ciekaw-y 27.09.12, 14:55 Czy wiecie coś o organizowanym niedawno przetargu na dyrektora jednej z placówek PKO w Warszawie?czy był wogole organizowanym i kiedy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ukryty_wafel Re: nietypowe pytanie 27.09.12, 15:52 ciekaw-y napisał(a): > Czy wiecie coś o organizowanym niedawno przetargu przetargi organizuje się by coś kupić lub sprzedać. Konkursy organizuje się na stanowiska. Informacja jest na Intrze lub na stronie Banku, w zakładce kariera. > na dyrektora jednej z placówe > k PKO w Warszawie?czy był wogole organizowanym i kiedy. Ja nie śledze tych informacji. Ale jeśli Ty je śledzisz to znajdziesz to na Intrze. Odpowiedz Link
ciekaw-y Re: nietypowe pytanie 27.09.12, 15:59 ukryty waflu sprawa wyglada jeszcze zabawniej niz myslisz.Poznałem dziewczyne w necie ktora twierdzi ze wygrala przetarg na dyrektora banku.I chce to zweryfikowac ,bo laseczka jest troche mloda na takie stanowisko.Ma 24 lata. Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: nietypowe pytanie 27.09.12, 18:22 ciekaw-y napisał(a): > ukryty waflu sprawa wyglada jeszcze zabawniej niz myslisz.Poznałem dziewczyne w > necie ktora twierdzi ze wygrala przetarg na dyrektora banku. Na dyrektora Banku? To stanowisko jest juz obsadzone. Moze na dyrektora Oddziału? Moze nie ma jednak 24 lat :) A poważnie, nikt Ci takich informacji nie udzieli bo byłoby to złamaniem prawa o ochronie danych osobowych i tajemnicy banku tak więc chyba zostaje Ci normalne ludzkie przeczucie. Albo intuicja. >I chce to zweryfi > kowac ,bo laseczka jest troche mloda na takie stanowisko.Ma 24 lata. Albo nie mówi Ci prawdy o swoim wielu albo Ci sciemnia. Z mojej praktyki wynika, ze w tym wielu nie ma sie doświadczenia do tego rodzaju pracy. Chociaż wiesz, tyle rzeczy juz w życiu widziałem, ze wszystko jest możliwe. Moja intuicja mówi mi, ze to niemożliwe. Odpowiedz Link
ciekaw-y Re: nietypowe pytanie 27.09.12, 20:07 No dzieki ,mnie mowiła ze ma 24 i skonczona pedagogike.Tez mnie to dziwi,ale dyrektorów odziałow tez takich młodych zatrudniaja? Odpowiedz Link
error-is-me Re: nietypowe pytanie 27.09.12, 20:32 a jeśli ja Ci powiem że masz wszepiony mózg pawiana to uwierzysz? Dżizas... pomyśl - to nic nie kosztuje. Odpowiedz Link
ciekaw-y Re: nietypowe pytanie 27.09.12, 20:34 ej no spokojnie.Poprzednik napisał ,ze wszystko jest mozlwe to sie pytam tylko.Wiec wyluzuj. Odpowiedz Link
error-is-me Re: nietypowe pytanie 27.09.12, 20:39 Powiem tak: u nas w oddziale z tym wiekiem to najwyżej młodszy doradca w KP, albo kasjer0-dysponent. Nie wiem komu musiała dać, żeby dostać stanowisko dyrektora oddziału. Nawet na menadżera oddziału wspieranego się nie łapie nie mając doświadczenia w pracy w banku. Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: nietypowe pytanie 27.09.12, 20:37 ciekaw-y napisał(a): > No dzieki ,mnie mowiła ze ma 24 i skonczona pedagogike. Mój kolega kiedyś w sieci udawał seksowną córkę jednego z oligarchow. Po drugiej stronie kabla, moze siedzieć nie 24 latka po pedagogice ale zapuszczony 60latek, który leje po ścianach boś w to uwierzył. Pracuje tu pare lat, na moim ostatnim spotkaniu z dyrektorami nie widziałem nikogo, kto będąc dyrektorem ma 24 lata i jest do tego kobieta. Na pedagogice niestety nie uczą tego, co niezbędne jest w pracy na tym stanowisku. >Tez mnie to dziwi,ale dy > rektorów odziałow tez takich młodych zatrudniaja? Jak napisałem, znam większość dyrektorów Oddziałów chociazby z widzenia, także w Warszawie i nie znam nikogo, kto byłby kobieta, miał 24 lata i był dyrektorem. Dlatego, albo Pani sobie odejmuje lat, albo nie jest kobietą, albo nie pracuje w naszym Banku.Bo na pewno nie jest dyrektorem w Banku. Tak wiec jak widzisz, niezaleznie od opcji, masz problem :) Odpowiedz Link
ciekaw-y Re: nietypowe pytanie 27.09.12, 20:44 Dzieki za rozwianie wątpliwości,no raczej nie jest 60 latkiem bo na skype gadalismy i fajna niunia jest.Blondynka niebieskie oczy no miodzio Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: nietypowe pytanie 27.09.12, 21:13 ciekaw-y napisał(a): > Dzieki za rozwianie wątpliwości Nie ma sprawy. >,no raczej nie jest 60 latkiem bo na skype gadal > ismy Jest taka aplikacja na iPoda, ktora potrafi zmienić głos 60latka na głos 24 letniej panienki :) > i fajna niunia jest.Blondynka niebieskie oczy no miodzio Powiem Ci, ze akurat takich Ci u nas w Banku dostatek :) ale na Dyrektorskim stanowisko takiej nie ma :) Odpowiedz Link
