Dodaj do ulubionych

WCZORAJ ZOSTAŁEM ODWIESZONY !!!

19.07.11, 20:53
Drogie Koleżanki i Koledzy

Wczoraj po blisko trzech miesiącach zostałem "odwieszony" i wróciłem do pracy. Nie będę już pracownikiem CAM'u i przez najbliższe trzy miesiące moim miejscem pracy będzie Departament Kontrolingu Strategicznego i Jakości.
Aktualności z życia Związku zostaną zamieszczone na stronie najszybciej jak się da.

Pozdrawiam
Sebastian
Obserwuj wątek
    • jota1974 Re: WCZORAJ ZOSTAŁEM ODWIESZONY !!! 21.07.11, 22:15
      Trochę mnie tu nie było (wakacje:)))
      Bardzo cieszę się z powyższej informacji. Życzę powodzenia w pracy, w ZZ oraz dużo zdrowia Panie Sebastianie.
      PROSZĘ SIĘ TRZYMAĆ!!!
    • winnicki2 Re: WCZORAJ ZOSTAŁEM ODWIESZONY !!! 08.08.11, 13:56
      dzieje się coś w zwiąku, strona jest "martwa", żadnych nowych informacji od dawna nie ma ?
      • s.obuch-woszczatynski Re: WCZORAJ ZOSTAŁEM ODWIESZONY !!! 08.08.11, 14:27
        Dzięki za zainteresowanie. W Związku się dzieje. Tyle ile w Naszej Firmie. Czyli bardzo dużo. Może tego nie słychać i widać. Ale czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.
        Na stronie nie ponieważ osoba administrująca stroną jest na wakacjach poza zasięgiem jakiejkolwiek sieci komórkowej. Zbieram bieżące materiały i "magazynuje" siły twórcze na koniec sierpnia i początek września. Wtedy zapewne poprawi się też Nasza aktywność.

Pozdrawiam
        Sebastian
    • e-menda77 Re: WCZORAJ ZOSTAŁEM ODWIESZONY !!! 09.08.11, 22:19
      W ciekawym towarzystwie się znalazłeś :)) Działacze związkowi - Stefan i Jola.
      • s.obuch-woszczatynski Re: WCZORAJ ZOSTAŁEM ODWIESZONY !!! 11.08.11, 22:32
        Witam

Jestem wprawdzie na wakacjach ale odniosę się do Twojego wpisu bo nie za bardzo rozumiem?! To jacyś konkretni dobrzy lub źli ludzie czy bawimy się w rebusy i łamigłówki? Ja piszę pod imieniem i nazwiskiem i jeśli kogoś mam szczególnie docenić lub się wystrzegać to chciałbym wiedzieć Kogo i za co. Jeśli są to jakieś "wrażliwe" informację proszę o kontakt mailowy na adres zamieszczony na internetowej stronie Związkowej.

Pozdrawiam
        Sebastian
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka