jepat 16.11.05, 23:39 Podobno ma stanąć przy PCK (news) :-) . I jeszcze jedno ,dziwnym zbiegiem okoliczności przed każdym większym okresem zakupowym w Krasnym ,ceny u kupców krasnostawskich rosną o ok.30 %. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batongazeta.pl Re: Biedronka 18.11.05, 11:38 i nie tylko biedronka. najprawdopodobniej jeszcze PLUS albo inny dyskont.I o to chodzi.A co do kupców ceny muszą rosnąć, bo cała krasnostawska budżetówka dostaje talony na święta od nich (tzn. szefowie szkół. urzedów wykupują je dla swoich pracowników) Potem są ogniska, bale itp. Kupcy krasnostawcy to chyba brzmi zbyt szumnie. dla mnie to są drobni handlarze. nabrali kredytów na drobne inwestycje, dorabiają jako myjodupy we włoszech i niesamowicie wyzyskują swoich pracowników. Może porządna konkurencja przetrzepie im dupy. mnie i tak opłaci się jeździć raz na tydzień do tesco w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Biedronka 18.11.05, 17:44 batongazeta.pl napisał: Może porządna konkurencja przetrzepie im dupy Jak patrzę na podejście do klienta to jestem za tym porządnym przetrzepaniem. Dziwi mnie strasznie że po byle duperele trzeba do Lublina albo Zamościa jechać. Ale taka jest rzeczywistość w Krasnym.Dla przykładu kup sobie telefon w Erze , Zamość albo Lublin się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś