Dodaj do ulubionych

Implanty FRIADENT ANKYLOS

12.12.09, 20:29
Witajcie,

Czy ktoś z Was robił w ostatnim czasie w stolicy może taki implant. Jak
wyglądają u Was koszty? Bo czuję się trochę naciągnięty.

Co prawda sam zabieg wykonano, aż nadmiernie profesjonalnie w sterylnych
warunkach - dwóch stomatologów, dwie pomoce i inne takie pierdoły. W gabinecie
pełno świeżych dyplomów po różnorakich kursach w Niemczech, no i fachowość
porad też cacy.

Tylko ta cena. Implant - 2700, łącznik + korona - 2800. W tym wszystkie wizyty
i inne tomografie 3D i takie tam. To jest normalna cena czy naciągana? W
katalogu FRIADENTa piszą, że koszt pojedynczego punktu to od 6000 do 8000, ale
jak sam stomatolog powiedział to czysta propaganda.
Obserwuj wątek
    • lechu32 Re: Implanty FRIADENT ANKYLOS 28.12.09, 02:01
      implant Ankylos od 2000,00 do 3000,00, korona na implancie Ankylos od 2000,00 do
      3000,00 to ceny w Poznaniu. Zależy od gabinetu i umiejętności implantologa jak
      sądzę, bo sam implant Ankylos z połączeniem stożkowym pomiędzy łącznikiem to
      najwyższa półka
    • modliszkam Re: Implanty FRIADENT ANKYLOS 28.05.10, 22:31
      Dla mnie...zdzierstwo
      • lechu32 Re: Implanty FRIADENT ANKYLOS 18.08.10, 01:36
        to tak jakbyś powiedziała : Mercedes lub Lexus za 250 000,00 ...to zdzierstwo,
        są implanty tańsze i droższe tak jak auta, tanie i drogie jeżdżą, pytanie jak długo i jaki jest komfort tej jazdy...
        • aletta Re: Implanty FRIADENT ANKYLOS 04.01.12, 11:27
          Masz rację, dokładnie! Trwałość to raz, ale ważny jest też wygląd. Bo spotkałam się kiedyś z takimi implantami, że aż strach... Nie wiem czy to była kwestia już czasu czy od razu tak wyglądały, ale za coś takiego nie dałabym nawet 1000 zł;)

Co do rodzajów implantów, to z tego co słyszałam od jednego ze specjalistów (dr Hahn), to implany prestige są dobre, a w całkiem rozsądnej cenie. Tu znalazłam kilka informacji na ten temat: www.tarabula.med.pl/implanty/wroclaw/ . Co o nich sądzicie?
          • bilbona Re: Implanty FRIADENT ANKYLOS 12.01.12, 00:50
            Z tego co wiem, to są one godne polecenia. A już na pewno, jeśli taką opinię wyraził też dr Hahn. To jest fachowiec klasy światowej, nie poleca byle czego, bo najważniejsze dla niego jest dobro jego pacjentów, nie kasa. Więc skoro w Twoim przypadku polecił Ci tego rodzaju implanty, to nie kombinuj, tylko bierz;)
    • robert609 Re: Implanty FRIADENT ANKYLOS 02.09.10, 00:00
      Cena zawsze zależy od materiału z jakiego wykonany jest implant oraz łącznik
      oraz ile robi się sztuk bo są czasami jakieś zniżki albo raty wejdź sobie na
      www. candeo.pl i tam możesz sobie porównać zapytać :)
      • max-321 Re: Implanty FRIADENT ANKYLOS 27.11.11, 14:14
        Ja polecam dr Gatza . www.implanty-densvip.pl . Dr Gatz to uosobienie skromności mimo wiedzy jaką posiada! Specjalista w każdym calu. Pełna kultura i profesjonalizm. Zawsze usmiechnięty i z dobrym słowem na ustach. Zrobił mi 3 korony pełnoceramiczne i 4 licówki. Wyglądają zaje.... Po wszczepieniu 2 implantów ANKYLOS czułem się wspaniale a teraz nareszcie mogę się uśmiechać i jeść to na co mam ochotę. Implanty kosztowały z koroną porcelanową na metalu 4250 zł sztuka! Jak dla mnie cana odpowiednia jak na tak wysoką jakość implantu i usługi. Najlepszy implantolog w Bydgoszczy. Jeśli wszczepiać implanty w Bydgoszczy lub robić koronki albo licówki w Bydgoszczy to tylko w DENS VIP u dr Gatza
        • pacjent_bydgoszcz Re: Implanty FRIADENT ANKYLOS 23.12.11, 00:43
          max-321 napisał:

> Ja polecam dr Gatza . www.implanty-densvip.pl . Dr Gatz to uosobienie skromnośc
          > i mimo wiedzy jaką posiada! Specjalista w każdym calu. Pełna kultura i profesjo
          > nalizm. Zawsze usmiechnięty i z dobrym słowem na ustach. Zrobił mi 3 korony peł
          > noceramiczne i 4 licówki. Wyglądają zaje.... Po wszczepieniu 2 implantów ANKYLO
          > S czułem się wspaniale a teraz nareszcie mogę się uśmiechać i jeść to na co ma
          > m ochotę. Implanty kosztowały z koroną porcelanową na metalu 4250 zł sztuka! Ja
          > k dla mnie cana odpowiednia jak na tak wysoką jakość implantu i usługi. Najleps
          > zy implantolog w Bydgoszczy. Jeśli wszczepiać implanty w Bydgoszczy lub robić k
          > oronki albo licówki w Bydgoszczy to tylko w DENS VIP u dr Gatza
          TEŻ POLECAM DR GATZ . MOJA ŻÓNA SIĘ U NIEGO LECZY I JEST BARDZO ZADOWOLONA! ZROBIŁ JEJ LICÓWKI I KORONY I WSTAWIŁ 2 IMPLANTY A POZNIEJ KORONY, JEST DOBRY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka