wampirka_ol 19.07.10, 19:12 jak Wam podobają się zdjęcia z siedzib CAK MSP i COD. Mnie jako pracownika do odstrzału trafia szlag. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakasoptymistka Re: NEMO 19.07.10, 21:36 witaj wampirko ;) mnie w ostatniej niemal chwili przerzucili na oddział,,, ale i tak z sentymentem patrze na siedziby,,, byłam na rozmowie do caku, jakiś koszmar,,,,,,,,,,,,,,,,,, nikt nie mówił, że źle, że dobrze,,, zadawali pytania, atmosfera grobowa,,,, jestem w oddziale, ale wiem ze i tak miejsca tam nie zagrzeje,,,, woleałabym chyba odparwe i poszedł won,,,,, no nic miłego tygodnia ;) Odpowiedz Link
aolsz Re: NEMO 21.07.10, 20:34 hej a z jakiego miasta jestes? i mozna podpytac jakie stanowisko Ci zaproponowali w oddziale? u nas ciągle cisza - nikt nie chce mówić kiedy pierwsze zwolnienia. W połowie sierpnia wchodzi score biznes to moze wtedy się ruszy... pozdrowionka Odpowiedz Link
wampirka_ol Re: NEMO 25.07.10, 23:16 zastanawia mnie jedno dlaczego jednostki specjalistyczne godzą się z tym co się z nami wyczynia, dlaczego idziemy jak te owieczki na rzeź, nikt nie walczy tak jak np. teraz w świdniku, tam związki bardzo szybko zadziałały, odprawy 20-40 tyś, zł. a u nas już straszą że w przyszłym roku tylko tyle ile wynika z ustawy. ech szkoda słów :( Odpowiedz Link
ar-c Re: NEMO 26.07.10, 19:31 Pomysł durny jakich wiele w firmie, jeszcze każą zakładać berety ala Nemo Odpowiedz Link