s.obuch-woszczatynski
16.04.11, 17:18
Drogie Koleżanki i Koledzy
Jestem z krwi i kości. Nazywam się Sebastian Obuch-Woszczatyński. Założyłem NOWY ZWIĄZEK ZAWODOWY. Nie "kanapowy", nie żeby coś dostać od Naszego Pracodawcy. Sprawdźcie proszę, że na prawdę istnieje ktoś taki jak ja. W Centrum Administracji pracuje dość sporo osób, które mnie znają.
Jestem z Centrali, ale nie z problemami typu "kotlet schabowy jest z pieczarkami ciągle od miesięcy w jadłospisie". Wierzę, że pracodawca potrzebuje pomocy w rozsądnym ustaleniu ze Swoimi pracownikami jak motywować i dbać o każdego z Nich. Bo każdy z NAS statystycznie zarabia dla Naszego Banku 120.000pln/rocznie. Pewnie KTOŚ tu napiszę, że każdy z Nas mógłby zarobić dla Banku więcej. Może tak, ale jest to możliwe jeśli każdy z Nas będzie miał do tego odpowiednią motywację. Na pewno tak się nie stanie w sytuacji, gdy cele MBO są ustalone w taki sposób, żeby Pracownikom premii kwartalnej nie płacić w ogóle.
Wiem, że kilkoro z Was już się ze mną kontaktowało na moją prywatną skrzynkę. Bardzo za to dziękuje bo wiem, że podjęcie takiej decyzji bywa trudne. Świadczy to moim zdaniem o sytuacji jaka mam miejsce w Banku.
Bardzo serdecznie WAS proszę o danie mi szansy udowodnienia WAM, że nadzieja na przeprowadzenie zmian UMIERA OSTATNIA. We mnie żyje cały czas i dopóki będę pracował nie dam jej umrzeć.
Sebastian Obuch-Woszczatyński