hedonista.oswiecony 12.01.06, 21:40 Można, ale trzeba by założyć forum na galerii, lub wątki, a tu odnośniki forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2752102.html niestety nie będzie w tym samym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kusiciel_dusz Re: zdjęcia na forum 12.01.06, 22:47 Ale po co te zdjecia skoro można dodać je do swojego profilu? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: zdjęcia na forum 12.01.06, 22:50 kusiciel_dusz napisał: > Ale po co te zdjecia skoro można dodać je do swojego profilu? Chodzi o nasze ulubione, np z wakacji, z podróży, z randki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: zdjęcia na forum 12.01.06, 23:20 sereni napisała: > Chodzi o nasze ulubione, np z wakacji, z podróży, z randki :-) szczególnie mnie się o te randek rozchodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: zdjęcia na forum 12.01.06, 23:22 A mnie o te z podróży :) I liczę na Twoje podróże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: zdjęcia na forum 12.01.06, 23:25 sereni napisała: > A mnie o te z podróży :) I liczę na Twoje podróże ;) a ja chciałbym łapać na zdjęciach piękno... Kiedyś w Max'ie - tym oryginalnym, wychodził w Pl. kilka miesięczy. W Max'ie tym było takie piękne baśniowe zdjęcie. Na jakby oświetlonej księżycem polanie w lesie siedział wielki ślimak, a na nim siedziało dziewczę szczupłe, lekkko rudawe, takie jak lalka ładne i było to dziewczę na tle jasne i pogodne... Tylko mi kurczę to zdjęcie zginęło :( Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: zdjęcia na forum 12.01.06, 23:28 Moje ostatnie, niezapomniane zrobiłam we wrześniu na Słowcacji. Drzewo jarzębiny ( wyraźne)na tle ciemnego, burzowego nieba, w tle skocznia i jezioro (mniej wyraźne):) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: zdjęcia na forum 13.01.06, 21:53 przeciez mozna umieszczac zdjecia w ImageShacku i wklejac linki, podaje przyklad: img459.imageshack.us/my.php?image=bathtubgin9zl.jpg wybralam to zdjecie aby wspogralo z hedonistyczna tematyka forum Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Twoje zdrowie Zettrzy :) 14.01.06, 00:04 z lodem i tonikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Twoje zdrowie Zettrzy :) 14.01.06, 01:49 zettrzy napisała: > jasne, byle w wannie ;) wanną mnie ujęłaś ;) no to jeszcze mam winogrona... a i trochę serów na kolację Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Twoje zdrowie Zettrzy :) 14.01.06, 02:09 wlasnie z kolacja zdecydowalam sie poczekac do jutra, bo jakos nie chce mi sie jesc Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Twoje zdrowie Zettrzy :) 14.01.06, 08:45 cóż... sam zjadłem ;) było pyszne, mówię Ci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Twoje zdrowie Zettrzy :) 14.01.06, 17:50 a ser byl owczy, kozi czy jakis inny? bo ja wole kozi, ale oscypek tez moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Twoje zdrowie Zettrzy :) 14.01.06, 23:42 ser? bardzo lubię Port Salut :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony photosig 14.01.06, 23:49 www.photosig.com/go/photos/view?id=1682188&forward= niezłe zdjęcie :) w sumie tam można wrzucać, to dobry serwis jest Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: photosig 15.01.06, 01:51 z tym ze ten serwis wymaga albo forsy albo pisania krytyk innych zdjec, wiec jest nieco bardziej klopotliwy w uzyciu niz ImageShack Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: photosig 15.01.06, 09:30 masz rację, zatem zapraszam bywalców do dzielenia się zdjęciami za pomocą takich serwisów :) Odpowiedz Link Zgłoś