sindi.1 10.01.12, 20:46 Czy ktoś wie o co pytają w tym kwartale Shoppery w Detalu Doradców? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samsung81 Re: MYSTERY SHOPPER 14.01.12, 20:02 no właśnie, byli już gdzieś, czym tym razem nagrywają? Odpowiedz Link
ona-myszka Re: MYSTERY SHOPPER 14.01.12, 21:26 to jest dopiero jazda, wchodzi ludek z ukrytą kamerą i nagrywa rozmowę z pracownikiem, ciekawe ile takich pseudo shopperów już nagrało systemy alarmowe, rozkład stanowisk i tym podobne rzeczy podlegających ochronie. zajeb.ty pmysł z tym nagrywaniem. Brawo dla wydziału Bezpieczeństwa, który wyraził na ten cyrk zgodę!!! Odpowiedz Link
sznurek_na_karku Re: MYSTERY SHOPPER 16.09.15, 23:11 U nas łażą jak na s..czkę :-) W tym tygodniu było już około 6 podejrzanych typków płci obojga.Nikt nie wie co o tym myśleć.Pytania takie same- konto w innym banku,internet,bankomat,IKO.A kolejki tuwiecznie macie a niby jest pierwszy raz.Dają kontakty i swoje dane ale są lipne.Gadżety:telefon na ladzie,dziwny zegarek lub długopis i torebki mimo tego ,że krzesło obok jest wolne to kobietka kładzie torebkę centralnie na ladzie i jak tu nawiązać i utrzymać kontakt wzrokowy jak te nasze oczka biegają z zapytaniem gdzie ten szoper to ma;-) Odpowiedz Link
doradca.kasjer12 Re: MYSTERY SHOPPER 12.09.15, 07:28 czy wiecie o co pyta Mystery Shopper w tym kwartale, ponoć zaczęli chodzić, czy może ktoś rozpoznał go po jakimś szczególnym zachowaniu czy gadżecie w którym ma kamerkę? Odpowiedz Link
xoxo_gossip_girl_xoxo Re: MYSTERY SHOPPER 16.09.15, 21:33 kamerka najczęściej przy guzikach lub na wysokości kieszeni/dekoltu. Pytania o konta, czasami zdarza się w mniejszych oddziałach, że pyta o pożyczkę. Odpowiedz Link
doradca.kasjer12 Re: MYSTERY SHOPPER 16.09.15, 06:15 szkoda że tak mało nas na forum, nie to co kiedyś, stąd ten brak wsparcia i odpowiedzi........ Odpowiedz Link
czekam_na Re: MYSTERY SHOPPER 02.01.16, 21:17 W 3 kwartale było 4 i w 4 kwartale też 4.Pytali o konta.Kiedyś słyszałam,że ta sama osoba nie może być w tej samej placówce dwa razy.A jedna chdzi non stop i nie przegadasz bo jest krzykliwa i niezbyt miła,dlatego nie miałam siły i to olałam.Już naprawdę mi wszystko jedno.A podobno jeszcze chodzili i robili odstąpienia od kredytu,karty,zamykali konta i lokaty czekając na reakcję.Reakcja będzie ale dyrekcji ;) Odpowiedz Link
wader114 Re: MYSTERY SHOPPER 18.01.16, 21:23 u nas były wyniki. Wawa cały region od 50 do 60%, jak dla mnie dziwne bo wyniki przeslane to tak jakby na konta nowe chodzili- ankiety wypełnione dla lipy aby było coś. Ja zażądałam nagrania to mnie wyśmiano. Odpowiedz Link
possij_mi_zbychu Re: MYSTERY SHOPPER 04.02.16, 22:52 a kiedy zarządowi zrobią mystery shoppera? Odpowiedz Link