pagap 18.01.11, 13:42 Witam napiszcie co tam teraz nowego sie dzieje bo znowu pojawilo sie ogloszenie ?? warunki, zarobki itd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zero33 Re: Dysponent PKO BP SA 18.01.11, 23:28 nic się nie zmieniło, warunki fatalne, podwyżek od 2 lat brak i żadnych perspektyw na przyszłość... Odpowiedz Link
pagap Re: Dysponent PKO BP SA 19.01.11, 09:25 tzn? minimum czy cos wiecej? umowa zlecenie czy o prace? Odpowiedz Link
aniela40 Re: Dysponent PKO BP SA 19.01.11, 19:54 w lutym????pierwsze słyszę-skąd takie info? Odpowiedz Link
boip Re: Dysponent PKO BP SA 19.01.11, 19:59 uwierzę jak zobaczę! już nie raz słyszałem o takiej plotce na produkcji, ludzie nie nakręcajcie się, bo to na pewno nie pomaga. Odpowiedz Link
karta_ipko Re: Dysponent PKO BP SA 20.01.11, 18:30 Jesli cokolwiek sie zmieni w cbe to ja juz tego nie doswiadcze. w marcu odchodze do innej instytucji ktora da mi na start (slyszac o moich szkoleniach jakie odbylam) o 400zł wiecej brutto niz mam tutaj po 2,5 latach pracy ale wam zycze powodzenia, moze kiedys ktos Was doceni , szczegolnie tych po kartach korpo i boip papa Odpowiedz Link
towazne Re: Dysponent PKO BP SA 21.01.11, 17:52 pagap napisała: > A ile jest na dzien dobry? nie nachapiesz się :-) 1600 brutto ale przeważnie w niedługim czasie umowa o pracę na czas nieokr. Odpowiedz Link
magdalenka5206 Re: Dysponent PKO BP SA 07.04.11, 09:33 Cisza na tym forum. Jutro idę na rozmowę, myślę że ciekawe doświadczenie można tam zdobyć. Kobietka przez telefon mi powiedziała że 1600 brutto ale nie wiem czy to cały etat czy 3/4. Jakie są u nich godziny pracy? I jak z pracą w weekendy i święta? Czy oddają wolne na tygodniu czy jak? Po jakim czasie można spodziewać się podwyżki. Piszcie coś to forum naprawdę może komuś pomóc. Odpowiedz Link