anikaa0 27.01.14, 09:53 Proszę mi powiedzieć czy z ZFŚS można starać się o dopłaty do prywatnego żłobka? Jeśli tak to jakie są zasady? Pilne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.tekila Re: ZFŚS 28.01.14, 09:18 można wystarczy mieć potwierdzenia wpłat/przelewów plus druki które są dostępne na intrze, wypełnić wszystko zeskanować i wysłać, trzeba przede wszystkim spełnić kryterium dochodowe, czy mieścisz się w któryś widełkach Odpowiedz Link
miecia14 Re: ZFŚS 28.01.14, 17:02 sprawdźcie dobrze.dzisiaj na intrze ukazał się nowy regulamin.MEGA ZMIANY!!! Odpowiedz Link
aga.tekila Re: ZFŚS 28.01.14, 19:43 aż jestem ciekawa :) pewnie za dużo osób korzystało :) Odpowiedz Link
cambambam Re: ZFŚS 28.01.14, 20:05 Brzmi ciekawie. Zobaczymy ile wyniesie miesięczna kwota do wykorzystania i czy starczy na SPA :) Odpowiedz Link
henianordycka Re: ZFŚS 31.01.14, 20:27 a propos moje małe szkraby były zadowolone z naszej choinki firmowej. no ale w Nordei to nawet oddziałowe wigilie mają. u nas do rózga i do roboty:( Odpowiedz Link
hansk Re: ZFŚS 08.02.14, 19:39 Czy ktoś czytał regulamin na stronie mybenefit. Regulamin ten jest z 2013 r , a ja nie zawierałam z nimi umowy i nie muszę zostawiać im swoich danych osobowych. Czy ktoś z osób obsługujących fundusz socjalny coś na ten temat wyjaśniał ?. Przeczytałam regulamin funduszu socjalnego ale , tam nic nie ma na temat akcepatcji regulaminu mybenefit , przetwarzania moich danych osobowych przez firmę , która jest właścicielem tego systemu. Czy znowu , ktoś z naszych pomysłodawców tak sprawę skomplikował. Odpowiedz Link
sparkaska Re: ZFŚS 08.02.14, 20:23 jakbym czytała takie bzdury przez cały dzień i doszukiwała się niuansów, to bym wiecznie czerwona na tablicy była:( ale widać co niektórzy mają duużo czasu. pewnie centralka jakaś:) Odpowiedz Link
krkdrk Re: ZFŚS 07.07.20, 17:07 mybenefit przywłaszcza sobie wszelkie środki ze zwrotów a że dotyczy to sprzedaży internetowej, ewidentnie łamie prawo. Nie widzę żadnej różnicy w porównaniu z sytuacją gdy ktoś mi zabierze portfel z pieniędzmi w biały dzień!!! Kto się tym w końcu zajmie??????????????????????????????????? Odpowiedz Link