Dodaj do ulubionych

nowe produkty

01.06.13, 06:53
W naszym banku trwają przygotowania do wprowadzenia nowych produktów Konta Dziecka i Konta Rodzica . Przygotowania te otoczone słusznie tajemnicą firmy bo produkty mają pierwszymi na rynku bankowym.

[i]”w najbliższym czasie wprowadzi do użytku PKO Konto Dziecka, które - jak wszystko wskazuje - będzie indywidualną odmianą SKO. Konto jest już uwzględnione w tabeli opłat i prowizji PKO BP, razem z PKO Kontem Rodzica, które będzie zakładane w pakiecie opiekunowi malucha. Ale szczegółów na jego temat na stronie internetowej brak, w banku też niechętnie mówią o projekcie, mówiąc coś o groźbie urwania części ciała osobom, które będą paplały o rzeczach, które są dopiero w pilotażu.”

samcik.blox.pl/2013/05/Bedzie-pierwsze-konto-bankowe-dla-malych-dzieci.html[/i]
Nie sądzę, urwanie części ciała, grozi za moje tu paplanie. Schowałem się za Samcikiem.

[b]Dla pracowników banku maleje zagrożenie zwolnieniem z pracy, raczej to oznacza więcej pracy.[/b]
Obserwuj wątek
    • skuter44 Re: nowe produkty 01.06.13, 06:56
      W naszym banku trwają przygotowania do wprowadzenia nowych produktów Konta Dziecka i Konta Rodzica . Przygotowania te otoczone są słusznie tajemnicą firmy bo produkty mają być pierwszymi na rynku bankowym.

”w najbliższym czasie wprowadzi do użytku PKO Konto Dziecka, które - jak wszystko wskazuje - będzie indywidualną odmianą SKO. Konto jest już uwzględnione w tabeli opłat i prowizji PKO BP, razem z PKO Kontem Rodzica, które będzie zakładane w pakiecie opiekunowi malucha. Ale szczegółów na jego temat na stronie internetowej brak, w banku też niechętnie mówią o projekcie, mówiąc coś o groźbie urwania części ciała osobom, które będą paplały o rzeczach, które są dopiero w pilotażu.”

samcik.blox.pl/2013/05/Bedzie-pierwsze-konto-bankowe-dla-malych-dzieci.html

Nie sądzę, że za moje tu paplanie grozi urwanie części ciała. Schowałem się za Samcikiem. -;)
      • w0b0 Re: nowe produkty 10.06.13, 07:28
        O tych kontach i podwyżkach pisali też wcześniej tutaj:
        prnews.pl/wojciech-boczon/pko-bp-wprowadza-konta-dla-dzieci-ponizej-13-lat-6546803.html
        prnews.pl/wojciech-boczon/pko-bp-poprawi-wynik-z-prowizji-opaty-w-gore-2831056.htmlpzdr
    • koziorozec84 i znów zmiana w opłatach- DROŻEJ 03.06.13, 11:18
      Zaraz mnie coś trafi.... weszłam sobie na moje IPKO- zakładka poczta IPKO, a tam niespodzianka.
      I znów podwyżki. To jest już totalne nieporozumienie z pobieraniem opłaty za prowadzenie rachunku oszczednosciowego. Oprocentowanie depozytow maleje, w tym rachunków oszczednosciowych, natomiast stopy procentowe pożyczek stoja w miejscu -chociaz i tak dobrze, że nie podrozaly, uff. Coś jest nie na miejscu.... Szkoda mi tych wszystkich klientów... znów zaczna sie likwidacje rachunków, depozytow. Biedni kasjerzy, doradcy...A wystarczy tak niewiele, aby zatrzymać klientów
      i przyciągnąc nowych. Już wiecej nie wypowiadam sie na ten temat, bo cisnienie mi wzrasta.
      • skuter44 Re: i znów zmiana w opłatach- DROŻEJ 03.06.13, 11:55
        Faktycznie. Towar trudny do sprzedania a tu właściciel jeszcze podwysza jego cenę. Chyba nusi mieć świadomość , że klient pójdzie do innego tańszego sklepu sklepu, jeśli tylko taki -;)
        Ty nic nie poradzisz. SPOKO.
        • koziorozec84 Re: i znów zmiana w opłatach- DROŻEJ 03.06.13, 12:06
          niestety.... nic nie poradze...
          • skuter44 Re: i znów zmiana w opłatach- DROŻEJ 04.06.13, 11:06
            Co sądzicie o nowych produktach, tych (podanych w pierwszym wpisie na wątku)
            dla dzieci i ich rodziców ?
            • skuter44 blizej o nowych produktach 07.06.13, 14:13
              wyborcza.biz/finanse/1,105684,14025909,Konto_dla_dzieci_ponizej_13_lat__Znamy_pierwsze_szczegoly.html
              • skuter44 Re: blizej o nowych produktach 07.06.13, 14:15
                samcik.blox.pl/2013/05/Bedzie-pierwsze-konto-bankowe-dla-malych-dzieci.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka