Dodaj do ulubionych

DARK na Netflix

11.12.17, 14:46
Mystery.Rzecz dzieje sie w miasteczku z elektriwnua atomowa,znikaja dzieci.I pytanie nie jest gdzie i kto,tylko kiedy.Ponoc hit tez w Ameryce.
Obserwuj wątek
    • yvi1 Re: DARK na Netflix 13.12.17, 07:35
      Jestesmy przy 7 odcinku i musze wam powiedzuec ze jak ktos lubi mroczne serie z nieoczekiwanymi zwrotami akcji to jest cos dla niego.Serial nie jest brutalny,raczej ma spokojniejszy klimat.Bardziej chidzi o wzajemne powiazania kto z kim i o czas .
    • sil.wen Re: DARK na Netflix 16.12.17, 18:09
      Zaczęłam - i łomatko! - to niemieckie smile
      Zupełnie nie jestem przyzywczajona do takich brzmień w serialach.
    • sil.wen Re: DARK na Netflix 22.12.17, 21:58
      No, fajne.
      Obejrzałam siedem odcinków, zaraz się biorę za ósmy.
      Tylko miesza mi się strasznie, kto z kim i kiedy smile
      • yvi1 Re: DARK na Netflix 23.12.17, 09:13
        Najlepiej sobie to mowic.😁😁😁My ogladamy w trojke i miedzy soba dyskutujemy ,np. X to zona Y ,ktory jest wnukiem Z.
        Bardzo nam pomaga.Pozatym skupulismy sie na glownych bohaterach Ulrichu i Jonasie .My jestesmy przed 9 i 10 chcemy obejrzec je na raz ,ma byc ponoc fajny cliffhanger 😁😁😁
        • sil.wen Re: DARK na Netflix 23.12.17, 12:49
          Tylko mam problem z główną ideą - istnienia podwójnie w tej samej rzeczywistości...
          • sil.wen Re: DARK na Netflix 23.12.17, 12:53
            No i też dziwno mi, że Mikkelowi nie przyszło do głowy zrobić tego, co od razu zrobił Jonas. No niby był młodszy, ale chyba nie był głupi. Chyba że próbował i nie wyszło, a powiedzą o tym w tych trzech odcinkach, które mi zostały.
            • yvi1 Re: DARK na Netflix 23.12.17, 20:07
              No tez jest pare rzeczy ktorych nie rozumiemy ,ale mamy nadzieje ze to wytlumacza.😁😁😁

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka