potem nie ma nic dalej. a poza tym nie da rady byc
                    optymista 24/7. Czasem chwila zadumy i smutku to odpowiednia
                    przeciwwaga. :)))))
                    • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 13:09
                      oj hariet ! tematów do smutku i zadumy jest az nadto ! Dlatego potrzebna jest
                      stosowna przeciwwaga ;-) pragnień do spełnienia jest cała fura...
                      a to, że przyzwyczajamy się do dobrych rzeczy to fakt. Dla mnie standardem jest
                      FR i parę osób szczególnie przeze mnie ulubionych z Tobą w ścisłej czołówce
                      oczywiście :-)
                      • harriet_makepeace Re: pięknie... 17.12.03, 13:25
                        :)))))))) w takim razie zdecydowanie do konca roku bedzie ci sie switnie
                        wiodlo, wszystkie przeszkody beda natychmiast uwuwane ci spod nog, swiat cie
                        bedzie cholubil, ludzie cie beda podziwiac. A od nowego roku sam zaczniesz
                        pracowac nad swoim szczeciem :)))))))))
                        • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 13:28
                          o to z Ciebie diabeł nie kobieta ! Tak diametralnie wszystko zmienić w moim
                          życiu ;-) Niech no się tylko nie sprawdzi ! Złożę taką reklamację że hej ;-)))
                          • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 13:31
                            Hej, przepraszam, że się wtrącę, ale może byś tak Harrietko i mnie jakąś
                            odmianę losu wywróżyła? Może być malutka ale... znacząca;))))

Witaj Hetakusie Wspaniały!!!:))))
                            • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 13:32
                              Witaj Piękna i Powabna Meg :-)
                              • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 13:35
                                Oj, oj... serduszko moje wali jak szalone;)))

Uśmiech na Hetakusowym obliczu jest?
                                Bo na moim i owszem:))))
                                • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 13:42
                                  a dlaczegóż tak wali serce Twe ? biegałaś moze po schodach ? ;-)))
                                  uśmiech mój szeroki jest i szczery :-)))
                                  • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 13:46
                                    To na widok Hetakusowego pozdrowienia serce me zwariowało;))(u mnie tylko
                                    windy):))
                                    Lubię Twój uśmiech Hetakusie!
                                    :))
                                    • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 13:53
                                      O jak miło :-))) A u mnie nie ma windy :-( Musze drałować nogami na najwyższe
                                      piętro w moim budynku. Co prawda w budynku są tylko dwa piętra, ale zawsze to
                                      mam gorzej niż Ty ;-(((
                                      Lubię Meg Twe śmiechy, uśmiechy i miny wesołe :-))
                                      I posty Twe lubię też :-) O, jeszcze jak !
                                      • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 14:01
                                        A czekoladki z nadzieniem karmelowym lubisz?
                                        A co ja się pytam, łap!
                                        Pycha, prawda?
                                        Dostałam dziś dużo różnych pyszności, nawet wino białe i czerwone, o, i piękny
                                        ananas!! Ale będę miała przyjemne popołudnie:))))
                                        • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 14:05
                                          O, a jakaż to okazja ? Może trzej królowie przynieśli dary, ale to ciut za
                                          wcześnie ;-)
                                          Ha, ha z czekoladek to ja najbardziej lubię białe, półwytrawne wino ;-)
                                          • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 14:11
                                            Ha, ha, chyba mogłam się założyć, że tak właśnie jest!
                                            To dary od firm, z którymi mam kontakty, miłe świąteczne gesty:))
                                            No jak? Smakuje czekoladka? No, wiem, że to nie to co Hetakusy lubią
                                            najbardziej ale...
                                            Winko będzie kiedy indziej!;))
                                            • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 14:15
                                              No, nie bądź skąpa ;-) podziel się winem. No chociaż z pół butelczyny ;-)
                                              zdobądź się i Ty na "miły, świąteczny gest" ;-)
                                              • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 14:19
                                                Hmmm, a zasłużyłeś? Niech pomyślę, hmmm....
                                                :))))
                                                Dla Ciebie białe, dla mnie czerwone!
                                                A połowę ananasa też chcesz? Już kroję...
                                                I te czekoladki z alkoholem dorzucę...
                                                Oj, orzechy! Nie, orzechów Ci nie dam:))))