ciekaw-y Re: nietypowe pytanie 27.09.12, 21:22 heh to zrobiła ze mnie.... A kolczyk mają nad ustami?może stanowiska jej sie pomyliły :D Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: nietypowe pytanie 27.09.12, 21:30 ciekaw-y napisał(a): > heh to zrobiła ze mnie.... A kolczyk mają nad ustami? Wiesz, pora późna, ale sobie nie przypominam koleżanki z kolczykiem nad ustami. Owszem, znam kilka dyrektorek z tatuażem, ale nie w Warszawie. >może stanowiska jej sie po > myliły :D Wiesz. Moze jej sie Banki pomyliły? Moze mówiła, ze w PeKaO pracuje a nie w PKO? Moze tam przyjmują blondniunie 24 letnie na stanowiska dyrektorskie, bo tam wiesz, szefami są Włosi, co kochają blondynki w tym wieku :) Odpowiedz Link
ciekaw-y Re: nietypowe pytanie 27.09.12, 21:56 Mnie mowila ze w PKO i ze niedawno byl przetarg ktory wygrała.Ach te baby. Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: nietypowe pytanie 27.09.12, 22:40 ciekaw-y napisał(a): > Mnie mowila ze w PKO i ze niedawno byl przetarg ktory wygrała. U nas są przetargi, w których cos kupujemy. A nie handlujemy ludźmi Więc musiałeś cos pokrecić albo trafiłeś na kobietę z fantazja. >Ach te baby. No co Ty. Kobiety są fajne :) Odpowiedz Link
ciekaw-y Re: nietypowe pytanie 28.09.12, 10:55 No fajne fajne ale ta to niezła kłamczucha,i ma fantazję.Nie pokrecilem niestety ,dosłownie powiedziala "przetarg" . Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: nietypowe pytanie 28.09.12, 16:50 ciekaw-y napisał(a): > No fajne fajne ale ta to niezła kłamczucha,i ma fantazję.Nie pokrecilem niestet > y ,dosłownie powiedziala "przetarg" . Moze na targu niewolników w Nairobi są przetargi na dyrektorów. Tu u nas ich nie ma :) Radzę uciekać :) Odpowiedz Link
dragomir6 Re: nietypowe pytanie 28.09.12, 22:28 To dla dyrektorek są inne standardy? Bo nam nie wolno mieć tatuaży, kolczyków w nietypowych miejscach itepe itede Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: nietypowe pytanie 28.09.12, 23:19 No to są inne standardy niestety.... Odpowiedz Link
ciekaw-y Re: nietypowe pytanie 29.09.12, 13:59 heh no załamka .Oszukała mnie ,a na dodatek unika spotkania . Odpowiedz Link
stokrotka159 Re: nietypowe pytanie 30.09.12, 17:33 Już teraz wiem skąd wafel ukryty czy też nie ma tyle czasu na siedzenie na forum. Może za robotę byś się wziął ....? Odpowiedz Link
szar_amysz Re: nietypowe pytanie 30.09.12, 18:15 stokrotka159 napisał(a): > Już teraz wiem skąd wafel ukryty czy też nie ma tyle czasu na siedzenie na foru > m. Może za robotę byś się wziął ....? A skonkretyzowalabys moze ta mysl, bo nie rozumiem... Odpowiedz Link
ciekaw-y Re: nietypowe pytanie 30.09.12, 18:46 Dzieki za wspolczucie...nie wiem czemu laski tak kłamią.Ile razy chce się z nią na kawkę ustawić ta coś kombinuje,a to jej dziadek spadł z drabiny,potem mama miala załamanie nerwowe,potem ona miala wypadek ,a na koncu kiedy już miala do mnie jechac dowiedziala się,ze jej ojciec z kuzynem się pod tira władowali. Już nie wiem w co wierzyc :D Odpowiedz Link
q.p.r Re: nietypowe pytanie 04.10.12, 16:17 ciekaw-y napisał(a): > Dzieki za wspolczucie...nie wiem czemu laski tak kłamią.Ile razy chce się z nią > na kawkę ustawić ta coś kombinuje,a to jej dziadek spadł z drabiny,potem mama > miala załamanie nerwowe,potem ona miala wypadek ,a na koncu kiedy już miala do > mnie jechac dowiedziala się,ze jej ojciec z kuzynem się pod tira władowali. Już > nie wiem w co wierzyc :D ja tam niezauwazylem by laski klamaly; jak sie umawiam to zawsze ok jest; moze z tobo kolego cos nie tak Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: nietypowe pytanie 30.09.12, 19:03 stokrotka159 napisał(a): > Już teraz wiem skąd wafel ukryty czy też nie ma tyle czasu na siedzenie na foru > m. Skad mam tyle czasu i dlaczego? >Może za robotę byś się wziął ....? W niedziele? Jaka? Co mi doradzisz? I skąd wiesz, ze mam dużo czasu? Sam jestem ciekaw. Bo moze Wernyhora jestes? Odpowiedz Link