Widzisz jak ze mnie dobra kobieta?;)))
                                                • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 14:32
                                                  No, ale żebyś się podzieliła to musiałem Cię trochę pomolestować ;-)
                                                  No, dobrze, zjedz orzechy ale za to dolej jeszcze troche wina ...
                                                  ;-)
                                                  • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 14:37
                                                    Ha! Hetakusie, z tym molestowaniem to lepiej uważaj...;)))
                                                    Mogę Ci dolać! Hmmm, wina oczywiście:))))
                                                    Ale, ale, jakiś dziwny uśmieszek błąka się na Twoich ustach, a oczy...
                                                    patrzą... tak jakoś... pst. Nie powiem głośno, bo wszyscy usłyszą.;)))
                                                  • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 14:42
                                                    Wiem, że molestowanie grozi poważnymi konsekwencjami ale
                                                    jakoś nie mogę się oprzeć ;-)
                                                    Nalej, nalej ;-) Po winie jestem odważniejszy i bez obaw
                                                    patrze w Twe oczęta ;-)
                                                  • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 14:50
                                                    Ciekawe co też Ty w nich widzisz?;)))
                                                    Hetakusie, butelka prawie się kończy, ale jak będziesz grzeczny...
                                                    To otworzę drugą!
                                                    Hej, tu nie ma muzyki, Hetakusie...
                                                    :)))
                                                  • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 14:53
                                                    Ech, te iskierki Twoje ;-)))
                                                    Nie masz może oliwek do tego wina ?
                                                    To może pójdę kupić i przy okazji
                                                    przyniose jakieś płyty, no i ze dwie butelki wina
                                                    oczywiście ;-)
                                                  • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 14:57
                                                    Hetacusie, jak my wypijemy jeszcze dwie butelki to jutro młot pneumatyczny w
                                                    główkach będziemy mieli:))))
                                                    Jesteś na to gotowy?
                                                    (Bedziemy się jutro leczyć);)))
                                                  • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 15:00
                                                    to pójdziemy na zwolnienie, znajomy lekarz nam wypisze ;-)
                                                    przypominam jeden z moich ulubionych cytatów: "bawmy się, bo nie wiadmomo czy
                                                    świat potrwa jeszcze dwa tygodnie" ;-). A to ja jeszcze zamówię pizzę !
                                                  • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 15:07
                                                    Z podwójnym serem! Tak jest Hetakusie, bawmy się! A co tam!
                                                    Otwórz wino, a zanim przyniosą pizzę skoczę do kuchni i zrobię parę koreczków.
                                                    Ogóreczek, serek, grzybek, papryczka i wykałaczka:)
                                                    Oj, oddawaj, ta papryczka jest bardzo...
                                                    Ostra!!!
                                                    Wody? Już, pij szybko....
                                                  • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 15:10
                                                    Ależ to moja ulubiona papryczka piri - piri ;-)
                                                    Ale doznanie, ufff !
                                                    Jeszcze kęs ;-)
                                                    Popiję winem, nie wodą ;-)
                                                  • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 15:14
                                                    Będziesz zionął ogniem jak smok!
                                                    Mam nadzieję, że mnie nie połkniesz z rozpędu! Aaaaaa...
                                                  • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 15:17
                                                    Ty będziesz na deser ;-)
                                                  • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 15:20
                                                    No mój drogi Hetacusie, jak Ty zjesz taaaki deser to....
                                                    znowu będzie potrzebny dziurawiec!!!;)))
                                                  • hetacus Re: pięknie... 17.12.03, 15:23
                                                    ha, ha a kto tu mówi o jedzeniu,
                                                    może mam zamiar skraść Ci parę buziaków ;-)
                                                    Ojej, chyba nie zdążę, godzina czarów mija :-(((
                                                    Miłej reszty dnia Meg !
                                                  • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 15:25
                                                    I to w takiej chwili;)))

Miłego popołudnia! Pa, pa!
                            • harriet_makepeace Re: pięknie... 17.12.03, 14:17
                              Duza przesylka pozytywnej energii dla Meg!!!!!!!
                              Niestety znowu musze poracowac :(((( i pewnie sobie juz z wami nie popisze za
                              bardzo :(
                              • meg25 Re: pięknie... 17.12.03, 14:20
                                Dzięki Harriet!!!!!!!
                                :)))))))))))))))))))))
    • von-koza Re: pięknie... 17.12.03, 14:09
      No to pieknie :)
      Tylko nogi nie złam :)))
      Udanego wypoczynku.

Pozdrawiam
      • harriet_makepeace Re: pięknie... 17.12.03, 14:16
        gdyby kozka nie skakala to by nozki nie zlamala :) ale to chyba raczej nie o
        mnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka